ПРОМЯНАТА

преди 18 години 4 месеца #26924
„Пременил се Илия, погледнал се – пак в тия”
Другарите партийни другари и техните другари най-после махнаха министъра на шадраваните Румен Петков. На негово място сложиха някой си арахангел Михаил Макаков. Защо наричам новото другарче на партийните другари „Макаков” и защо не му вярвам? Ами защото веднага след „промената” бе обявено, че по време на тройно крадливото управление българинът бил забогатял много, ама страшно много. И че всеки българин криел под дюшека по 22 хиляди лева. Доколкото ми е известно, обявата е била поръчана от министерството на извънредните инсинуации. Та след тая обява какво да чакам? Че ще арестуват циганите, убили сестричките Белнейски и освободени с лична заповед на Румен Петков? Че ще арестуват активистите на ДПС, взривили влака край гара Кричим в чест на Трети март? А от свое, лично от свое име питам: нима министър Макаков ще нареди да бъдат арестувани полицаите, извършили палежа на моето жилище през юни 2006 година? Един от тях, синче на палковник си призна, че той е един от подпалвачите и невинно ме попита: „И какво от това”? Да, и какво от това? И какво от това, че едно шимпанзе бе сменено с един макак? Никой никого за нищо няма да арестува. Позволихме на маймуни да ни управляват по маймунски закони. Та и нас накрая ни направиха на маймуни. Време е да си припомним, че човекът се различава от маймуната по умението да държи тояга.
На палковнишкото синче му отговорих, че все един ден ще ми падне, и че тогава ще кълне мига, в който се е родил. Тоест, че щом няма власт и ред, сами ще се овластим и ще въведем ред. Пожелание в бъдеще неопределено време. Защо ли си мисля, че това бъдеще става все по-определено?

За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.

преди 18 години 4 месеца #26962

Михаил Миков: Няма мафия в България
26.04.2008
Вътрешният министър заяви, че България има сериозен проблем с организираната престъпност и ще има ясно огласени мерки за борбата с нея. Искаме обществото за съюзник, каза той.

news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1192092
Нямало мафия, но имало организирана престъпност. :out: Лъжите и манипулацийте продължават.

преди 18 години 4 месеца #26964

Хунор писа:

Михаил Миков: Няма мафия в България
26.04.2008
Вътрешният министър заяви, че България има сериозен проблем с организираната престъпност и ще има ясно огласени мерки за борбата с нея. Искаме обществото за съюзник, каза той.

news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1192092
Нямало мафия, но имало организирана престъпност. :out: Лъжите и манипулацийте продължават.

Да де,няма БКП,има БСП...

преди 18 години 4 месеца #26966
Не ме интересува кой министър какво ми обяснява и какво се кани!
За мен са важни няколко въпроса:

Въпрос 1
Защо срещу лицето Румен Петков не бе предприето никакво съдебно преселдване за доказване на няколкостотинте углавни престъления срещу народа?

Въпрос 2
Новият министър на вътрешните работи Михаил Миков ще предприеме ли инициативата за действия по горния въпрос?

Въпрос 3

Искаме обществото за съюзник, затова ще ги огласим, посочи вътрешният министър.

Какво означава това? Ще започва МВР да раздава оръжие на новите си съюзници ли?

преди 18 години 4 месеца #26967
Също така искам да знам, ако този министър не се справи с мафията (организираната пресъпност) какво наказание си избира?

преди 18 години 4 месеца #26968
Това си е чисто НЛП! Искат да разделят понятията "мафия" и "организирана престъпност". Думата мафия носи след себе си обвързаността на политиците с организираната престъпност. И народа започва да насочва психичната си енергия против политиците.

преди 18 години 4 месеца #27005
Точно така Хуне! Иска им се на политиците да не ги свързваме с мафията!
Не случайно повтарят за министъра на вътрешните работи-антимафиот №1, а предния пикльо си беше точно мафиот №1. Забележителен цинизъм! Медиите се се грижат да ни облъчват с манипулации по поръчка на политиците. Добре че хората вече не се поддават и виждат крайния резултат-корумпирани политици занимаващи се с престъпна дейност.
Мафия-това е организация от престъпници, занимаващи се организирана престъпност!

преди 18 години 4 месеца #27019
Мафия-това е организация от престъпници, занимаващи се организирана престъпност!
..........................................................
Бих добавил с твое разрешение,Запознат: това е организация от престъпници НА ВИСОКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПОСТОВЕ В "ДЪРЖАВАТА",занимаващи се с организирана престъпност,която включва:
1.наркотрафик
2.търговия с оръжие
3.политически/и не само/УБИЙСТВА!
4.ПРОДАЖБА в РОБСТВО на български жени и ДЕЦА!
5.крадене на пари от "държавата"по всички извесни нам и все още неизвестни начини,ЗА ДА ИЗГЛЕЖДАТ НА ВЪНШЕН ВИД КАТО ПОД 30-ГОДИШНАТА СВИНЯ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ,КАДЪР НА ДОГАЛ!/когото особено "обичам!!!"/
С една дума-к о м у н и с т и....упражняващи ГЕНОЦИД над нас,Българите!!!

Докога?!?!?!!?......

преди 18 години 4 месеца #27038
news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1193303
Разбрахте ли кой е новият главен секретар на мВР?

Това е самият Пинко! Познахте ли го?

Още

Още

преди 18 години 4 месеца #27040
Този намусен полковник Пинко не беше ли същия, който си джиткаше с колата из Ботевград с емблемата на наркотерористите от "Сивите вълци"? Май тук Елтимир ще има какво да каже, но ако е верно това, което си мисля - наркотрафика в България е в "сигурни" ръце.
Родители - пазете си децата! Призрака на комунизма броди из България и раздава синтетична дрога пред училищата.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.