Кърджалихабер http://www.kircaalihaber.com/forum/

преди 18 години 3 месеца #28062
Adminin dikkatine
www.kircaalihaber.com/forum/index.php?topic=264.msg3943#msg3943

Нещаснико кой си ти че ще питаш.
Какво си видял че имменно ти ще коментираш.

Обършете си пяната от устата и ако имате за 2 аспирина акъл, ми отговорете:

Как малката Тюркан се е оказала там, където се стреля?

питам, защото няма ден тука да не обвинявате всички българи вкупом за вашите нещастия от преди 20-25 години, а не да имате достойнството да посочите истинските автори и отговорници: вашето си ДПС и БКП-БСП, които не са равно на българите!
Защото постоянно правите виктимизации и грозни и хиперболизирани спекулации, и искате от смъртта на детето и на другите пострадали да вадите политически дивиденти, което е сатанизъм и цинизъм.
Та затова, още веднъж, "щастливецо", да питам:
как пеленачето се е оказало там? Кой я е довел, завел и държал? И защо е доведена?

За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.

преди 18 години 3 месеца #28063
Adminin dikkatine
www.kircaalihaber.com/forum/index.php?topic=264.msg3951#msg3951

Пасков селата ни бяха обсадени.
Аз и моето семейство както и съселянит ени със седмици се криехме в гората.
Дядо беше стар,затова той се криеше в обора...

Знам за това.
Но сам виждаш, че хората се крият! И се пазят! И най-скъпото и най-ценното: детето си, ще го пазиш най-много от всичко!
А доколкото знам, тя е загинала на протестна демонстрация!
Така ли е?

Така,че си затвори тази уста,за събития за които само си слшшал.Тии незнаеш нищо.

Питам, за да знам, а вие оскърбявате и хулите, сякаш е грях да питаш.
Това според вас нормално ли е?

Когато ни хванаха в село,в къщата ни също нахлуха с автомати и си спомням как един от полицаите наричаше майка ми -крава....

Само че си спомнете и какво ми писахте, че КАКЪВ и КОЙ точно е бил този нахлулия с автомата? Нататък не искам и няма да продължавам.
От вас го знам!

Това не значи, че следва да се сваля отговорността от извършителите!
Но виновните бяха именно от днешното ДПС, и днешното БСП, които тогава имаха едно име: БКП!
А не българите!
Още по-малко пък - аз!

Така ,че млъквай по тези теми,че ми разпалваш национализма само и след малко ще почна с радикални постинги и ще се обидите пак....

Не можете да ми кажете да млъквам, защото нямате нито това право, нито тази възраст, нито съм ви дал основание.
Ако сложите на везните сквернословията и оскърбленията, с които заляхте днес и последните дни мен лично, на турски в това число, и сравните моите текстове, ще видите кой не спазва наистина никакви норми на морал и уважение, още повече, за човек-правоверен мюслюлманин, който кара второ-трето висше образование.

Аз на ваше място бих се засрамил.

Вие питайте себе си какво трябва да направите.
Не държа да ме информирате за решението си.

преди 18 години 3 месеца #28064
www.kircaalihaber.com/forum/index.php?topic=264.msg3957#msg3957
Adminin dikkatine

-Човешкият мозък не е в състояние да си обясни религията,затова е правилно да просто да се покориш-без да си разбрал ,осъзнал и обяснил някои неща...

Това е лъжа, защото религията е духовна наука.
И ако някой ви я преподава тази наука по правилото на аксиоматичността, че това е така, защото е така, значи, че самите ви даскали не са наясно с това, което ви учат, а вие, язък ви за висшите образования, сте седнали да им вярвате, без да се замислите.
Интересно, защо тогава Господ е дал на Човека глава, ум и разум, и свободна воля?
То не, че всички тези дадености функционират у всички, но все пак...
Вие Единният Бог за толкова глупав и несъвършен ли го имате, че ще даде на Човека нещо без промисъл и цел?

преди 18 години 3 месеца #28065
Adminin dikkatine
www.kircaalihaber.com/forum/index.php?topic=264.msg3968#msg3968

-Religiqta ne e nauka.

Наука е.
И то много сложна и висша, защото е наука за духа и вечното, защото е извлечена от мъдри, знаещи и просветени хора, а не от дебили и малоумници.
Ако не сте го разбрали, не са ви го казали, или, което е най-страшното, ако и даскалите ви не го знаят, тогава вие имате работа само с мъртвите, изпразнени от съдържание опаковки на истинната някога религия.
То ест, губите си времето, да не кажа нещо по-лошо.
Но това си е ваша работа, и ваш живот.

И не ми отговорихте на въпроса?
2 висши образования не ви стигат за да ми отговорите, или?

преди 18 години 3 месеца #28066

Аха и в крайна сметка ако не се лъжа "титлата" ви е

ВЕТЕРИНАРЕН ДОКТОР а не както обичате да се изписвате

Хе-хе!
и после пак ми кажете, че Атака не била PR коз на ДПС!
когато ги емнах миналата година на техния форум и започнах да разобличавам лицемерието на Волен, и те така се "защитаваха" - намериха точно тази фотография, която вие изкопахте от техния форум! :D :D :D
Ако вестниците даваха титлите на лекарите, този свят щеше да е много по-сбъркано място.
Не, че сега е наред.
А второто, което вадите от моя форум, е над 9 години по-късно от описания случай, и аз дисертацията си парвих именно тук, в Москва, по тема, за която тогава в България нямаше условия да бъде разработена.
Така че вестникът трябваше да напише не "ветеринарен доктор", а "ветеринарен лекар", въпреки, че на дипломата ми пише "доктор по ветеринарна медицина"
Ама не очаквам от дребни и злобни душици като вас да ги разумяват тези подробности.
Търсете, търсете, белким намерите нещо очернящо ме, което железно следва да докаже, че Ахмед Доган всъщност бил готин и възродителите ви от ДПС всъщност били вашия единствен шанс.
Смешки!
Точно така че защитаваше и депутата на Атака от Хасково, защото този, който сте го сложили на вестникарскат изрезка, му е комшийче (Евгени Петков), дружки са, прави му джипката в сервиза си и тръгна да спасява политическия авторитет на Жорката (депутата се казва Георги Димитров, по прякор Жоро Траша) ей с тази отрязана публикация, където моя отговор е непълен. "Случайно", естественно. Сканерът не го е хванал.
Жалък сте, бял чакалчо, направо Табаки. :D :D :D :D
Всъщност, ако ще правим от този форум ветеринарен форум, да изложим целия случай и да ви дам линкове към ресурси, където беше документиран, а от утре мога да ви поканя колегията от рускоезичния бивш СССР, България и САЩ и Канада да си пишем по ветеринарни теми
Става ли?
Има думата админа!
;D ;D ;D

преди 18 години 3 месеца #28067
Adminin dikkatine
www.kircaalihaber.com/forum/index.php?topic=264.msg3986#msg3986

Сега разбирам защо сте кукнали тука.Въпросния форум може да представлява интерес за някоя чистачка.Все пак темите му бая паяжина са събрали.Както и да е то си е грижа на админа.

Само не разбрах как завъртяхте БКП и ДПС в тая тема.Но немога да не отчета профисионализма ви с който спамите.Като започнем от целта на темата па минем през теологичния и ветеринарен спор...кой му дреме.Никой не си спомня защо е открита.Право в десятката.

Я стига сте скромничели - оттам е, оттам е, те толкова пъти го развяваха този обрязан парцал, мъчейки се да докажат, че видите ли, щом Пасков е кофти ветеринар (съдейки по мнението на Петков, който просто си изнудваше за пари), всичките му въпроси и упреци към Жорката и Волен стават безсмисленни.
1. Ветеринарната тематика я вкарахте вие, не аз, стига сте се правили на "Кой ми сра в гащите?"
2. Теологичната я вкара емира
Аз само любезно ви отговорих, и пак сте недоволни.
А че БКП и ДПС били едно, и това да не се знае от хора, които твърдят, че не само са съвременници и участници, но даже и жертви на процесите...за това наистина коментара ми свършва. Остана да изкарате, че пак българит вдигнали възстание, ама не Априлско, а възродително, и БКП, агент Сава и турците-комунисти не са съществували - това е пропаганда на...чакай, ако няма комунисти, значи, няма и комунистическа пропаганда...абе, българска пропаганда е и това е!
Та, казвате, нямало БКП тогава и ДПС било ни лук яло, ни лук мирисало?

преди 18 години 3 месеца #28068
Тема: Новият форум на Сербест Коркмаз
www.kircaalihaber.com/forum/index.php?topic=270.msg4013#msg4013

Откритата омраза на Пламен Пасков към един мирен и добронамерен съсед като Турция на който, и аз съм гражданин ескалира положението и те предупреждавам Пасков,че ще те предложа за БАН.

Докажи!
Къде съм изразявал "открита омраза", и откъде следва, че Турция била "добронамерен" съсед?
Дай аргменти, доказателства и факти, иначе си манипулатор!

За да разбереш,че Турция не и никога не била една терористична и анти българска държава и никога не е имала и няма да има претенции за български територии.

Аз на приказките на Тео и пропагандатори като него не вярвам - ти не си официално лице да говориш от името на Турция и да гарантираш сериозността на заявленията си, така че това твоето е опит за мантрическа сугестия и нищо повече!

Това са халюцинации на "болна " глава.

Тео, пак скачаш от недоучила медицинска сестра към поставяне на диагнози, на които имат право и основание само хабилитирани и получили съответното образование хора. Каквото ти нямаш, и силно се съмнявам дали някога изобщо ще имаш.
Така че съотнеси обидите си към себе си, защото ти постоянно имаш халюцинации и извеждаш от моите постинги изкривени и даже несъществуващи тези!

Предупреждавам те да не се занимаваш със огъня ,Пасков.

Първо, кое е огъня, и кой се занимава с него, е голям и интересен въпрос.
Пиромана седнал на мене да ми казва, да не си играя с играчката му.

Продължаваш ли ще имаш предложение за БАН от моя страна.

Предлагай!
То други средства за защита и аргументи на тебе и другите 2-3 около тебе не ви остана.
Какво друго, освен да ревнете на админа като малки деца: банни го тоя лош Пасков, че виж какви ги приказва и пише, свършиха ни аргментите срещу него!

Не допустимо е да развяваш тук анти турска пропаганда кога Турция е партньор на България във всички начинания и във една сериозна организация като НАТО.

За мен НАТО е терористична организация, която не е дала нищо добро за нито един народ по света, и членството на Бъалгрия в НАТО за мен е зло и позор, срам и унижение.
Между другото, агресивната същност на НАТО миролюбивата Турция показа първа, нападайки Кипър

Играеш си със огъня!!!!

Това го чухме вече.
Ама кой го запали този огън?
Не сте ли ти и твоите 2-3 аркадаши с големите мераци и с безгръбначната ценностна система и понятия за добро и зло, справедливо и несправедливо?
И, както вече сполучливо ти отговориха в друг форум: «ние, българите имаме традиция не да си играем с огъна, а да ходим по него.
Огънят, това е нашата стихия»

преди 18 години 3 месеца #28069
И след всичко това: отново БАН!
:hammer:
Този път вечен!

imageshack.us
By plamen_paskov

преди 18 години 3 месеца #28070
Alıntı sahibi: alpaslan üzerinde Mayıs 30, 2008, 12:36:21 ÖÖ
Alıntı sahibi: Plamen Paskov üzerinde Mayıs 30, 2008, 12:27:13 ÖÖ
Alıntı sahibi: alpaslan üzerinde Mayıs 30, 2008, 12:24:01 ÖÖ

Сербест Коркмаз е човек на Мендерес Кунгюн.

Вие сигурен ли сте?
Имате ли доказателства за това?
това е твърде сериозно, ако нямате с какво да го докажете...

Имам ,но на вас специално няма да ви ги покажа.Има на кого.Този човек работи за разцеплението на Турците в България и за подкопаване на ДПС.

1. ДПС е зло за България, българите, турците и помаците
2. ДПС е наследник на организацията на Ахмед Доган, която взривяваше влакове (бидейки при това двойни агенти и на ДС, така че, това са единсвтенните агенти на ДС, организирали въпросните терористически актове
3. ДПС е противоконституционна бандитска организация.
4. ДПС организираха и бяха и стратезите, и изпълнителите и на възродителния процес, и до голяма степен даже и на "голямата екскурзия"
5. ДПС е етническата олигархическа издънка на БКП-БСП, то ест, по-голямо зло от тях са само БКП-БСП

Нормално е всеки здравомислещ човек от България или живеещ в България, да иска не само "подкопаването", но и разпускането и вкарването в затвора на цялото ръководство на ДПС, заедно с висшите функционери на БКП-БСП. В нормализираните постсоциалистически страни този процес се нарича лустрация, вече отдавна е проведен по един или друг сценарий, в това число и в Украйна, така че, няма нищо по-естественно за нормален човек, без разлика от народността му, да иска унищожението на ДПС-БСП

преди 18 години 3 месеца #28073
Пламене, не разбрирам как си похабил толкова време и нерви за тях. Те са наясно с нещата, но няма да си го признаят. Разговарял съм с изселници, познавам някои от тях още от затвора. Сред тях не е тайна, че Доган е агент. Те го мразят дори. Те много добре си спомнят, като емисарите на ТНОДБ /старото име на ДПС/ ги гонеха към границата под заплахата от смърт. Много от тях се върнаха и не щат сега да чуят за ДПС. Тези тук също го знаят и го мразят, но омразата им към нас, непродалите се Българи е още по-голяма. Та от омраза идват тези неща, не от невежество. С такива типове, избивали невинни мирни хора, убивали жени и деца няма какво да се разговаря. Снощи видят тук някакъв си Boz Kurt и направо, без никакво предупреждение му изтрих акаунта. За пръв го правех и малко трудно се ориентирах, но май успях да го направя.
Тук, в квартала живее един турчин. Името му е Назим. Една вечер бяхме седнали на по бира и той сподели, че досега не е гласувал за ДПС и няма да гласува. Но също така сподели, че близките му гласуват, защото, ако не гласуват - лошо. Ще им бъдат наложени наказания.
Ето как печели ДПС - с терор. С терор е родена тая "партия", с терор се утвърди и с терор управлява. Сложим ли край на терора, ще сложим край и на ДПС. Това навремето исках да кажа на Волен, а той взе, че ме намрази. Много странно. Аз обаче оставам на своето си мнение.
С турците може да се разговаря. С турците можем да се разберем. С терористите от ДПС - никога!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.