Още малко за чандала

преди 19 години 3 седмици #19491
Йордане, ти еден ден ще ми дойдеш на гости и със собствените си очи ще се убедиш, че не се шегувам. Е, ако имам повече патрони, можем да гръмнем от терасата ей, така, за кеф.

За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.

преди 19 години 3 седмици #19492

Елтимир писа: Йордане, ти еден ден ще ми дойдеш на гости и със собствените си очи ще се убедиш, че не се шегувам. Е, ако имам повече патрони, можем да гръмнем от терасата ей, така, за кеф.

Ама и аз говоря сериозно, не се шегувам, и на мене ми трябват, само, че от старичкия калибър - 6,35.

преди 19 години 3 седмици #19493

antijew писа: "16-годишно момиче в безсъзнание след побой, вероятно от роми

23.08.2007
16-годишно момиче бе пребито на спирката на автобус 260 и 111 на бул. "Петко Напетов" и "Цар Борис III" в столичния квартал Княжево, посока Люлин, научи БГНЕС.

Сигналът е подаден от свидетели на инцидента, според които нападателите са трима роми, които искали да я ограбят. Момичето е в безсъзнание след побоя и с линейка бе откарано в болнично заведение. /БГНЕС"
БГНЕС
news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1088700

Без коментар!
Май много стана.

По свежа информация за същия случай.

Роми пребиха жестоко 16-годишно момиче

23.08.2007
Петима роми са нападателите, пребили жестоко 16-годишното момиче в столичния квартал Овча Купел, научи БГНЕС.

Дежурният хирург в Детска хирургия на Пирогов д-р Нанко Червеняков съобщи за БГНЕС, че детето е "минало като през месомелачка". То е бито с пръчки и ритници от три момичета и две момчета от ромски произход. Детето е било хвърлено в реката и случайно намерено от минувачи. Има тежки кръвонасядания по гърдите, главата и почти по цялото тяло. Пострадалото момиче е от Дом за сираци, казва се Сийка Дикова. /БГНЕС

news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1088719

преди 19 години 3 седмици #19494

antijew писа:

antijew писа: "16-годишно момиче в безсъзнание след побой, вероятно от роми

23.08.2007
16-годишно момиче бе пребито на спирката на автобус 260 и 111 на бул. "Петко Напетов" и "Цар Борис III" в столичния квартал Княжево, посока Люлин, научи БГНЕС.

Сигналът е подаден от свидетели на инцидента, според които нападателите са трима роми, които искали да я ограбят. Момичето е в безсъзнание след побоя и с линейка бе откарано в болнично заведение. /БГНЕС"
БГНЕС
news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1088700

Без коментар!
Май много стана.

По свежа информация за същия случай.

Роми пребиха жестоко 16-годишно момиче

23.08.2007
Петима роми са нападателите, пребили жестоко 16-годишното момиче в столичния квартал Овча Купел, научи БГНЕС.

Дежурният хирург в Детска хирургия на Пирогов д-р Нанко Червеняков съобщи за БГНЕС, че детето е "минало като през месомелачка". То е бито с пръчки и ритници от три момичета и две момчета от ромски произход. Детето е било хвърлено в реката и случайно намерено от минувачи. Има тежки кръвонасядания по гърдите, главата и почти по цялото тяло. Пострадалото момиче е от Дом за сираци, казва се Сийка Дикова. /БГНЕС

news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1088719

Какво можем да направим по този случай? В отговор на това, да счупим ребрата на петима мангала.
Проблемът е в това, че Българинът така и не иска да разбере, че е на война и трябва да води война, а не да се разхожда и да гледа звездите по небето. Мечтите свършиха, време е за реалностите.
А реалностите са - на война, като на война.
Можем да си представим следния сценарий: петима роми, надъхани от чичко евричко, виждат самотно бьлгарско момиче на самотна и тъмна автобусна спирка. Чандала умират от кеф - това е поредната Българка, която ще оберат, изнасилят или въобюе задоволят своите ниски инстинкти. Чичко Евричко и днес е помислил за нас - казват си те и лигите им текат от устата, предвусквайки вкусната плячка. Кръвта им бушува неистово и бумти като водопад във вените.
Те я приближават бавно, сигурни в успеха си.

Изведнъж обаче, за тяхна голяма изненада, невинното като цвете 16 годишно девойче, се обръща рязко срещу налитащата и паплач и вади свойски едно примерно 9 мм пистолче. И хладнокръвно почва да брои кокошките в курника - 5 броя, лежат потопени в кръвта на собствения си примитивен инстинкт за плячкосване. Девойчето се приближава свойски към тях и с другата ръка вади своя верен приятел - хладното острие, с което им прерязва за по сигурно гърлата.
На война като на война.

преди 19 години 3 седмици #19495
На жертвата казват и двете имена, ами на 5-мата мангали мародери? Те анонимни ли са?

преди 19 години 3 седмици #19496

Jordan_13 писа:

Елтимир писа: Йордане, ти еден ден ще ми дойдеш на гости и със собствените си очи ще се убедиш, че не се шегувам. Е, ако имам повече патрони, можем да гръмнем от терасата ей, така, за кеф.

Ама и аз говоря сериозно, не се шегувам, и на мене ми трябват, само, че от старичкия калибър - 6,35.

На мене пък ми трябва това устройство,дето работи с патрони...
Няма значение калибъра...
Та някой ако има такава БРАВА,да се обади.

преди 19 години 3 седмици #19497

meshter_at писа:

Jordan_13 писа:

На мене пък ми трябва това устройство,дето работи с патрони...
Няма значение калибъра...
Та някой ако има такава БРАВА,да се обади.

На първо време можеш да си вземеш газов. Не си мисли, че е безопасен. Отпред може да му се монтира второ дуло, което се продава отделно и струва пет лева. Това е така нареченото дуло за топчета. Но вместо, пластмасово или гумено топче, може да се сложи сачма, от лагер примерно. Идеална е, и е смъртноносна. Перне ли те, особено по-големичкия калибър ти отнася черепа.

Циганчята отдавна са изучили тоя номер и си пробиват дулата на газовите пистолети (т.е. незаконно действие), а сачмата я поставят, т.е. набиват на самия патрон. Но калибъра на тая сачма не е голям.

Обаче, кога я поставиш отпред на второто дуло и я затъкнеш с малко хартия, за да не пада (както през 16 век се е стреляло по подобен начин), това е идеален куршум и закона не те лови.

Вземи си пачкаджия, примерно "Блоу", защото дулото му е по-дълго и е много точен, става и за тренировка по мишени, докато барабанлията е с късо дуло и точността му на по-голямо разстояние е никаква.
В крайна сметка плащаш само за патроните (халосни) 35 ст., не ти трябва разрешително, а сачмите можеш да си набавиш с торби от стари лагери.

преди 19 години 3 седмици #19498
В интернет съм чувал имало доста описани начини за направа на самоделни оръжия. Един мой колега стругар беше си направил тъпкач. Взел една дебелостанна тръба Ø 100 издялал на струга една тапа с резба за задния край, сложил карбид и вода, детонатор и натъпкал отпред донякъде с чакъл. Сетил се че може да има голям откат и заварил оръдието за рамката на канала в гаража. Като гръмнал и вратите на гаража паднали! Направо се насрал!

преди 19 години 3 седмици #19519
Онова, което има да се случва, ще се случи в периода между 7 септември и датата на изборите. Дотогава трябва да сме се подготвили. Жалко е да го кажа, но сега от нас зависи дали ще има българи и през следващия век. Не призовавам към нарушения на законите, защото такива няма. Призовавам към спазване на Българския закон, който ще осигури нашето оцеляване и преминаването ни през вековете като народ и култура.

преди 19 години 3 седмици #19520

Jordan_13 писа:

Ще питам приятели. то затова човек има приятели, да си помагаме. А на враговете ще запалим по една свещ за помирение. За да не смущават сънищата ни техните грешни души. "Мъртвият не ни е враг", нали помните всички. Да, ама докато е жив и ни е враг...?
Ако пък гооолемите демократи се възмутят от тези мои думи, ще им припомня думите на един американски президент по повод смъртта на Хо Ши Мин: "Аз не съжалявам за смъртта на Хо, защото добрият комунист е мъртвият комунист". Всеки може да доразвие демократичната мисъл на демократичния американски президент.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.