Атаките срещу сайта

преди 18 години 10 месеца #22820
Омръзна ми от номерата на доставчици-агенти. То не беше само Цветомир Йолов, то не беше само Исидор Боянов, писна ми накрая! Някога като се ядосах и на ДС им прекратяваха отпуските. Сега не съм много във форма, но все ще се стегна за едно изпълнение. Поне после дълго ще се говори какво се е случило на прекрасната улица Витошка. Това трябва да служи за поука на всички такива долни типове. Стига сме ги предупреждавали, време е нещо да се направи. И тъй като няма кой друг да го направи, ще се заема с малко трудова дейност. Имат няколко дни време да ме дадат под съд за заплаха, ако им стиска. Само ще кажа, че не заплашвам, а предупреждавам. Понеделник ще отида в нашата фирма при Исидорчо, който някога беше скинар, а днес е само свиня. Като Йоловия. Ама наближава Коледа и е време за колене на свине.
Мещееееееер! Нямаше ли из Русе една свиня за колене? Отдавна не съм ходил натам, дали да не се поразходим заедно?

За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.

преди 18 години 10 месеца #22824
Мещера на 07.11.07г.ще се намира в София за поредното си дело по "открадната"от него кола.
Частните обвинители-туркинята и летеца,няма да дойдат.Торонто,Канада си е баят далеко...Там емигрираха,след като не оставиха неосрано място и човек в Отечеството.

Парадокс,делото ми е от 2 следобед,ако искаш сутринта можем да се видим и да идем заедно на Витошка.

преди 18 години 10 месеца #22827
Няма да е зле и аз да дойда. Мещер, що не минеш предишния ден през Ботевград? Тук има къде да спиш, а на сутринта ще отидем заедно до София. Много ми се разхожда по Витошка, а и от Съдебната палата имам някои спомени.

преди 18 години 10 месеца #22829
Не знам дали ще спастря пари за идване с колата.Както споменах,и финансовото,и семейното ми състояние е в колапс.
Тая една надежда но,Божа работа.
Най-вероятно ще пътувам с автобуса.
Иначе-на драго сърце!

преди 18 години 10 месеца #22830
В такъв случай предния ден вземи автобус до Ботевград, а на следващия ден ще отидем заедно до София. Каня те. Имам и едни книги да ти давам. А снощи ми донесоха една ракия, съвсем малко отпихме от нея. Та казвай дали да я пазя.

преди 18 години 10 месеца #22831
Нека да мине и утре.
Ще се обадя в понеделник.

преди 18 години 10 месеца #22833
Ето какво написах до един от агентите на Чобанов. Пратих му го в писмо, но го пускам и тук, за да няма недоразумения:
""Уже с осени потянулись толпы голодных крестьян в город."
Не съм гладен и не съм крестянин. Аз съм Елтимир, който винаги побеждава. Кажи му го на чобанката и да престане, защото тоя път ще се лее кръв."
Фразата на руски е от него, от агента. Моите думи са отговор на тая фраза.

преди 18 години 10 месеца #22846
Ето това ми даде тая заран.

Май не можах да го кача свястно,но пак беше: ФОРБИДЕН!...

Прикачен файл ( : 24 )

Forbidden.doc

преди 18 години 10 месеца #22856
Мещер, моля те, вземи ме с теб. Измислил съм нещо голямо. Повече копелетата шибани няма да те викат, само да дойда.

преди 18 години 10 месеца #22874

Мещера писа: Мещера на 07.11.07г.ще се намира в София за поредното си дело по "открадната"от него кола.
Частните обвинители-туркинята и летеца,няма да дойдат.Торонто,Канада си е баят далеко...Там емигрираха,след като не оставиха неосрано място и човек в Отечеството.

Парадокс,делото ми е от 2 следобед,ако искаш сутринта можем да се видим и да идем заедно на Витошка.

Нямя нужда Мещер! Върши си рабобата! След малко отивам сам!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.