Кондомлиза в Истанбул
Не вярвате ли за името? Абе тези бушмени посягат на името и на Русия, та с някакъв си турски вилает ли ще се церемонят:
news.mail.ru/society/1870856
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Какво е биометричния паспорт?Нещо като номерчето на ушите на кравите в соц. кравефермите, но и нещо повече.
Да ви е честит печата на Звяра, гарниран с 666. Това е биометричния паспорт. с него вие сте един вече добре картотекиран гой, който е удостоен с върховната награда да посети "страната на неограничените възможности" - СЕЩ. Е, не се ли запитахме, защо комунистите-ибрикчии, толкова бързо искат да ни изпратят на гурбет на един потъващ континент, та толкова много ратуват за визи?
Хубаво, нека си я пазят. Лично аз изпитвам погнуса от нея и няма да я закачам, обещавам. Обаче кой ще пази мен от ненормалните им снайперисти? Как ще си вървя спокойно по улицата, като знам, че срещу мен е насочен снайпер? И че върху спусъка на снайпера е поставен пръстът на някой закоравял безскрупулен убиец? Кой дава право на така наречените ми управници да си играят с моя живот по един толкова недопустим начин? Ходенето по улиците в бивша България се превърна в руска рулетка. Стоенето край прозорците в нашите собствени жилища се превърна в руска рулетка. Хайде, искам обяснение на тези факти, пък ако евентуално може би, ще ви кажа какво следва, май.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Които са останали без Български Дух, всички тръгнаха да търсят спасение в София. Други пък от София взеха, че се изнесоха извън нея за да избегнат пълната зависимост от чифута и неговите слуги. Останалите си стоят по местата, там където са значими.
Все си мисля, че ще дойде време, когато на тази миграция ще й дойде края и тогава българите, които не са наврени в клоаката ще предпочетат да не се съобразяват с тези, които са в нея. Няма да има смъсъл да правят това. До тогава ние ще работим по създаването на Саракта. В София ще изреват на умряло, понеже наистина тези които живеят там се занимават с дейности които, обслужват тази отровна за Българската нация политическа мафия. Софиянци нямат суровини, нямат земя, нямат пространство, нямат гора, чиста вода и въздух. За какво служи тогава тази София с тези софиянци на България? За разнообразие ли?
Единствено Саракта ще е в състояние да се противопостави на грабителското, нечовешко и неадекватно поведение на освирепелия изперкал софиянец.
Нищо лично, просто всеки ще си поеме нещата в свои ръце. Редно е обаче, София тогава да бъде отделно от България, както са отделени и хората преди това.
участие във войната срещу Иран. Планира се през тази война да загинат
около два и половина милиона българи. Аз съм готов да защита с факти и
доказателсктва своето твърдение. Готово ли е така нареченото
"правителство" да разговаря по темата? Готово ли е така нареченото
"правителство" да обясни на обречените да умрат защо иска тяхната
смърт?
Jordan 13 : По земите персийски преди тях историята разказва за българска държава някога съществувала тъй че не се чуди що иранци тъй си мислят.
Братя нека не последваме примера на синовете на Кубрат и да се делим.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.