Аерозолен геноцид над България Химическите следи (chemtrails)

преди 11 години 8 месеца #50343
Краткотрайна бе радоста ми-само два дни,опитвам се да се сетя кога за последно се радвах на синьото небе денем и на ярките звазди вечер.....не ще е било в близките 4-5 седмици....че да не и повече!
Вчера и завчера ни изтърваха като че ли,синьо,ама синьо......а вечерта звездите едни хубави,имаше и метеоритен дъжд.
Днес пак започнаха да обгазяват,снимах псувах,снимах,псувах.... до следобед небето пак боза стана.
Мисля си-това не може да е истина,защо го правят,тук не става въпрос за една нация или друга,тук става въпрос за цялата земя,всички живи създаняия ще патят,няма къде да се скрие човек......следователно това не може да е човешка постъпка.
Надявам все пак земята като един жив организъм да им противодейства,да мине с голямата метла.

За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.

преди 11 години 8 месеца #50349
Обещано е безсмъртие на изродите, кои тровятъ Земята, ала излъгани са.

"(12) “Хората са ми благодарни
за моето благодеяние
и ще ми служат!” –
мислел Шурале.

(13) Освен това той решил
да обещае на хората
за вярната им служба
Питието на Безсмъртието.

(14) “Хората се боят от смъртта
и затова ще ми служат
за една капка от Питието на Безсмъртието!”,
считал Шурале"

Изъ Сказание за Чулманъ

преди 11 години 8 месеца #50374
И за да не пълня темата със снимки ...
www.voininatangra.org/modules/xcgal/thum...tup&cat=45428&page=1

преди 11 години 8 месеца #50376
Да. ДНЕС СЕ НАСРАХА ОТ ПРЕСТАРАВАНЕ С ХИМИЯТА В АТМОСФЕРАТА!!!!

Мисля си ако спазарим няколко ракети от когото трябва и свалим няколко хвъркала на хамериканците - дали ще се стреснат!!!!

А ако със самоделка поне замерим пръскащо хвъркало дали ще са по-предпазливи гнусовете!!!!???

преди 11 години 8 месеца #50377

Георги-НЗ писа: Да. ДНЕС СЕ НАСРАХА ОТ ПРЕСТАРАВАНЕ С ХИМИЯТА В АТМОСФЕРАТА!!!!

Мисля си ако спазарим няколко ракети от когото трябва и свалим няколко хвъркала на хамериканците - дали ще се стреснат!!!!

А ако със самоделка поне замерим пръскащо хвъркало дали ще са по-предпазливи гнусовете!!!!???

Преди да те обявя за пълен психопат ще те попитам как ще различиш гражданските полети от тези на военните.Осъзнаваш ли че ставаш пълен психопат и терорист като искаш да сваляш самолети.

преди 11 години 8 месеца #50379
Гражданските самолети не пръскат химически следи. Осъзнаваш ли, че има хора, които могат да различават химически от конденз следи.
Терористи наричай тия, които методично ръсят от 12 км с химически отрови и бактериологично оръжие невинни хора.

преди 11 години 8 месеца #50380
А какво пречи гражданските самолети да пръскат със скрити у-ва в тях?И освен това не мислите ли ,че ако свалите някой самолет така ще нараните на репутацията на България?

преди 11 години 8 месеца #50381
Ами пречи това, че в граждански самолет не може да инсталираш и болтче, което не отговаря на регламентните документи. Камоли някой да монтира тихомълком пръскачки и резервоар, пълен поне с 5 тона химически коктейл от алуминий, стронции, барий + патогенни щамове. Просто няма как да стане. Отделно си има сайт, който показва целия трафик на граждански самолети у нас в реално време. Иначе българското небе го нашариха откакто ни натикаха в НАТО.
Но не се безпокой, ясно ни е накъде целиш, шефовете ти знаят, че нямаме техническите възможности да го направим, иначе да не сме се замислили даже. За да е пълен Геноцида, обикновеният българин е лишен от всякакви средства за защита от изтребването му. Поне от материални средства и оръжие. Тъй че, провокаторче - няма да стане твоята.

преди 11 години 8 месеца #50382

kdewkdwekp писа: А какво пречи гражданските самолети да пръскат със скрити у-ва в тях?И освен това не мислите ли ,че ако свалите някой самолет така ще нараните на репутацията на България?

Репутация? На България? Ти България за държава ли я броиш? Ако поискам може да падне всичко, каквото лети в Небето, мойто момче, дадена ми е Правото да поискам всичко необходимо за делото ми на земята и то ще бъде удовлетворено. Мога да пращам души в Тартар, ако поискам, мога да завържа и развържа съдби.
Когато някой тръгва да ми говори за репутация, първом трябва да измери собствените си дела, защото, ако те бъдат поставени на Везната, може да се окаже изведнъж в Долната земя (Тартар). Оттам като го заключа, няма излизане. А мога да не го отключа въобще.
Тъй, че може да падне някой самолет, това трябва да ти е най-малката грижа. Тепърва ще имате такива грижи, щото падащите самолети и репутацията ще са ви най-белият кахър :hammer: :hammer: :hammer:
Репутация... земни суетници.

преди 11 години 8 месеца #50383

kdewkdwekp писа:

Георги-НЗ писа: Да. ДНЕС СЕ НАСРАХА ОТ ПРЕСТАРАВАНЕ С ХИМИЯТА В АТМОСФЕРАТА!!!!

Преди да те обявя за пълен психопат ще те попитам как ще различиш гражданските полети от тези на военните.Осъзнаваш ли че ставаш пълен психопат и терорист като искаш да сваляш самолети.

Психопат и терорист :-D :-D :-D :-D А не мислите ли,ч е точно вие - управляващите, сте такива?
Когато обикновеният човек е достигнал границата да бъде наричат психиопат и терорист, това означава, че управлението на държавата е прогнило отвсякъде, а управниците са бандити, разбойници и престъпници. Воглаве с президента, като главнокомандващ. Нещо да имаш да ми кажеш? Опитай се да си упражниш витиеватото си слово, за да те размажа като муха върху лайно!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.