Невероятна сензация!
Обичам битките!
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Какви агитационни материали, бе, момче? Та аз нямам вече и тонер в принтера си. В магазина съм на вересия. Единствената ми изява е чрез Интернет, таксата за който ми го плащат приятели.18j писа:
Тук е за да се инегрира и да бъде приет като съратник, но се провали от самото начало. Тонът с който написа някои мнения го издаде. Един от входовете за такива елементи е именно изработката на агитационни материали, които по принцип са скъпи за изработка, а постигне ли се контрол върху проектирането им - провалът на информационните дейности е гарантиран. Забележете кога и къде се включи мастията за първи път: именно където ставаше дума за разпространение на идеите на Движението. Тоя не е прочел дори целите, нито за етапите на работа обаче си предлага услугите.anti666 писа: Но пак не разбрах, по какъв повод си се върнал да пишеш тук след 5 години? И какво толкова те дразни тоя Елтимир с темата си?
Иначе какъв може да е страхана евреите точно от настоящата тема - това е пряко доказателство че цензурата в медиите и в информационното пространство се налага именно от тях и че се налага без предварително установени принципи. То е същото като наркоканалите на брендо - зад тях стоят същите изчадия. И тероризма се развива в световен мащаб от кого? От същите. Така че връзката е ясна: всички мизерии на света идват от там. И тепърва има да се разкриват преките връзки към тях. А нали знаете кой е най-големия успех на сатана? Че е убедил хората че не съществува. Е да ама цензурата съществува и се изпълнява от евреи. Ако не е така, нека си отговорим на следния въпрос: кой друг освен евреите би имал интерес да цензурира информационния поток? Кой друг освен тях има да нещо да крие? А при тях всичко е за криене - от имената, вярванията и ритуалите им, дейностите им, плановете - всичко. Обаче разплитането на мрежите им е неизбежно.
Лични амбиции нямам. Като политик изобщо не се виждам. Ако правя нещо, го правя за себе си. Точно така. Правя го за детето и за внучето си. А тяхната съдба е неотделима от съдбата на целия Български народ. Значи когато правя нещо за своя народ, го правя също за детето и за внучето си. И хич не ми пука дали ще ме арестуват за моите думи или не. Ако ме арестуват, ще се наложи да ме лекуват от непоносимите болки, които и в момента изпитвам. От какво да ме е страх? Вярвам, че съм пределно ясен.
Знам, че темата е важна поради събитията, които се случиха едновременно с нейното публикуване. И с онова, което продължава да се случва и в тоя момент. Рано е да го напиша. Но знам, че нещо в моите сайтове е ужасило евреите. Затова темата е важна. От какво евреите гадни толкова са се разтреперали?anti666 писа: Елти, нещо не си разбрал. 18j няма предвид тебе. Само не разбрах с какво толкова е важна тая тема? Що си решил, че укозлявците и тия над тях са се стреснали? Те ако са, да ти отблокират сайтчетата тогава. Нещо, което ще приветстваме всички.
Виждам, че е трудно. Понякога ми идва да вия от безсилие. Но трябва да се продължи, няма как. Зад нас са децата и внуците ни и ние нямаме право да ги предадем. Не за себе си водя тази война, моята е вече свършена. Водя войната, за да живее моето внуче. И всички български внучета. Войната не е за нас, тя е за децата на България. И ние нямаме право да се предадем! Едно мога да гарантирам. Аз ще умра, но няма да се предам. Аз нямам право да предам децата, бъдещето на България.
Напълно възможно е службите да са изровили неизползван профил с добър рейтинг за да го съживят под нов ник.
Аз нищо не твърдя, понеже не съм се виждал с него.
Но трябва въпроса бързо да приключи - понеже отдавна на сайта не е имало такива противопоставяния и разни междуличностни недоразумения.
Имали сме твърде много ченгеджийски атаки и евтини номера от бригадирски вечеринки за да не бъдем предпазливи и доверчиви. Така, че по случая отново ИСТИНАТА ЩЕ НИ НАПРАВИ СВОБОДНИ от към догатки и дразги.
Росен и Дари лично са ме взимали с колата си от адресът ми.Варненското "село" се нарича Пашакево,но от поне 40 години е квартал на Варна с име - Владислав Варненчик.Нещо против къде живея ли?
Повече инфо за хората,които ме заплашват-на лични.Който ме има за враг нека има достойнството да ме срещне и на живо,когато си дойда в България.Но за нечии кеф няма да се разкарвам от Атина,"да се жертвам евтино"
Явно въпросите ми към Елтимир са много страшни и някой се дразни от тях.
Точно заради такива глупости преди години спрях да пиша в сайта-заради всякакви крамоли и скандали и кой е по-важен от другия.Съжалявам,че не се имам за по-долу от другите участници в сайта,имам достойнство и се защитавам.Това е мое право.
Хайде,който има нещо против нека ми види всички коментари и да прецени кой на кого се кани и кой задава ясните въпроси.Просто всеки критичен въпрос към Елтимир се възприема като лична атака.А въпросите касаят други хора,несвързани с този сайт и отговорите им са полезни за всички.
Понеже се е случвало на този някой да бъде очернен и обвинен в нещо дето не е точно така на практика.
И за да няма сърдити и неправилно обвинени - смятам за важно бързо да приключи спора.
Дари написа какво мисли по въпроса, но нека отново се включи за да се разсеят съмненията.
Пак повтарям: ИСТИНАТА ЩЕ НИ НАПРАВИ СВОБОДНИ от към догатки и дразги.
Не трябва да губим никой българин заради недоразумения.
Аз пак нищо не твърдя - но ще е нелепо ако после се окаже обратното.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.