Чифута Максим Ставийски убива Българи!
Ей за това говоря..! За масовоста, но няма кой да ме разбере...!!! Ще си позволя да цитирам Сталин: Смърта на един човек е трагедия! Смърта на няколко милиона души е проста статистика...georgi_nz писа:
Не предполагате колко много хора са на същото мнение.anti666 писа: И знаете ли кога тези убийства ще намалеят преди да е издигнат Саракта? Когато започнем да четем пак по вестниците - " Неизвестен терорист простреля г-н ......Той беше шампион по/бивш съдия/крупен бизнесмен/зам-министър, син на....". Когато роднините на жертвите просто разберат, че убийците са над тези закони и единствената възможност остава древния кръвен данък, практикуван още на много места, включително и при племето чандала. Това е!
Да гръмнеш вилнеещ мангал за мен е въпрос на дълг пред неродените и пред мъртвите.
Не може някакви си полухора домъкнали се незнайно от къде в нашите земи да се имат за госодари. Това е върховна наглост.
Обаче въпросът е отново във масовоста. Не е никак разумно примерно някой българин решил да постъпи както го съветва справедливоста и опушкал невзрачен и непотребен мангал. Когато случая е единичен - ефекта е обратен: циганите се събират и искат да линчуват българина без да се интересуват от нищо. Антибългарската власт вижда в това повод да респектира другите българи и самотния стрелец е наказан по най жесток начин, вкл. изплаща обезщетение за мангала.
Съвсем двуг ще е ефекта когато "група стрелци открили масирана стрелба с ловното си оръжие по шайка крадящи цигани". И когато няма останал жив циганин за свидетел, а извършителите са 10-15 човека, сачмите не си личи от коя пушка са излезли, всеки после твърди до последно че е стрелят във въздуха за самоотбрана... - нещата са вече други.
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Не казвам, че сега трябва да стоим със скръстени ръце. Всеки прави каквото може. Някои издават книги, други се скитат из планините, трети ...за тях не искам и да знам. Каквото имат да споделят - да го правят през прокси и трети лица. Режимът вече се чувства нестабилен и си показва зъбите. Вчера пребиха възрастна бабка, продавала нерегламентирано собствените си праскови.Миналият ден пуснаха НСБОП срещу особено страшни организирани престъпници - протестиращи майки с деца.
Забележете тактиката на Левски. Преди е имало стихийно движение, чети, отделни бунтове и т.н. Той е първият, който започва да прави действително сериозна организация. Резултатът - Априлското въстание, избухнало благодарение създадените от него комитети и Освобождението след година. Така че намирам споровете за излишни, още повече че губим и свестни хора. Справка - Бел, Спорт и Здраве и други, които не са свикнали с бездушния интернет и тълкуват нещата погрешно. В този сайт знам че има хора, които работят за ония, но това не значи да се караме взаимно. Вземете пример от Елтимир и Фелдмаршала (не го наричам вече мършал
Ето тук ми почват неяснотите. Понеже другия закон(чифутския, писания) е врата в полето - няма оръжие на убийство и свидетели, както видима причина и от какво точно е умрял мангала - няма проблем. И когато започнат стотици и хиляди страни и с нищо не свързани възмездни очиствания на висши бизнесмени ( много мразя последната дума) , крадящи цигани, самозабравили се чифути и дори министри - тогава власта на сатаната ще е безсилна да предвиди кой ще е следващия и кой точно ще е извършителя.
Но единствено как бихме заобиколили закона за кармата?
Да се върнем на конкретния случай. Една Сянка спира по пътя да пие вода. Жаден, хубава чешма - хубав надпис - "Пий и споменавай!". В следващия момент зърва полумесеца, хваща кирката и споменава вековете робство. Истрит е само символа, но чешмата си остава. Така че в случая си е дадена напълно основателна спарведливост, без да се разрушава самата чешма. Така и тумбата цигани, няма нужда да се стреля срещу всичките, особено ако бягат. Единствено срещу този който вдигне брадвата и побегне срещу теб. Той ще е и тартора, в този момент кръвна карма няма. Ти си действал да защитиш живота си.
За подобна катастрофа, убеден съм че жидът в следващия си живот ще бъде някой мизерен жид, роден в фашистка Германия. Бащата на убития ако не вземе мерки пък ще има аналогична ситуация, още по-драстична, където трябва да реши ще си трае ли или ще се намеси. Кръвната карма е валидна само когато несправедливо и напълно съзнателно убиеш някой, както е бил със случая на княз Борис-Михаил и помагачите му.
Най-после един да оцени правилно, какво точно е свършено.anti666 писа: Да се върнем на конкретния случай. Една Сянка спира по пътя да пие вода. Жаден, хубава чешма - хубав надпис - "Пий и споменавай!". В следващия момент зърва полумесеца, хваща кирката и споменава вековете робство. Истрит е само символа, но чешмата си остава. Така че в случая си е дадена напълно основателна спарведливост, без да се разрушава самата чешма. Така и тумбата цигани, няма нужда да се стреля срещу всичките, особено ако бягат. Единствено срещу този който вдигне брадвата и побегне срещу теб. Той ще е и тартора, в този момент кръвна карма няма. Ти си действал да защитиш живота си.
А що се отнася до ефекта, капка по какпа-вир става. Първом се почва с малките неща, а после с големите. Ние даваме примера. Който му харесва да действа, не да оценява като жури.
georgi_nz писа: Има един друг момент за който може да се дискутира тук. Става дума за закона за кармата. Всяко такова действие, макар и безкрайно оправдано и заслужено от предизвикалите го цигани си е все пак убийство. Но закона си е закон за това защото не може да бъде отменен.
Ето тук ми почват неяснотите. Понеже другия закон(чифутския, писания) е врата в полето - няма оръжие на убийство и свидетели, както видима причина и от какво точно е умрял мангала - няма проблем. И когато започнат стотици и хиляди страни и с нищо не свързани възмездни очиствания на висши бизнесмени ( много мразя последната дума) , крадящи цигани, самозабравили се чифути и дори министри - тогава власта на сатаната ще е безсилна да предвиди кой ще е следващия и кой точно ще е извършителя.
Но единствено как бихме заобиколили закона за кармата?
Закона за кармата е непреодолим праг за ираноидните, те са се овързали в него като пате в калчища. За нас, Лъвски е казал една много верна мисъл
"Ако е за Българско, то времето е във нас, и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме"
"и ние него обръщаме", т.е. народ сме, който може да управлява съдбата и да понася ударите й, да я трансформира. Твърде малко са народите на планетата дарени с такава Сила, с която да имат надмощие над кармата.
Затова Българинът, кога отива на бой, казва: "Каквото сабя покаже".
Тогава ясно е, че когато делото е по волята на Тангра никаква карма не играе роля.
И тук според мене вече идва колобъра, който за да няма конфликти и нарушаване на хармонията казва кога и как трябва да се изпълни делото. Така кармата се неутрализира, изважда и се жилото и нейното действие се спира.
Затова се мисля, че циганина, който сече дърво и да бъде убит, не е нарушение на закона на кармата, защото де факто, той отсичайки дървото е убил един нероден Българин.
с условна присъда и глоба, понеже е известен!!!
Да,но Атака като вземе власта ще го вкара на топло,нали?Това ли искаш да ни кажеш?MARSCHALL писа: Това руско копиле може да се отърве само
Но първо трябва да изчисти всички чифутстващи подлоги като съдии,прокурори и адвокати продали си душата на Мамона!
Това виждаш ли го скоро да стане в резултат от действията на Атака?Аз не!
Или ще ми кажеш:"Ми той нашия съд е като другите навсякъде и нищо не може да се направи",както ни говориш за партийната система?
А бе тоз ваш Славчо много ми прилича на масонка!Такъв ли е?
Нарушаваш споразумението между Войни на Тангра и Атака!!antijew писа:
Да,но Атака като вземе власта ще го вкара на топло,нали?Това ли искаш да ни кажеш?MARSCHALL писа: Това руско копиле може да се отърве само
Но първо трябва да изчисти всички чифутстващи подлоги като съдии,прокурори и адвокати продали си душата на Мамона!
Или ще ми кажеш:"Ми той нашия съд е като другите навсякъде и нищо не може да се направи",както ни говориш за партийната система?
Ако искаш и аз мога да кажа, че мязаш на масон!!!
Изказах предположение и питам! Ти що се засягаш?MARSCHALL писа:
Нарушаваш споразумението между Войни на Тангра и Атака!!antijew писа:
Ако искаш и аз мога да кажа, че мязаш на масон!!!
Виждал ли си ме,че да говориш така?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.