Предсрочни парламентарни избори 2018-2019 г.
Пчелари от цялата страна протестират срещу масовото отравяне на пчелите с пестициди
news.bg/bulgaria/pchelari-ot-tsyalata-st...Oqmq8J0wqoo0MkXYPxfc
И това - диалог... Какъв диалог? Протакане, за да може да стихне напрежението и всичко да си продължи по старому? Какъв диалог, може да има със спонсорираните от Бойко тюмбели? Трябва, яко рязане, крути мерки и ще видиш как същата година, ще се наведе в кръста да си плеви троскота с мотиката
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
КНСБ поиска до 2022 г.: Минималната заплата 450 евро, средната - 1000 евро
Заплатите трябва да растат всяка година между 12% и 15%
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2019/05/09/knsb-p...ata-1000-evro.409819
www.segabg.com/category-first-page/antik...-na-rumen-porozhanov
www.segabg.com/category-observer/ne-e-li...krmDkI3wNCReQ6L2FjAA
От БСП са проследили пътя на тези пари и свързаните с тях лица. Елена Йончева твърди, че те водят до трима души - до Иван Саздов, управител на "Tенис клуб Банкя" ЕООД и председател на инициативния комитет, който издига кандидатурата на Бойко Борисов за кмет на София 2005 г. Вторият човек е негов съдружник- Радослав Иванов, братовчед на Борисов, който към настоящия момент е собственик на бившия бизнес на премиера, включително и фирмите "Ипон". Третият човек бил Йордан Христов, управител на "Спортни имоти Приморско" АД. По думите на Йончева Саздов и Христов са представлявали офшорната фирма Palms Enterprises"(Overseas) LTD в България. Според Йончева съдружник във въпросната фирма е Gordon Holdings, чиито собственици са осъдени ефективно за организиране на международна схема за пране на пари през 2015 г.
Йончева помага на Цацаров с документи за къща в Барселона
news.bg/politics/joncheva-pomaga-na-tsat...3M77I9aSZ_BBXBeQugHM
Й. С.: Еврейке, вие винаги бягате от бойното поле по собствено желание. Нима Саул излезе срещу Голиат
Mariana Petkova Така е.И народа два пъти отново го върна.
Eva Zacher Аз не се сещам да съм използвала епитети....галош!
Й. С.: С мръсни еврейки не говоря. В моята Родина няма да ми казваш какво да правя! Ясен ли съм, а еврейке! Марш!
Й. С.: Ще ми се отваряш тука. Хайде, към Израел! Да ви няма с Бахур Бахар! Вземай си го под ръчичка, Бенвенисти също, не да ми се прави на велик и да ви няма! Гиди еврейска наглост!
Й. С.: Mariana Petkova "Народа", сиреч евреите
Деси, не е непобедим
Хахахахахахаха, е, Гюкчен, пред телевизията много бързо си промени предсказанията относно Бойко
Ясновидка с прогноза: Гражданското общество у нас ще се събуди
Нови лица ще поведат хората, смята Илияна Чаушева - Гюкчен
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2019/05/27/iasnov...5YydA#comment-newest
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.