Парламент. и президентски избори в Годината Шегор Крахът на Румен Радев

преди 5 години 1 месец #57178
На фукнята на евентуалният бъдещ премиер, колко велика била докторската му дисертация, един друг доктор, университетски преподавател, като разбра, че е философ, каза: "- Този трябва да ми плати, за да му прочета дисертацията, не, аз да му плащам!"
Колкото до това колко души бил управлявал... колко познато и актуално ми звучи това тщеславно изказване;))) Вие, знаете ли, че кметският наместник на Ситово, в началото са фукареше и казваше: Абе, кви сте вие бе, аз съм управлявала 300 мъже", на което аз й отговорих: "- Да, ама нема да можеш това с 301-вият";))) Впоследствие, какво се оказа? Оказа се, че дори не може да управлява самата себе си! А там, където е работила е разбила работният колектив на парчета посявайки в него омраза и интриги и са я изгонили за това! Сега, ще прави тортички в Ситово за Богородица;))) Просто ви, казвам, какво реално може да стои зад такива думи: "Управлявал съм 9 души"

novini.bg/bylgariya/obshtestvo/674833?fb...dfaZlIpsECbeLvKY37uY

За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.

преди 5 години 1 месец #57179

Йордан_13 писа: Подкрепа за Пламен Узунов е смърт за БСП! И без това, зад Корнелия наднича АБВ-еецът, бивш зам.кмет на Община Родопи, г-на Маринов! А на какво се дължи тази негова политическа кариера? Най-вероятно заради действията му в Ситово. Окаже ли се, така, БСП си заминава като партия и то завинаги! Просто кариеризмът на некои човеченца, малки човеченца ще погуби Столетницата;))) Абе, нема как да си на 100 години и да смяташ, че ще живееш още 100 или вечно;)))

"Шефката на БСП обяви още, че ако ИТН не успее със съставяне на правителство и третият мандат отиде при левицата, то ще предложат настоящия служебен кабинет да бъде одобрен за редовен такъв от парламента."

БСП предлага служебния кабинет, ако вземе мандата
Нинова: Или писмено споразумение с ИТН, или няма подкрепа

server6.kproxy.com/servlet/redirect.srv/...et-ako-vzeme-mandata

Няма друг вариант. Аз съм се убедил, че тоя кенеф на Посрано 20 трябва да се разтури. Прекалено много влияние е съсредоточено в една сянка на някогашна институция, зад която са се сврели голям брой безполезни и даже вредни човечета. Имаше времена когато се бях подвел по разни изказвания на местни и други лидери, и съм търсил подкрепа за разни инициативи, защото съм си мислел, че могат да имат окажат въздействие в институциите. Но там кръговете на влияние и пробойните са толкова много, че тъкмо нещата са уговорени и течението се сменя. Както си вкарал нещата по течението и започваш да вървиш срещу течението. Това е съвсем различна среда, където ако нямаш силни позиции и пряк икономически интерес има риск да си изхабиш енергията напразно. А освен това, през последните години там се съсредоточиха тотални некадърници, които няма как да печелят избори и борят каузи.

Та Корнелия беше добър вариянт за лидер - с нейния кръг от тотални интересчии, за да се види 'Столетницата' ще има ли ерудицията да се оздрави, а и да се пробват способностите на тази с големите претенции. Явно и по двата параграфа провалът е тотален. Но аз честно казано не знам вече кого да подкрепя дори и виртуално. Гешев скача на Узузнов, Иванов скача на Гешев, Черепа скача на Бойко, всички са срещу ГЕРБ и ДПС, Служебното правителство е съвсем отделна пиеса. По същото време започнаха да оправдават разни гагнгстери, които Бойко с Гешев баха подпетили. Незнам какво да си мисля, но усещам намесата на Висшите Сили, за което съм се молил много пъти и ми е все едно. Да загиват всичките. Това пък съм го предвидил отдавна! Един ден ще се събудим и тях няма да ги има около нас.

преди 5 години 1 месец #57180

Йордан_13 писа: На фукнята на евентуалният бъдещ премиер, колко велика била докторската му дисертация, един друг доктор, университетски преподавател, като разбра, че е философ, каза: "- Този трябва да ми плати, за да му прочета дисертацията, не, аз да му плащам!"
Колкото до това колко души бил управлявал... колко познато и актуално ми звучи това тщеславно изказване;))) Вие, знаете ли, че кметският наместник на Ситово, в началото са фукареше и казваше: Абе, кви сте вие бе, аз съм управлявала 300 мъже", на което аз й отговорих: "- Да, ама нема да можеш това с 301-вият";))) Впоследствие, какво се оказа? Оказа се, че дори не може да управлява самата себе си! А там, където е работила е разбила работният колектив на парчета посявайки в него омраза и интриги и са я изгонили за това! Сега, ще прави тортички в Ситово за Богородица;))) Просто ви, казвам, какво реално може да стои зад такива думи: "Управлявал съм 9 души"

novini.bg/bylgariya/obshtestvo/674833?fb...dfaZlIpsECbeLvKY37uY

Един поглед е достатъчен, за да се разбере що за самодоволен и нарцистичен изрод е въпросния масон.
Следващият текст е тенгрианска мъдрост, която е видимо неприсъща за един масон като Пламен Николов.

"Огъваш се - и оцеляваш.
Извиваш се - оставаш прав.
Вдлъбваш - изпълва се.
Устояваш - и си винаги нов.
Имаш ли малко - добиваш.
Имаш ли много - загубваш.

Тъй че
мъдрият приема за мяра на всичко Едното.

Не изтъква себе си - и затова е прочут;
Не налага своето - и затова е пример за останалите;

Не се хвали със заслуги -
и затова получава признателност за делата си;
Не се величае -
и затова е водач.
Именно понеже с никого не си съперничи -
няма под небето някой, който да му е съперник.

Та, дето са казвали някога;
"Огъваш се - и оцеляваш",
не са никак празни думи.

Наистина - към цялотата всяко нещо се възвръща."

Въпросната ложа, към която този принадлежи ще трябва да си избират нов човек за длъжността. Този няма да го бъде!

преди 5 години 1 месец #57190
Новият главен секретар на МВР!

Този синковец на потомствен милиционер е въпросният бивш началник на 1-во РПУ Пловдив, който миналата година организира гоненията и опита за арест на един невинен човек. По скалъпено обвинение, че е защитил имота и семейството си от нежелани навлеци. Което е всъщност претекст, истинската причина е мократа поръчка на ложа “Слънце” срещу админа на Движение “Воини на Тангра”. И ако тогава през май 2020, имаше ресурса само на едно РПУ, сега сатанистите от ложата му дават целия държавен ресурс. Това чрез корумпирания Пламен Узунов и другия масон от ложата (крадец на дисертации), който го готвят за негов началник. Каква шеметна кариера само!
Правете си сметката за какво иде реч. Злото тържествува!

преди 5 години 1 месец #57193
Групичката на Пловдив, масоните, Георги Гергов, те кадруват в Агенция "Митници" през съветниците на президента. Това е 100% сигурно, документирано е", заяви Миленов, а след това описа най-различни схеми, през които се били крадени парите на българските граждани.

"Въпрос на часове беше вътрешното министерство и ДАНС да изкарат информация, касаеща сметките и лицата, през които например Пеевски и Борисов държат онези акумулирани пари, а не да се правят едни циркове, които ги прави районният инспектор, кварталният, да викаш Борисов да си признае, че е извършил престъпление и след това по Закона за МВР може да му напишеш протокол за предупреждение. Това беше много слаба проява на Рашков. Не знам на какво се дължи - дали професионална слабост... Не може да е това, може би има друга причина, защото той ми е бил преподавател по наказателен процес. Говорили сме с него, аз съм му предавал опит, преди да го назначат за шеф на Бюрото за контрол на СРС-та, за пропуските при СРС-та", изрази разочарованието си бившият служител на службите.

Росен Миленов за ФАКТИ: Българите виждат, че зад екипа на Трифонов прозира ръката на ДПС

m.fakti.bg/video/601819-rosen-milenov-za...XA6xdbYH_cBHS2miJZ7E

преди 5 години 1 месец #57194
"Това беше много слаба проява на Рашков. Не знам на какво се дължи - дали професионална слабост..."

Най-накрая служител на ДАНС, макар и бивш, да заговори за масоните и ложите им в Пловдив! И да каже как управляват МВР!
Аз ще ви кажа защо Рашков е блокирал по този начин дейността на ДАНС;))) Много просто е! И той е масон!

преди 5 години 1 месец #57195
Дончева, сегашната политическа ситуация е резултат от вашите управления в миналото! ;))) Факт, който би трябвало да отчетеш, когато говориш в телевизионните студия и да признаеш лична вина! Време е политиците имали отношение към управлението на държавата в миналото да признаят личният си провал като политици в лицето на днешната ситуация! Помните ли, че 2005-2006 ви казвах, че ще дойде този ден? Не помните!;))) Но, той дойде!

Татяна Дончева: Трифонов не е и не може да бъде партиен лидер
Тя се подигра с последния, изпратен от Тошко Йорданов документ

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2021/08/07/tatiana-...ftLNg#comment-newest

преди 5 години 1 месец #57196
Служебното правителство натрупа дивиденти в очите на електората за двумесечното си управление, което е нещо съвсем нормално, защото основната линия, която следваше бе да поправи грешките на ГЕРБ;))) Да, но вече като редовно, то ще трябва да следва политиките на политическата сила, с чийто мандат е станало такова, сиреч, това ще са БСП и "Изправи се", които още от 13-ти юли ратуваха да си остане то;))) и тогава вече може и да сгреши, а когато греши, грешките са на гърбът на електоратът;)))

Стефан Янев: България влиза в период на непредсказуемост
Според него не е ясно колко би издържало управлението
7 авг 2021 11:52, Нели Христова
22

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2021/08/07/stefan-i...=Push#comment-newest

преди 5 години 1 месец #57197
Аман от амбициозни хора в тази държава! Държавата на нереализираните амбиции;))) Абе, гледайте си животът и не съсипвайте, животът на другите!А, какво искаме? Не, не искаме просто едни свръхамбициозни, млади и успели евроатлантици, искаме Български Саракт!

Ива Митева: Кабинетът на ИНТ ще бъде гласуван в сряда
"Политиките ни са амбициозни и съвпадат с много от другите партии, каза тя

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2021/08/07/iva-mite...uvan-v-sriada.499645

преди 5 години 1 месец #57198

Йордан_13 писа: Дончева, сегашната политическа ситуация е резултат от вашите управления в миналото! ;))) Факт, който би трябвало да отчетеш, когато говориш в телевизионните студия и да признаеш лична вина! Време е политиците имали отношение към управлението на държавата в миналото да признаят личният си провал като политици в лицето на днешната ситуация! Помните ли, че 2005-2006 ви казвах, че ще дойде този ден? Не помните!;))) Но, той дойде!

Няма никаква оправия в републиката на злото. Тия утрепки бяха заминали в небитието, и гледаш намери се пак кой да им плаща протестите и да ги върне през задния вход.

Това животно Дончева е фронт линията на Трактора, досущ както Янаки Стоилов - понастоящем министър на Правосъдието. И логично, гледам, че делата на Ал. Петров завехнаха точно за 2-3 месеца и даже Прокуратурата не ги качва на горна инстанция. Е да ама неговите рекетьори - съда ги оправдава, но пък Небето - не!

Антон Петров-Хамстера загина на офроуд
bntnews.bg/news/anton-petrov-hamstera-za...eni-1164317news.html

Очакваме подобно развитие и с рекетьорите му от политическата сфера.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.