XNET Вероятно ще бъде спрян! Тъжно, но факт.

преди 18 години 10 месеца #23369

violence писа: Сравнението с материалите на Е. е като сравнение на мерцедес пред трабант, тоест полезно пред загуба на време/боклук.

Да уточниш, че нещо не можах да те разбера!

Когато ме баннаха се преориентирах и направих добър избор.

Биляр ти ли си?

За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.

преди 18 години 9 месеца #23374
Това ми е прякора от край време. Биляр беше нов, който баннаха, а после се регистрирах пак с този.

Това съобщение е редактирано от Запознат на 15.11.2007, 18:56

преди 18 години 9 месеца #23375
Много жалко. Х-нета беше един от много стойностните и информативни сайтове. Макар че не всичко в него е 100% достоверно според мен, но пък има неща които не можеш да намериш никъде другаде.
Можем ли ние да направим нещо, за да не го спрат?

преди 18 години 9 месеца #23378
Можем и всяка помощ е добра дошла. Прочетете какво казва Админ:
Тук

преди 18 години 9 месеца #23386
Миро там написах това:

За мен не е естествено и нормално сайта да спре.
След толкова труд на админите и постове от форумците - не вярвам заради някакви си въшливи и бъхливи хакерченца-чикиджии отрупани с акне и комплекси - да спре един сайт на световно ниво.

След като има много хакерски атаки е редно да ги ударим в сърцето. Т.е. след като наште тъпи тъпи ченгета се занимават единствено с това кой си дръпнал МР3-ка или филмче, а не ни помагат на нас - веднага призовавам да саборим президентския сайт ( ма то един президент :hammer: - не ти е работа и голям смях с него :hammer: ) и веднага след това да се заемем със сайта на министерството на Румен Главътъ( тоз дето обикновено пикае по плевенските шадравани и водоскоци).
Да го направим по метода на прекомерния интерес - па нека после да намерат кой е виновен.

:hammer:

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 15.11.2007, 22:14

преди 18 години 8 месеца #23615
Още го няма х-нета.Някой знае ли нещо повече?

преди 18 години 8 месеца #23629
До няколко дена ще се появи, поне така ми каза един от администраторите. :-)

Току що получих известие, че Xnetbg.Com ще бъде пуснат в петък, 11.01.2008г. :-)

преди 18 години 8 месеца #23654
Официално потвърждавам новината от името на всички администратори на Хнетбг. Този петък предстои Хнетбг най-накрая да отвори врати за всички потребители. Има големи промени, дано всички бързо свикнат с тях.

Поздрави!

преди 18 години 8 месеца #23655
Радвам се че най-после ще стартира сайта и на нашите приятели от xnetbg. Съвсем се оголи фронта напоследък, но искам да напомня на "Генералите" от "Фирмата": коледните празници свършиха ей! Стига сте яли прасетата ни! Ще хванете някоя болест!

преди 18 години 8 месеца #23685
Затягаме редиците!
Поздрави на приятелите от х-нета! :hammer:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.