Боян Расате
Не знам каква помия според теб се излива от нас, но ще ти кажа, че не може да съдиш по писанията на фелдмаршала и други форумни терористи като него за организацията БНС. А относно човека, който визираш като телевизионна "звезда". Май ти беше този, който пусна срещу него тук помии относно клипчета и т.н., а той просто ти беше пуснал, че ти благодари за рекламата. Не виждам защо точно него атакуваш, като той е един добър български националист, който определено не би тръгнал да влиза във форумни спорове, с който и да е било.
Ако ти си представяш организацията БНС като секта. Твое виждане. Ние обаче сме индивидуални личности с различни мнения. Боян може да смята, че са те запалили. Друг може да смята, че сам си се запалил. Аз лично мисля, че някой "доброжелател" ти е запалил апартамента и ти съчувствам за това. Всъщност не си спомням обаче някой някога да е дискутирал този случай в БНС, защото далеч не си ти/вие основна тема в нашата дейност. Но ти казвам, че е малко жалко да плюеш по Боян, защото той дойде да те види, когато беше станал палежа в апартамента ти от добри чувства. Защо тогава не написа, че е дошъл да те заблуждава, а даже пусна твоя снимка с него и другото момче от БНС?
Какви негативни сведения ще разгласиш за БНС? Смяташ ли, че с подобни заплахи може да уплашиш някой? Дръж се като голям човек и не потвърждавай с думи и дела глупостите на форумните "терминатори" като фелди.
За финал само искам да те питам за едно лице, което намесваш по-горе. Въпросната Силвия Емилова Любенова - Мирчева. От къде на къде твърдиш, че тя е свързана по някакъв начин с "Гвардия"? В кой град е свързана тя със структури на БНС/"Гвардия"? Лесно е да се говорят щуротии, но нали знаеш, че който няма доказателства за тях в крайна сметка сам себе си излага.
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Елтимир нищо не е пускал срещу въпросната личност. Аз бях! Само, че момчето бе умело заблудено от "доброжелател" от форума на, който е модератор, че Елтимир го е атакувал. Даже си призна, че някой му е помогнал... в съставянето на темата. Виж поправката му, която е "след дъжд, качулка"! Знаеш как да я намериш. Аз повече линкове към онази Кочина няма да слагам.
И нещо за интригите. Човекът, който вчера дойде, беше един от тези, които дойдоха вкъщи още на следващия ден след пожара през 2006 година и помагаха да разчистим. А вче видях твърде ясно белезите по лицето му, няма как да не повярвам на нещо, което виждам с очите си.
Учете се и от грешките на другите, не само от своите. Елтимир едва се отскубна от лапите и...
Не се оставяйте да попадате в игричките на лемсовци и ташковци, които са с определено антибългарска насоченост!
взе ми думите от устата: "В този форум виждам, че не съм сам и това ме радва."
В темата "Отмъщението на 52 прабългарски рода" Миро е дал един линк.
Мисля си, че сме тук, за да поддържаме българския егрегор, защото някога, поради нещо, от някого той е ... повреден. Изглежда безвъзвратно - колцина в България имат интернет достъп и от тях, колцина познават този сайт?!
Мечтая си за време, когато българите ще заставаме рамо до рамо в определени моменти, независимо от естествените ни, личностни различия - всеки според ранга и възможностите си да допринася за преодоляване на трудностите от битов или национален мащаб, в България или извън нея.
Елтимире,
Не съм запозната с подробности, но разбирам, че хората от ядрото на форума имат трудности. И то големи. Но, ако те са принудени да се оттеглят, какво остава за останалите?!
Познато ми е чувството, когато не се получава подкрепа от този, от когото се очаква. Но, когато наистина съм заслужавала подкрепа, съм я получавала от съвсем странични хора. Дори, от самите противници (без те да са го искали).
И въпреки това, АКО оттеглянето помогне някому по някакъв начин, нека го направи! Не мога да имам нещо против или каквото и да е отрицателно отношение към другия, когато той се защитава.
Говоря по принцип, защото не съм достатъчно запозната.
Казаното от iss ще да е вярното.
Даже ако се съсредоточите в интонациите, ще видите как имитира Волен. www.vbox7.com/play:1885bcd1
Още по-интересно е, че след като се подхване темата за провокаторите и провокациите, минути след това сайтът блокира.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.