Севар
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
"Ангеле не знам нищо за Войнов, преди два месеца успях да се обадя в дома му ,намерих сестра му, той беше на легло току що се върнал от болница след биопсия на мозъка.сестра му ми каза че не е добре, отивал в тоалетната и се затварял там с часове не можели да го извадят. Аз успях да говоря с него един път, той веднага ме позна. Но нямаше сили за нищо, лежеше. Сега звъня на домаштния му телефон и никой не отговаря. Синът му беше дошъл тогава от САЩ, вероятно разбраха че не е добре и са последните му дни. Сега не знам нищо какво се е случило с него., никой не отговаря на телефона му, аз съм на 3000 км и не мога да прехвръкна до София"
Симеон плати скъпо за разкритията си, отнасящи се до Мирчева. Трябва ли и неговата саможертва да остане напразна? Севар, отново те призовавам да проговориш!
dariknews.bg/view_article.php?article_id=351229
Доц. Здравка Валерианова: Увеличава се броя на заболелите от рак
25 април 2009 14:05 / обновена в 14:06
Увеличава се заболеваемостта от ракови заболявания в България и прогнозите показват, че тя ще продължава да нараства. Това заяви в Шумен доц. Здравка Валерианова, директор на Националния раков регистър в България. Тя допълни, че ако сега има 33 000–34 000 нови случая на година заболели от рак, то в следващите години само в България се очаква цифрата да надмине 35 000.
Тенденцията на смъртността също е към нарастване, каза още доц. Валерианова. По думите й, темповете на нарастване на смъртността обаче са по-малки от темповете на нарастване на заболеваемостта. Днес в България има 16 000–17 000 смъртни случая от злокачествени заболявания. „Общо болните в нашата страна от рак, които се водят в националния раков регистър са 300 000”, каза още доц. Валерианова.
Тя обясни, че очакванията на Световната здравна организация са да има 50-процентово нарастване на новите случаи на ракови заболявания. Три са основните причини, които ще доведат до това: на първо място тютюнопушенето, на второ – храненето и след това двигателната активност. „Нашият застоял начин на живот оказва влияние върху нашите заболявания”, каза доц. Валерианова.
Колоректалния рак е на първо място в структурата на злокачествените заболявания при двата пола. Най-честта локализация при мъжете е ракът на белия дроб, а при жените е ракът на млечната жлеза, сочат данните. Една от най-честите причини за смърт от злокачествени заболявания е ракът на стомаха. Все още продължава да е висок и процента на болните, открити в късен стадий на заболяването при основните локализации.
"Здравейте, обаждам се да ви известя една трагична новина.
Преди малко звънях в дома на Симеон Войнов, намерих съпругата му, разбрах от нея ,че Симеон Войнов е починал преди 40 дни от скоротечен рак в мозъка.Бог да го прости, ще остане завинаги в паметта ни!"
www.vestnikataka.com/forum/index.php?PHP...a8ea37&topic=17208.0
Автор Тема: Апел за единство (Прочетена 44 пъти)
Севар
Наблюдател
Неактивен
Публикации: 8
Апел за единство
« -: 25 април 2009, 16:04:07 »
Отправен е Апел за Единство на всички националистически партии и движения за предстоящите избори:
www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=4249.0
Да го подкрепим ли?
Всъщност знаете ли, изобщо не ми пука за мен, не ми пука особено и за старите, за ветераните. Пука ми обаче за дечицата, на които трябва да осигурим живот. За тях, за невинните Българчета ми пука. А на вас, пука ли ви за нещо?
www.aria-bg.net/ceco/
Нищо не искам да кажа, само малко информация. Днес ми пратиха линка, досега не знаех някои неща.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.