Ханука тромб в сърцето на Българската душевност
Българския Бог и неговият Божи Съвет, ще кажат кога ще стане това и кой ще го направи. Аз само знам, че още сме в първите стъпки към написването на такова нещо. А то е нещо много по-грандиозно от написването дори на свещената Библия на евреите и християните.
Затова не бива да се избързва, за да не дават козове в ръцете на противниците на това нещо. Те са лукави и хитри, същински юди и за да бъдат победени, требе време, за да може оръжията им да се обърнат срещу самите тях.
След това ще дойде времето за истинската история на Българите.
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Във връзка с кощунствените снимки от "българските" учебници за 3 клас, пуснати в Галерията смятам, че този въпрос не търпи отлагане повече. Представете си абсурда в турски учебник за 3-и клас да учат за обичаите на кюрдите и арменците или в израелски да са нарисувани еврейки от 1 век, забулени във фереджета. Психолозите от "просветното" министерство много добре са изчислили възрастта за зомбиране на децата. Около 8-10год се създава мирогледа на българчетата и това психопрограмиране с юдаизъм и глобализъм ще има ужасяващи последствия за бъдещето на България. На тази възраст децата приемат всичко за истина и това се насажда дълбоко в мисленето им.Мещера писа: Достатъчно е да пуснем учебника тука в сайта.Аз отдавна предложих нещо подобно.
Тук не става дума за сериозен учебник по история, а по-скоро синтезирана брошура със снимков материал и точна информация, взета от чужди хронисти. Във форума разполагаме с достатъчно такава. Конкретно може да се пусне например забраненото стихотворение на Вазов "Жидов гроб", да се посочи коя е Сара, Лазар Коен. Да се цитират ромейски хронисти за траките и древните ни българи. Да приложим снимки от масивните каменни строежи в Биляр, Плиска или Аркаим или древнобългарски надписи на куниг. Всичко това не изисква кой знае какви усилия и финанси. След като се издаде брошурата да намерим желаещи (а такива ще има), които да ги разпространят алтернативно по децата си из училищата - особено ако са на тази възраст. Ако едно време учехме историята, написана от еврейския моше-ник Фол, дето прабългарите (какво име само) били диво, безписмено племе, живяло в шатри и претопено в славянското море, сега нещата са взели драматичен обрат.
Който има желание и идеи - да пише тук или на лп. Аз лично съм твърдо решен да участвам в този проект. Знам как и заедно можем да го направим. Особено ако имаме (а такива има) детски педагози и психолози, които да ни помогнат с крайното оформяне, така че да достигне с минимум думи до българчетата. Няма нищо незаконно в това, децата ни да получат като спомагателен материал едно малко книжле с истината за смайващата мощ на древна Бълг-ария и ужасяващото ни падение, вследствие на концентрираната и обмисляна от хилядолетия политика на главния враг на Българите - Синедриона.
Абе, без да изпадам в позьорско скромничене, трябва да си призная, че все още се чувствам лаик в тази тема: историята, и може би съм по-скоро понапреднал в някои области любител, отколкото годен за такава отговорна задача.Jordan_13 писа: Дори имам едно предложение. Пламен Пасков, да е един от тези, които да участват активно. Тъй като прегледах внимателно лекцията му, дето е изнасял в Русия, начина на подредбата й, както я е направил е близка до това, което искаме да направим. Мисля, че ще е полезен. Какво ще кажеш, Пламене?
Но като гледам официалните ни призвани мастити историци какви ги диплят и редят в учебниците за децата ни, може да се окаже, че всеки що-годе попрочел верни неща ентусиаст ще е по-добър от пасмина като тях.
Имам една идея, която да запълни цялата тази дупка и даже да изпълни далеч по-амбициозни задачи, но в момента не мога да я реализирам в пълен мащаб, по лесно обясними причини, в това число и финансови. Но компоненти от нея могат да се започнат и тук, на този сайт.
То ест, изготвянето на .pps файлове, на видео-записи, които да качим като уроци в youtube, rutube, или други такива безплатни ресурси, като линкове към тях и файлове във формат .doc и .pdf бъдат изложени тук, за да стане като наистина ефективен мултимедиен учебник по история. Да го наречем: "алтернативната, българската история".
В действителност всичко е много по-лесно, отколкото изглежда, иска само време и занимавка, които не са никак маловажни ресурси, но трябва да се напънем. Кой, ако не ние, кога, ако не сега.
В скайпа ще ти уточня, Jordan_13, какво точно имам предвид, и го обсъждай само с читави и проверени хора от сайта, без да го коментираме в публичната му част.
Ясно защо.
Издателство може да се намери, дори и 100 книжлета да се отпечатат - пак е нещо. Същият материал ще бъде качен и в сайта като онлайн вариант, но друго си е на хратия, а и много български родители нямат достъп до интернет.
А вече версии на ютуби и онлайн издания който може да направи е чудесно, но в повечето случаи адресантите няма да са деца. А както виждате от снимките в Галерията - евреите от МО много ловко въздействат точно върху определена възрастова група, на които след няма и 10 години ще им предстои много сериозна дилема - да има или няма България и те ще са в най-активната възраст да се противопоставят на това.
В София има училище,в което от 5 до 8-ми клас се изучава ...иврит!Може би като СИП,незнам.Скоро ще се разбере името на училището.След 8-ми клас изучавалите ги "разпределят" в други училища,по направление и те бързо и успешно Израстват в кариерата.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.