Лъжеродозащитните еврейски слуги"БРЗО" Относно гоненето на хора изповядващи ...
Тоя негър го знам и аз съм живял в София,в квартал "Бенковски".Често съм го засичал в маршрутка номер 11 до Лъвов мост,както и в 46 по-някога,явно живееше някъде в квартал"Бенковски" накрая.Спорт-Здраве писа: В отминалите студове,макар и зимата да беше сравнително гореща за зима,се разминах с едно такова.
Ходех надолу край Халите,в посока към джамията.Софиянци знаят къде е...Разминах се с негър,носеше очила.Беше облечен в бели парцали.Много приличаше на бедуин по облекло или на ония просяци,дето ходят из пустините в екранизациите на тема Христос.Само че това не беше цяла дреха,а бели парцали,навързани кой с когото може.Беше нахлузил вълнени чорапи и чехли.
Докато се бях сгушил в подплатените си дънки,вълнения пуловер с висока яка и дебело яке,се чудех накъде е тръгнал тоя в 10 вечерта в тоя студ.Или към джамията,или търсеше свинегогата.
И членовете на Атака има вероятността да заприличат на това.Само трябва да се прегърнат с братята православни.
По-вероятно е да е мохамеданин/ако е само едни,защото ако са повече долу-горе на същия ръст и в същите дрехи,няма как да ги различа,те са доста хомогенни расово дори напълно!/.Мисля че беше само един и често го срещах и в тоя район дето викаш,ама не знам може и да са повече...
"Евреи"-негри няма!
Дори негъра макар и най-нисшия интелектуално от човешкия вид,както и културно и с най-слаборазвита втора сигнална система,все пак има много повече положителни и трудови качества от еверина,много по-трудоспособен е и в някои спиртни дисциплини е по-силен от другите раси,така че бих казал че при една правилна расова световна йерархия,при която всяка раса според същността и способностите си,си знае местото и си тежи на него,най-вероятно негъра даже би бил и полезен/без да намеквам за робство и тем подобни/,за разлика от евреина,който винаги търси начини да паразитира и едва ли може да оцелява нормално,ако не бъде държан далеч от целия останал свят.
Само не знам негъра знаеше ли идоколко нашия език,щото лично не съм говорил с него.
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Блаже добре му го каза - каквото е посял това и ще пожъне.
JulesW Ако Хана е бил едновременно и двете щеше да е наистина швестер, ама той е бил само християнин.
Елтимире не преиначавай стихотворението на Ботев. Вярата си е вяра, а рода си е род.
По тези земи от край време рода се свързва и с вярата иначе те наричат потурнак.
meshter_at какво значи да си говориш с мене на живо ? Заплашваш ли ме ?
IYI пич ти не знаеш нищо за нас, но и 5ма да сме пак сме повече от вас.
Ей момчета народа е казал "род и вяра да не се дават" Вие защо дадохте вярата, ами така и рода ще си дадете.
Това в което вярвам,не съм го давал и няма никога да го дам и да му изменя!
Ама май вие сте си дали задниците под наем на евреите и техните фондации вече,ама ще ви изиграят и вас,за това ние сме неудобните за вашия форум,за разлика от всички останали!
Ако разбира се самите вие,или някои от вас не са евреи,защото само евери се изприщват от злоба по-този начин,като се появят такива като нас!
Ти от де знаеш,аз каква Вяра съм и какво съм"предал" и какво не,че да ми разправяш?
А го виж ти!
Това каква Вяра съм аз не е твоя работа,вожното е дали казвам истината или не!А истината боли!
Много странна реплика, "православни" искат смъртта на Елтимир. Толкова смешно скалъпена провокация. Това, че някой потребител написал нещо за някой не отразява позицията на БРЗО. Това е Фелдмаршалчето, който всички знаем що за стока е.Jordan_13 писа: www.br-zo.com/forum/viewtopic.php?t=776&...storder=asc&start=10
"Да живей АТАКА!
СМЪРТ за езичника Ангел Грънчаров - Елтимир!!"
Както се вижда, така наречените "православни" искат смъртта на Елтимир. Кратко и ясно.
![]()
![]()
Аз защо казвам, че исляма, юдаизма и християнството са доста повече "езичество" отколкото самото Тенгрианство въобще.
Това е Форума на Плъха. Мене също ме каниха, но аз ги отрязах. Правете като мен!
Ако има православни и изобщо християни Българи с чисти сърца четящи този форум,им пожелавам да чуе Бог всичките им молитви,които снощи са отправили към него по-своему и по-свой си начин!
Да сте живи и здрави и се сбъднат мечтите ви!!!
Пожелавам това и на всички арменци и представители на други общности и разновидности на християнството у нас,посрещнали този светъл за тях празник и които живеят в мир и разбирателство със своите съседи и колеги-Българи!
На всички които нямат зла умисъл към моя народ и зли желания и намерения към нас,към моята раса!
А на онези които имат, да им прощава Бог и мен да ме прощава,но когато излезат насреща ни/независимо,дали се наричат"наши" или чужди"/,ние НЯМА ДА ИМ ПРОСТИМ И НЯМА ДА ЗАБРАВИМ СТАРИТЕ ИМ И НОВИ ПРГРЕШЕНИЯ СПРЯМО НАС-спрямо нашата раса и народ!!!
Аз бих ги нарекъл по-скоро комунизирани,защото макар и да не съм фашист,защото фашизма е италински тип национализъм-тясно италиански и неуниверсален,все пак не е бил уравновиловъчна идея,а"БРЗО" имат толкова общи с"Родна защита",колкото аз съм негър!
Те са повече марксисти отколкото"фашисти".
Има там един фашист който се самоопределя като такъв и се подвизава,но интересно как предпочита комунистическа компания,ако е фашист пред тази на други националисти следващи същата цел?Само за това че комуноидите са сложили християнска маска ли,че те всички комуноиди и БСП,взеха да слагат тази маска?!
Обаче имат ли целите на фашизма в Италия,спрямо България?
Как може фашист да се обедини с антифашисти,антирасисти и уравновиловчици-марксисти или шикалкавещи и нямащи ясни позиции по-въпроса и на чия страна са в спора фашизъм-антифашизъм и нацизъм-антинацизъм и кое от двете причини повече злини на света и човечеството,ако първитте изобщо са причинили такива?
Кой истински националист може да няма позиция по-въпроса и да шикалкави или да смята враговете на нацизма и фашизма за по-малко зло за света,плюейки нацизма,като зло,той работи за днешното статукво,защото Хитлер е най-оплюван днес от враговете на света и човечеството и тоз,който им приглася е техен съучастник!
Това имам предвид Мансуре,като казвам че сте марксисти,като всички останали които плюете,не така случайно бяхте привърженици на Сидеров,докато най-позорно ви изрита,защото хептен го оакахте и него!
Да и вие не сте различни от другите,дори сте по-лоши за съжаление!
Аз засега приключвам с коментара по-този форум,а за моите наблюдения относносексуалното ориентираност и поведението спрямо гея,няма да споделям и коментирам сега тук...
samvoin
Няма и да узнаеш,защото нямат такава,или ако имат,тя е да делят Българите по-всевъзможни признаци и да узурпират расовото единство-единствения залог за вечност и да оплюват,клюкарат и нихилистват,спрямо всичко живо,извън тяхната психическа диагноза!
С мишока и с тях,за да имаш нещо общо,трябва да си ненормален и извратен педераст/между другото те са и скрити хомосексуалисти,но това е друга тема!/.
Ние не сме фашисти, а българи, нито сме анти-фашисти, анти-нацисти и т.н.
Тези неща са само в твоите клеветнически писания.
Кой истински националист може да няма позиция по-въпроса и да шикалкави или да смята враговете на нацизма и фашизма за по-малко зло за света,плюейки нацизма,като зло,той работи за днешното статукво,защото Хитлер е най-оплюван днес от враговете на света и човечеството и тоз,който им приглася е техен съучастник!
А това вече е клевета. Мисля, че вече е време да спреш с лъжите!
Така и не каза каква ти е връзката с ina, която уж участваше в БРЗО, но скри че имате роднинска връзка! Така и не излязохте да си признаете, както му е реда, а сега говорите клевети за нас, което е непристойно от ваша страна.
Това, че делим българите по етнически признак също е лъжа. Българите са Православни по своята същност от хилядолетия харесва ли се това на някой или не. Ние спазваме заветите и заръките на нашите деди да пазим вярата си.
Това не означава, че отричаме всеки, който не е православен за българин.
Много пъти ти го казах, но ти продължи с ненормалните си лъжи самвоине.
Българските националистически организации до 1944 също включват Православието като много важен елемент в програмата си, ЗАПАЗВАНЕ И УКРЕПВАНЕ ВЯРАТА НА НАШИТЕ ДЕДИ, СВЕТОТО ПРАВОСЛАВИЕ.
Ние следваме техните заръки! Това е факт! Нима и те са били фундаменталисти и фанатици? Как така те не са фундаменталисти, а ние сме?
Нещо не се връзват лъжите ти!
А това, че ни наричаш хомосексуалисти е меко казано несериозно. Ти, ако имаш такива проблеми, ние нямаме, да речем, че Православните Ценности значат нещо за нас. Не бихме могли да бъдем такива.
Во истина Возкресе!samvoin писа: Христос Воскресе!!!
Ако има православни и изобщо християни Българи с чисти сърца четящи този форум,им пожелавам да чуе Бог всичките им молитви,които снощи са отправили към него по-своему и по-свой си начин!
Да сте живи и здрави и се сбъднат мечтите ви!!!
Пожелавам това и на всички арменци и представители на други общности и разновидности на християнството у нас,посрещнали този светъл за тях празник и които живеят в мир и разбирателство със своите съседи и колеги-Българи!
На всички които нямат зла умисъл към моя народ и зли желания и намерения към нас,към моята раса!
А на онези които имат, да им прощава Бог и мен да ме прощава,но когато излезат насреща ни/независимо,дали се наричат"наши" или чужди"/,ние НЯМА ДА ИМ ПРОСТИМ И НЯМА ДА ЗАБРАВИМ СТАРИТЕ ИМ И НОВИ ПРГРЕШЕНИЯ СПРЯМО НАС-спрямо нашата раса и народ!!!
Ние не сме си дали задниците под наем на никой. Ето, отново лъжеш.samvoin писа: Ти на мен не можеш да ми определяш,анонимко комуноиден,аз какво съм дал и какво не!
Ама май вие сте си дали задниците под наем на евреите и техните фондации вече,ама ще ви изиграят и вас,за това ние сме неудобните за вашия форум,за разлика от всички останали!
Ако разбира се самите вие,или някои от вас не са евреи,защото само евери се изприщват от злоба по-този начин,като се появят такива като нас!
Ти от де знаеш,аз каква Вяра съм и какво съм"предал" и какво не,че да ми разправяш?
А го виж ти!
Това каква Вяра съм аз не е твоя работа,вожното е дали казвам истината или не!А истината боли!
Клеветата е много лошо нещо. Аз не бих искал да си имам работа с клеветници.
С тях не може да се направи нищо градивно!
Във форума на БРЗО спамихте непрекъснато с вашите глупости и с информация за вашата организация, след многократни забележки пак не се спряхте и получихте бан. А също така Кавхана прекали с анти-християнските лъжи.
Спомням си имаше някаква изцепка от ваша страна, че Левски е постъпил мъдро, като си разбил черепа в килията, когато са го хванали турците, а той е бил обесен.
За вас Борис I е боклук, Кирил и Методий предатели и шпиони. Не искам да продължавам още, защото е гнусно!
Кой е казал че Кирил и Методии са шпиони?Desko писа:
Ние не сме си дали задниците под наем на никой. Ето, отново лъжеш.samvoin писа: Ти на мен не можеш да ми определяш,анонимко комуноиден,аз какво съм дал и какво не!
А го виж ти!
Клеветата е много лошо нещо. Аз не бих искал да си имам работа с клеветници.
С тях не може да се направи нищо градивно!
Във форума на БРЗО спамихте непрекъснато с вашите глупости и с информация за вашата организация, след многократни забележки пак не се спряхте и получихте бан. А също така Кавхана прекали с анти-християнските лъжи.
Спомням си имаше някаква изцепка от ваша страна, че Левски е постъпил мъдро, като си разбил черепа в килията, когато са го хванали турците, а той е бил обесен.
За вас Борис I е боклук, Кирил и Методий предатели и шпиони. Не искам да продължавам още, защото е гнусно!
Клеветника и лъжеца си ти в случая!!!
За Борис Първи,темата е съвсем друга...
Кавханът-ювиги Болг
След жестокото и ненужно убийство на Кан ювиги Владимир-Расате, българските Кан ювиги имащи дотогава неограничена власт, сега станали слуги на еврейската християнщина ръководена от Византийските попове. И ако става въпрос дали това е ВЕРИЖНА РЕАКЦИЯ в мисленето на немислещите хора, то те вярват, че културата и държавността в Древна Русия също започва, с азбуката на двамата братя Кирил и Методий. Един човек имащ широк и свободен мироглед би отхвърлил тази теза веднага. И ако иска да бъде правдив, то той би отбелязъл, че разлагането на Русия започва именно след приемането на християнството, което трябва да се знае, е твърдо свързано с дейността на Кирил и Методий. Синът на еврейката Малки Владимир избива осемдесет процента от Великите Руски родове, за да натрапи християнството и то, от най-еврейски тип Византийското, след време Петър Велики ги доубива, и ги заменя с западни, еврейски, полски и монголски родове. Тук става въпрос за Русия защото нашите исторически паметници са там и ние ако сме истински трябва да проследим историческата обстановка в Русия, не в Америка, не в Аржентина, не в Албания. Не е по различно положението и в България, най различни негодни Царе се опитваха да управляват българския народ носейки му само и единствено бедствия, от които най-голямото беше насилствената християнизация. Верската война започната от Борис І срещу изконната древна национална религия, това бе война срещу българската Историческа Памет, така истинската история била изкривена в полза на световното еврейство ръководещо задкулисно християнството.
НАВСЯКЪДЕ, КЪДЕТО ДОШЛО ХРИСТИЯН СТВОТО, СЕ УСИЛВАЛ МОРАЛНИЯ И МАТЕРИАЛНИЯ ГНЕТ!
За това днеска излизащите на яве исторически факти на много хора се струват фантастични. ОСОБЕНО ТАБУ, Е АРИЙСКАТА ТЕМА доказваща истинския арийския произход на българския народ. На когото днес пробутват нова теория за някакъв особен тип човек наричан БАЛКАНЕЦ. Също, както Митхад паша един хитър и подъл турски политик лансирал идеята за "отоманите" т. е. всички поданици в Турската империя да се наричат ОТОМАНИ, и да се заличат народностите. Българинът през другото време е възпитаван или като тюрк, или като някаква невъобразима смесица, или като славянин, като славяните се отделяха от арийците и биваха представяни като пияници. Арийския му произход бе обявен от формалните “учени" за ненаучен. Преписвачите на историята се стараеха да блеснат със своето витиеватство и сервилност пред евреите управляващи Съветския съюз, когото наричаха Големия брат, пишейки смело явни лъжи и даже най-дързостно хулеха своите праотци. Това време не е в далечното минало, нали всички го помним? Темата за Арийския произход на българите беше старателно скривана, от официалната историческа наука, върху която бе оказван натиск от еврейско-масонските управници и християнските попове, които до ден днешен са в услуга на световното еврейство.
Глупости на квадрат!
Кавхана си е измислял като за световно...
ssbn-nsa.free.bg/cgi-php/phpbb2/viewtopic.php?t=21
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.