авторско право материалите на Елтимир
Пак повтарям-тези материали,веднъж качени тук стават обща собственост и достояние,с благодарности към автора.
Според мен той няма моралното право да иска смалянето им-в името на НАЦИЯТА!
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Материалите ми да се махат и си започвайте на чисто, както се изрази един от вас. Щом моите трудове са мръсни, няма какво да стоят тук.
Най-лошото е, че съм трезвен.
И при мене е така...
Лоша работа!
Мършавия никога не е бил толериран тук. Баннах го веднага щом се появи. Така че спокойно я карай и не ми се нахвърляй така.Елтимир писа: И админите на тоя сайт, които търпят мършата и не го банват да си имат едно наум. Побеснял съм и ще се лее кръв. За пример и за поука на останалите живи.
Най-лошото е, че съм трезвен.
Писнал е на всички.
Всеки мечтае да изслуша мнението му по свой адрес, но вече на една ръка разстояние. Надявам се на мен да ми провърви да съм първи. Ще им ли за вторите и т.н., не знам.
Ако има неизтрита гадост по адрес на Елтимир във форума на императора, дайте ми линк, модератор съм, ще го почистя. Вече изчистих тонове, но може и да е останало...
Поздравявам всички съидейници с възстановяването на сайта!Нямаше божи ден да не проверявам за появяването му!
Мисля,че иницианивата ми за банване на мършата от БГ Националисти беше навременна.По акъла на това копиле баят младеж може да залитне.
След малко ще кача тук личните му съобщения до мен,като предварително се извинявам на Елтимир!
Истински се радвам за реинкарнацията на тази територия!
Но не виждам сисъл да я замърсяваш с "опусите" на Фела.
Добре си е така..чистичко...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.