Къде са Воините на Тангра?
Пък и друго: в момента това което се сипе от площадите като послания и посланията които се припознават от знаменосците на протестите нямат нищо общо с реториката, в която лично бих влязъл. Те се борят за партии - да бъде или да не бъде на власт тази или онази. Февруари и преди това по площадите се говореше за забраняване на партиите. Сега не чувам такива неща. Сега се чува "долу Орешарски". Добре ама от кого обаче? От педераста с грозното име Тицин - с тениска-шорошка! Него ли да подкрепя или искаш да го водя или как - да го надвикам? Тоя има зад себе си и Бенете и Битиви и куп други национални предатели. Освен да го набия друго не виждам. Ама то ще дойде след сегашния период.
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
eltimir.ovo.bg/news/istinata_za_futbola/2013-07-17-305
Опитвам се, но не става наведнъж. Пиши ми на лични и ми прати мейл. Да ти пратя нещо. Прекалено е сложно, времето е малко, а моите сили отслабват с всеки изминат ден. Не смогвам и не искам някой да ми се сърди. Просто всяка сила си има своя предел. Моят предел изглежда дойде. Бях пуснал всичко в старите си сайтове, евреите ги изтриха. Сега не мога да стоя пред компютъра повече от 10-15 минути без почивка. Съжалявам. Но ми прати мейл. Ще ти пратя доста неща.
Ако можете, съживете Движението. То беше моята Мечта. Някак не се получи, ама още опитвам и ще опитвам, докато дишам.
Навремето Марс е пострадал жестоко от взрива на планетата Фаетон, или Таемат. Днес Марс се възражда. Заради Мисълта и Вярата на оцелелите негови обитатели. Марс ще се възроди. А Земята? Освободете се от еврейското мислене, от еврейския поведенчески модел и ще властвате като начало над планетата. А после може и по-нататък...
И си позволявам да кажа нещо нещо ни в клин, ни в ръкав.
При някой от нас ще дойде черен човек, негър. Нека нашият, който и да е той да го приеме като брат. И бели и черни сме от един и същ биологичен вид, създаден през хилядолетията. И сме изправени пред една и също опасност. Нека му каже "Братко" и да го покани. Нито негрите, нито китайците са наши врагове. Дойде време всички човешки раси да осъзнаят истинския си враг. Това са песоглавците, а техен основен инструмент са евреите.
Не знам колко седмици, дни или часове ми остават и се опитвам да споделя още нещо с вас. Но много ми се ще да запомните, че Елтимир докрай не е паднал на колене. Силвия Мирчева от групата ЛЕМС не напразно ме наричаше Овод.
Ще дам един пример, който наблюдавам в момента: към какво клонят мислите на водачите на протестите сега? Да падне орешко дългоносия - това добре, но има и още: те знаят, че като падне ще има избори и тях ще ги спечели отново я тиквата я друга сороска карантия-субпродукт. И медиите повтарят оставка, оставка, то се насажда в главите на народа, който попива, иска се оставка - тя се случва и настъпват, и последиците от оставката. Ето как, в случая, мисълта се превръща в реалност. Нас обаче българите не ни грее дали този еврей или онзи ще ни владее - реално погледнато. Ние следва да имаме други въжделения несвързани с падането или оставането на един еврей или шабесгой. И ти се стремиш да внушиш на нас, които сме тук, че нашата роля е да внушим тези въжделения на народа, и аз съм уверен, че хората тук го правят всеки ден и минута. Лошото е, че в момента просто не можеш ги надвика тия изроди дегенерати с медийния им комфорт. В момента нещата са толкова сложни - ти за да стигнеш до някакво положение, за да може да се говори по истинските проблеми трябва първом до влезеш в конфликт, да си пожелаеш тези протестиращи в момента да паднат. Е да ама аз имам приятели там.. самият аз излизам, сегиз-тогиз, след поредното назначение на дългоносия! Така че просто в момента не виждам формула за действие освен там между хората да им се вкарва грешка в изчислителната система, която после да разцъфва в цветовете на българщината, които после да узряват в борбата срещу управляващото еврейство. Това е много далечен изстрел. Дори понякога се съмнявам, че точно в момента може да се изпълни и дали не е празно хабене на муниции, и се чудя дали няма по-ефикасна постъпка в момента, за която не се сещаме. Ние тук бяхме започнали да пишем за разпространението на идеите ни, но ето в момента и това е усилие нахалост защото ако сега излезеш да пропагандираш идеите ни - ще те разберат погрешно, а някой път погрешната комуникация може да е фатална.
Те това искаха - да объркат всички комуникации на всички течения в обществото и да ги вкарат в парадигмата на техните теза и антитеза. И успяват. Но както напоследък - тъкмо да успеят и ще се сринат. За това се моля аз - да се срине целия им проект за публично объркване. Незнам как ще стане, но съм уверен че ще се случи по най-изненадващия и весел начин, в най-неочаквания момент. А вътрешната увереност е по-солидна сила от обикновената мисъл-форма защото се осъществява в целия коплекс межу сърцето и разума.
Момчета върнаха загубен портфейл с 5000 евро на израелски комарджия в Слънчев бряг, той не им даде и стотинка
flagman.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B...B8%D0%BD%D0%BA%D0%B0
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.