Архивиране и освобождаване на дисково пространство
Не съм го казвал,пратих само на Елтимир лично да спре с нападките,но считам че това недоразумение трябва да се изчисти.Относно Владимир от Търговище,багаина.След третия СМС той ми звънна и ми каза,че той е пратил СМС-ите с цел да се пошегува.Дали е така,той си знае,макар че на голо дупе майтап...По мое мнение той е един импулсивен,надъхан младеж,доста рязък и откровен,но не и провокатор.Кълне ми се,че няма общо с мършата и останалата пасмина от Русе,също и с танкистите.Пак казвам,по мое мнение,склонен съм да му повярвам.Махнах двата телефонни номера на последните СМС-и по негова молба,щото не били негови.Номерът от първия СМС си е негов и той ми каза,че мога да го оставя.На мен лично се извини за израза "помияри на тангра",но не иска да го направи пред всички.Явно още не е узрял за това.Поинтересува се от Вярата и го насочих горе-долу къде да чете.
Ако проумее и разбере,добре дошъл.Ако не,ще си имаме още един баниран участник до 2060-та...
Както казваш,анти666,тук не е конкурс за красота и малко по твърдия език не предполага автоматичното определение "провокатор"за когото и да е.Владимир ми каза още нещо,което потвърждаваш и ти с думите си-с тия наши крамоли отблъскваме младите,нахъсаните,тези,които Искат да узнаят.
Това е.
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Алтимир е в самобан. Моля, плачещите за него, да го търсят на лични съобщения или по мейла.Елтимир писа: Желая ви успех в правенето на вестника. Ще се опитам да го чета редовно.
В крайна сметка, Алтимир сам поиска втори етап и го получи. В този втори етап, присъствието му е под въпрос, докато не се промени вътрешно или най-малкото не промени отношенията си към хората и арогантното си поведение, което демонстрира и с това изречение, по-горе.
Ако ви липсват вестници, списания и други такива журнали, дерзайте, но не се оплаквайте повече за капризите на личността Алтимир. Ще трябва да вземате впредвид всичко, каквото казва и да го търпите, независимо дали ви плюе, пикае върху вас или ви осира. Дори ще го считате за благодат. Познавам много такива хора и тук останалите няма да са изключение.
Това, че има остро перо, жлъчен език (който често обръща и срещу съмишлениците си за щяло и не щяло) са качества, които съпътстваха първия етап. Втория етап касае вътрешната същност на самата личност. Представете си я като везни. Слагате на тях всичко и мерите. Две положителни качества, не могат да компенсират тежестта на сто отрицателни. Нужна е вътрешна промяна.
Искате остро перо? Ми то е в главата ви. Ако не можете да го извадите оттам, е, тогава си вземете пак, Алтимир.
Що не можете сами, ще си имате овчар. Толкова.
Желая ви успех!
Но Бог вижда, а Небето помни!
Нищо, заченато с нечисти помисли, няма да успее!
Моето място не е в този сайт!
Ще позволим ли на слугите на мадам Йехова да празнуват дрязгите в нашия стан?
Ще се съобразя със съвета ти.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.