ГЕРБ-4. Да спрем рестарта на Матрицата!
www.facebook.com/BurgasMetro/videos/973436653196650
" Борисов избяга с 200 от гр. Сърница... С него и ГЕРБ от властта‼"
" След като разбрал за посрещането Бойко Борисов рязко сменил посоката на посещението си и пропуснал Сърница, за да избегне срещата с народната любов. Джипа на премиера спрял на Побит камък , снимали кратко видео и отпрашил с висока скорост обратно. Няколко от посрещачите се опитвали да настигнат премиерското визило, но опита бил неуспешен."
www.facebook.com/k.sidzhimova/videos/2010152065793894
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Тука във форума имаше известен сблъсък срещу такова разбиране, като се преповтаряше корнелианската пропаганда, че трябва да се демонтира бкп2 чрез бкп1, но явно левицата не е провокирала доверие и доколкото разбирам различни хора, по различни пътища са осъзнали как да използват държавните механизми, за да подкопават системата. Пожелавам успех на всички малки партии, които се борят за субсидията и се моля Шегор да помага след това за пробуждането на техните активисти, развитието им като организации и последващото им обединение.
Освен това беше сънуван сън - преломът е преминал. Политиците ни са събрани в аулата на Софийския университет и лично дявола им говори от трибуната, казва: "взето е решение на най-високо ниво - България се закрива" и те се спогледали, позачудили и взели да ръкопляскат. Това се е случило в някое астрално измерение. Остава само да се премине в него измерение - те това правят. Бойко е само един от тях. В сегашната ситуация трябва да се търсят алтернативи. Гледах, че и Расате е успял да регистрира партията, със сигурност няма да е зле да получи средства, за да може да се понадигне, защото иначе след утре много трудно ще се чуе нещо нормално от политическата сцена.
До 20.00 часот. Пийни са каавето, апни си, погледай сеир, па въри напрай мръсно на Бащицата
Стабилността има само едно измерение в България - кинти дай! Дадеш ли кинти, нема нужда да се грижиш за всеки поотделно, в контекста на изранването и социалният статус. Ние в 21 век, още се занимаваме с тази тема
Нинова: Моментът е решаващ за България, гласувайте
Аз гласувах за промяна и стабилност, заяви лидерът на БСП
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2021/2021/04/04/ninov...PokRg#comment-newest
Големият залог днес е дал ша възкръсне Бокочейлекът
Румен Радев: Изборите трябваше да са миналата година, залогът е голям
Гласувах за свободна и просперираща България, заяви президентът
www.dnes.bg/politika/2021/04/04/rumen-ra...TfmbU#comment-newest
Аз винаги съм бил фен на изборите до дупка и нестабилитетът. Стабилитетът е за слабите хора, духом и физически, а Годината Шегор е за силните и могъщите! Слабите ще си останат роби на Бокочейлекът!
Сидеров: Смятам, че ще има нови избори след тези
Той гласува в избирателна секция 7 в София
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2021/2021/04/04/sider...ori-sled-tezi.485740
Поет с призив към българите: Гласувайте, не псувайте!
"Творецът "не бие барабан", но винаги иска промяна", смята Александър Петров
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2021/2021/04/04/poet-...e-ne-psuvaite.485727
Виж сега, аз ти пожелавам да бъдеш добър министър-председател и да сбъднеш мокрите сънища на много от мъжете-домакини. Време е и те да покажат зъби! Жените-домакини ги видяхме, Кой ни докараха
Мая Манолова: Нека всички отидат да гласуват
Тя похвали българите за активността на изборите
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2021/2021/04/04/maia-...t-da-glasuvat.485747
преди 0 секунди
Воскресвам, воскресвам, отвалам камъкът гробни, оти, Аз съм прост и вие сте прости, затва се разбираме!
И в София проблеми с машините, ще бъде ли спряно гласуването с тях?
В една от секциите в "Надежда" вотът с машина вече е спрян
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2021/2021/04/04/i-v-s...vaneto-s-tiah.485758
Днес беше моя ред да го вкарам на Бойко! Много приятно чувство!
Аз НЕ желая да бъда част от него!
www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...=lastup&cat=0&pos=22
С конника на Апокалипсиса щавачи-илюминати имат чувство за хумор. Извратен разбира се, но хуморАз идвам и адът идва с мен
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.