"Борисов 5"- изпраният Бойко республиката отвръща на удара
преди 2 секунди
Лъжите на Бойко не сработиха
Петкова: Фискалният резерв е 10,9 млн. лева
Държавата трябва да събере всички мита и данъци
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2024/04/20/petkov...LUncL#comment-newest
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Как се сглобяват компромати, как разтурват сглобки и кой е излъганото овчарче накрая
www.segabg.com/hot/category-bulgaria/kir...sluchki-zadkulisieto
Кики, то не е нужно дори пол. анализатори да си отварат устата
=========================================================
Сядам аз на бюрото като премиер и след месец идват едни хора. Пак няма да казвам имена, но всички българи ги знаят. Казват: "Добър ден. Ние сме независимите анализатори, независимите политолози. Ако имаме с вас договор за 20 000 лв. на месец, ние си се оправяме с телевизиите къде да се появяваме, къде не се появяваме, ние говорим точките, с които вие искате да излезете". Аз им викам: "Как така 20 000 лв. на месец? За какво?" "Ами да ви се чува думата, защото в противен случай какво се случва - вие казвате нещо, вашият опонент казва нещо, и ние, петима анализатора или 10 анализатора, повтаряме тезата на единия и вашата дума изчезва". И тогава нашите фенове казват: Кириле, не ти се чува думата, не излизаш, счупиха ви, къде ви е ПР компанията...
Аз казах: "Вижте, едно от моите дълбоки вярвания е, че трябва да имаме независими медии. Аз за политически анализатори не плащам". Това сигурно ми струва като политик 10% от рейтинга. Не съм платил на никой по никакъв начин да забаламосва хората с така наречените независими платени анализатори.
Според Христо Иванов целта е да не се върне Империята на страха
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/04/21/predizbo...l9XDR#comment-newest
Тенгри яко в дупайко
преди 1 секунда
Евреина Христо Иванов, обаче е упорито дебилен тип
Руски снайпер
преди 2 секунди
Ако ми дадете точно инфо ще прострелям Сурсула в 10-тката! Ако ми платите и вашият Бойко кат бонус! Искате ли, Бойко с отворено трето око?
Борисов съобщи: Урсула идва предизборно в Пловдив
Все още не е уточнено кога ще пристигне тя
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/04/21/borisov-...ujJ49#comment-newest
Радев назначи с указ Главчев и Георги Тахов за министри
Главчев ще е вторият едновременно служебен премиер и външен министър
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/04/22/radev-na...p2FHp#comment-newest
Тенгри яко в дупайко
преди 1 секунда
Aз, кво ви казах, че Радев ще подпише
Аз, навремето, кат бех в ШЗО-то в Плевен, бях последна дупка на кавала
Кат на два пъти бех на изгонване от ШЗО-то
Тя бе траен кадър на БСП
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2024/04/22/dps-iz...lena-ioncheva.605300
Тенгри яко в дупайко
преди 0 секунди
Сега разбрахте ли, че всички партии са просто пипала на Октопода
Факсинатора
преди 1 секунда
Аз залагам на коклюша, поклюша, марсилската треска, чумата, холерата... Важното е да има факса и единственото лечение да е биенето на факси до откат
Идва ли нова пандемия и колко опасна ще е тя?
Патоген на грипния вирус е най-голямата заплаха
Прочети още на: www.dnes.bg/index/2024/04/22/idva-li-nov...na-shte-e-tia.605289
преди 1 секунда
Ако вие сте си мислили, че съм рускиня, грешите, само изглеждам леко тъй, иначе винаги съм си падала по забелене кочане. Спомнете си, кат журналистка, де са пъхах? Да, при Шамил Басаев!
Йончева доволна от номинацията на ДПС, била признание
Ще я приеме ли?
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2024/2024/04/23/ionch...ila-priznanie.605378
A-хахахахахахахахаааааааа... хухухууууууууу, яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяааааааааааааааааааааааа.....
Амуджа
преди 4 минути
Кой уши байряка ,Коя лапна резняка.
Тенгри яко в дупайко
преди 2 секунди
До СЛЕД БКП И ГЕРБ УМРЕ
То тие умрея, дет бея баш болшевиките, ятаците на партизаните и самите партизани. Умрея. Последните си отидоа преди години. Затва БСП е начело с Корнелия, а Румбата МВР-то от "Левицата" е един арогантен дрът козел, пикльо и посерич, но не е болшевик. За Йончева, кво да кажем
РендетУ
преди 17 минути
Ся, дайте да бъдем пределно откровенни! Жената е 60 годишна!!!, тя шъ бъде "евро депутат" 5 години (Пет години), заплатата на евродепутата е чисто 6,611 Евро след данъците, тоест, грубо 80,000 евро годишно, за Пет години са 400,000 евро!!! Прекрасен завършек на политическата и журналистическата й кариера, кой шъ съ откаже от такава възможност!?!?!? Йончева, много добре знае, че БКП, пардон, БСП е партия със "Затихващи Функции", в Бг вече всеки се спасява индивидуално и както може!
преди 3 секунди
Яко в дупако! Маааа, мноо яко! Щот "работодателите" много са допринесли за това! И ша знайте, в държава, в която Го пъхам и след тва Го вада за да свърша навън е свършена! И тук, проблема е точно, този, че аз го вада и не оставам вътре! Не, че вие се празните!
Напълнихме се с IT специалисти, нужни са шивачи и работници
Структурната безработица се задълбочава, бизнесът не намира кадри
www.dnes.bg/obshtestvo/2024/04/23/napyln...i-i-rabotnici.605356
Пускаш теле-визьора и става страшно!
ГЕРБ оставили напълно готов ПВУ преди три години
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/04/24/borisov-...-ot-rezultata.605462
Тиквата, гато бива четен, требе да бъде четен между редовете
Най-малкото няма два месеца
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2024/04/24/rzi-bo...i-imunizirani.605465
Тенгри яко в дупайко
преди 4 секунди
Както виждаме, ваксата не мой ви предпази, но пък турга парички в машината на здравната система! Затва, вчера кат звъня личният дофтур, детайлно му описах, как ще му разбия главата в стената в собственият му кабинет и затвори
хи-хи-хииии......
преди 9 минути
И защо тогава са се ококлюшили?!Сигурно защото, ваксинката не е никаква ваксина, а някаква боза......
Потребителите все по-рядко четат етикета на стоката
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2024/04/24/ne-iad...ali-a-bokluci.605502
В друга статия по Нюз бг news.bg/…/ukrainski-mlekoprerabotvateli-udvoyavat… Украйна ни предлага още внос на сухо мляко, защото 30% бил недостига на България от сурово прясно малко, поради липса на достатъчно животновъди. Дали е така?
Аз съм виждал преди 4 години, как наш производител излива млякото си на земята във фермата, защото нема кво да го прай, (Маджаров,който го изкупувал, купувал сухо мляко) няма и достатъчно работници да го прай на сирене и кашкавал, раздаде го на кучетата (но не и на нас)
Караколев сподели, че процесът би бил предотвратим, ако има адекватна политическа и държавническа воля. “Всичко това е корпоративен интерес. Въпросът е къде е националният интерес. Защо им е на производителите да купуват мляко от фермерите? Ей ги къде са камионите от Полша, от Унгария, от Украйна пълни със сухо мляко! Хората си правят бизнес", гневно допълни Караколев.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.