"Борисов 5"- изпраният Бойко республиката отвръща на удара
преди 2 секунди
Това, че можеш да напазаруваш даскалята чрез Такева не означава, че не си простъ, Бойки
Борисов: Мога да работя с всеки, който поставя държавата на първо място
ГЕРБ сме най-силни в сигурността и образованието, посочи лидерът на партията
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2024/2024/09/23/boris...hPvsg#comment-newest
Tенгри кан
преди 2 секунди
Създаването на ГЕРБ през 2006 г., доведе до политическата криза, днес
Назарян: Не повишим ли избирателната активност, няма да излезем от политическата криза
В листите на ГЕРБ имало баланс между по-младите и по-опитните
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/09/23/nazarian...ThvlQ#comment-newest
Tенгри кан
преди 2 секунди
Евалла Асане, ашколсун Вайсман!
Асен Василев: Минималната заплата трябва да стане 1000 евро до 4 г.
Това са нивата, при които бизнесът трябва да си прави плановете, заяви той
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2024/2024/09/24/asen-...1ofBQ#comment-newest
Tенгри кан
преди 1 секунда
ВМРО зове за вота: Задраскайте всички в хартиената бюлетина
Мачът е купен още преди да е започнал, пише в позиция на "войводите"
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2024/2024/09/24/vmro-...QoupA#comment-newest
Тенгри кан
преди 1 секунда
Караки чан
Анонимен
преди 20 минути
Трябва да се гласува. Ако гласуват всички купения вот отива в кофата. Тъкмо ще се появят нови партии за сметка на сегашните
Тенгри кан
преди 1 секунда
До Анонимен 27
За появата на нови партии трябва капитал
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
преди 2 секунди
Това, че можеш да напазаруваш даскалята чрез Такева не означава, че не си простъ, Бойки
Борисов: Мога да работя с всеки, който поставя държавата на първо място
ГЕРБ сме най-силни в сигурността и образованието, посочи лидерът на партията
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2024/2024/09/23/boris...hPvsg#comment-newest
Tенгри кан
преди 2 секунди
Създаването на ГЕРБ през 2006 г., доведе до политическата криза, днес
Назарян: Не повишим ли избирателната активност, няма да излезем от политическата криза
В листите на ГЕРБ имало баланс между по-младите и по-опитните
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/09/23/nazarian...ThvlQ#comment-newest
Tенгри кан
преди 2 секунди
Евалла Асане, ашколсун Вайсман!
Асен Василев: Минималната заплата трябва да стане 1000 евро до 4 г.
Това са нивата, при които бизнесът трябва да си прави плановете, заяви той
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2024/2024/09/24/asen-...1ofBQ#comment-newest
Tенгри кан
преди 1 секунда
ВМРО зове за вота: Задраскайте всички в хартиената бюлетина
Мачът е купен още преди да е започнал, пише в позиция на "войводите"
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2024/2024/09/24/vmro-...QoupA#comment-newest
Тенгри кан
преди 1 секунда
Караки чан
Анонимен
преди 20 минути
Трябва да се гласува. Ако гласуват всички купения вот отива в кофата. Тъкмо ще се появят нови партии за сметка на сегашните
Тенгри кан
преди 1 секунда
До Анонимен 27
За появата на нови партии трябва капитал
Проф. Иво Христов за Краят на това Общество! Идва ли краят на България? Анализ 2024
Българският бизнес предупреден да не насочва вот на 27 октомври
news.bg/crime/balgarskiyat-biznes-predup...QyZB53dqEnYgxS_p_zzw
Тенгри Кан
преди 1 секунда
Aбе, те искат са първи, но знаат, чи ни могат да управляват и са наясно с тва. Но, първото место носи големи политически, геополитически и парични дивиденти, а доста хора от тех, които сега са в миманса, ще станат значими ша цъфнат по медиите
Борисов: Костадинов иска "Възраждане" да управлява само
Ние с "възраждане" не можем поради идеологически причини
www.dnes.bg/obshtestvo/2024/10/21/boriso...1lFsQ#comment-newest
преди 2 минути
БРИКС сиреч брикет?
Тенгри Кан
преди 1 секунда
До аег
Честно, не знам, кво му харесват нашите жени на този
аег
преди 5 минути
Не знам защо Коца е кръстил продажната си партийка "Възраждане"-защото няма никаква връзка с истинската роля и лицата участвали в този исторически за България процес!! Според мен- понеже Коца и няколко други членове на партията (като например представителят в Плевен) са представители на ромския етнос. Чисти *** са!! Един вид името на партията е "възраждане" на лилавия етнос в Бг!! Няма по-лилава партия от "иЗсраждане"!!!
Костадинов: Смятаме БРИКС за бъдещето на света
Сегашният политически модел ни води към дъното, смята той
23 окт 2024 09:30, Инна Ангелова
279
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2024/2024/10/23/kosta...teto-na-sveta.624332
Вижте сега, ще се върна на старата ни политическа поговорка относно изборите: "Пари ми дай, акъл не ща". Българските дебилици наречени политици, така и не поискаха да научат тази поговорка
преди 1 секунда
Вижте ся, кат ги претръскам сичките 240-сет от предната Парлама, ми да ви каа, то нема за кого, така че, на Глъфчефф кръглата помашка глава, орлов нос и злобни очуни, ча ги гледаме още. От всичките 240-сет, единствено Тошко Йорданов Хаджипетров изпълва със съдържание длъжността "народен представител". Той, единствен. Останалото е шлака, производствена шлака, сгур! Та, Toшко Йорданов Хаджипетров е еталон за народен представител!
Главчев: Крайно време е сериалът "Игра на избори" да приключи
Хората очакват финалните надписи
www.dnes.bg/obshtestvo/2024/10/23/glavch...0P3aQ#comment-newest
В някои съседки гласуването е задължително, а при нас кога?
www.dnes.bg/balkani/2024/10/24/niskata-i...anski-problem.624453
Тенгри Кан
преди 0 секунди
Въри гласувай, кат искаш за собственото си унищожение! Ние, Българите, не сме путарляни кат тебе (виж колко съм умен, оти нит си ми на годините, нит на чекииите) сме наясно, чи нема ги бъде, вашите пеераси! В големата си част, днешните българи са истински гомнаре и пеерасе! Който иска да управлява, щото има много пари, трябва да даде пари на населението, ама не говорим за тези 50-100 лева на глас, а заплати от по хиляди евро, т.е. да даде от своите пари! Умрея балъците!
дъждовна вода
преди 22 минути
Балканските народи не са вчерашни и не искат да участват във фалшификацията, наречена избори. Пиндостан назначава управляващите, а ние ги легитимираме.
Тенгри Кан
преди 1 секунда
И другото, което е... Некои хора като Балевски Винкела си мислеха, че гласуването за него и Бойко е задължение
Тенгри Кан
преди 1 секунда
Toшко със Славуцата, най- накрая са достигнали до идеята, чи требе се върви към парламентарна монархия. Тва "президентската република" е недоносче, което ще стопира временно кризата, но ще породи нова такава свързана с личността на президента, качествата й и най-вече обкръжението и зависимостите, които има, както фигурата на президента, така и обкръжението. Нужен е българският цар, кана субиги! Кана субиги! А, кана субиги, не е само политическа, той е и духовна категория. От страна на Парламента, тогава той трябва да е двукамарeн Парламент. Това е. Ама било, назадничаво...А, сега, да не е напредничаво?
преди 1 секунда
До Анонимен 45
Тва е опита за промяна на Конституцията от Балевски Винкела, която е незаконна и невалидна и понеже е такава оставиха без санкция, "задължителността"
Анонимен
преди 17 минути
Че то е задължително, ама мисирката не чела ИК. В чл. 3 е записано - Гласуването е задължително, извършва се лично от избирателя и представлява изпълнение на гражданския му дълг. Просто няма санкционирани.
www.dnes.bg/balkani/2024/10/24/niskata-i...vgGdg#comment-newest
Tук в цялата сносна дискусия, профа изпусна нещо много важно. Кой даде надежда и поощри Запада, че неговият модел на света може да бъде възпроизведен "мо-тамо" без опущения и отклонения по целият свят? Отговора е прост: Българите! Българите! До масовата поява на българите на Запад, Запада изпитваше съмнения и колебания в себе си, но след като се появиха българите и показаха, че могат да бъдат много по-западняци от западняците, Запада придоби небивала надежда и кураж!
Тенгри Кан
преди 1 секунда
Вижте ся, аз съм ви каал, как стават работите. Бюджет за 4 години с 2-3 увеличение на заплатите, превеждат се, тия пари и чак тогава излизам да гласувам, инак, мой само да ви гледам за сеир по нета и телевизията. Ама, мангасарът щел да гласува, вместо мен. Ами, той си гласува, мен тва, въобще ме не брига, аз съм по практичен и от Тошко Йорданов - кинтите, майка! Колкото съм духовен, толкова мога да бъда и адски практичен
www.dnes.bg/obshtestvo/2024/10/25/dostat...57wUQ#comment-newest
Тенгри Кан
преди 1 секунда
Сички са Маскари!
Лена Бориславова: Не всички са маскари
Намери своя кандидат и го подкрепи, зове тя
www.dnes.bg/izbori-2024/2024/10/27/lena-...pA8Mg#comment-newest
Вие сте нелигитимни пред Небето, Радев Герговжи Узун Копринжи
news.bg/politics/radev-legitimnostta-na-...RKRwnrf_QUrc6y_3l_VA
В БСП само на Корнелия пола беше ясен
Аз бях заченат в политиката преди 9 месеца и ми трябват още 8 за да се родя като политик. Това заяви Евгени Минчев, който е кандидат за депутат от листите на БСП.
"Не е ясен пола, момче, момиче, може и близнаци да са", допълни Минчев.
Оспех Лорде
преди 51 минути
БСП вече напълно отговаря на абревиатурата си - български стари пеерассси
www.dnes.bg/izbori-2024/2024/10/27/evgen...hKLt4Vt-aOHPcbWNue0Q
Тенгри Кан
преди 1 секунда
Масовата психоза, която рано утринта беше обхванала, дечурлята 30-40 годишните и после по радиата ликуваха как успели да счупят негативната тенденция и вдигнали изборната активност с 5-6 % и достигнали нивата от 2022 г., говори, че ерекцията на Бойко е достигнала критично ниски нива и са нужни повече полезни идиоти за оралната любов, за да го дигне! Гласуваш ли, Бойко го дига, не гласуваш ли, на Бойко му пада! Къде бех, аз ли? Ми, "брах гъби"
ЦИК при 93,27% обработени протоколи: ГЕРБ-СДС с 26,31%, ПП-ДБ - 14,79%
3% разлика между ДПС-Ново начало и АПС
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2024/2024/10/28/cik-p...1_XSg#comment-newest
Анонимен
преди 7 секунди
Думи на Сталин : Мислех, че демокрацията е власт в интереса на народа, но другарят Рузвелт красноречиво ми обясни, че демокрация всъщност е власт в интереса на американския народ.Край на цитата.
ЕС и САЩ призовават за разследване на изборите в Грузия
Години наред Грузия беше една от най-прозападните страни
www.dnes.bg/eu/2024/10/28/es-i-sasht-pri...emkn-QY1-OjVBdDpzQcQ
Лидерите
Делян Пеевски гласува изненадващо и по незнайни причини в родопското село Бабяк, Ахмед Доган иска да му задават само хубави въпроси, а Бойко Борисов от немай къде се заигра с Гунди и последните секунди. Сякаш нещо може да се случи в последните секунди на политическия терен. Лидерите на ПП-ДБ пък се вкопчили в бъдещето на България, сякаш ги интересува. Слави си остава един фейсбук политик и няма изгледи да се надскочи. Раздава морал и присъди от дивана, а гласувалите за него получават хаджи Тошко и Балабанов. "Когато отвратените не гласуват, управляват отвратителните" - цитатът от Радой Ралин използва Борислав Гуцанов от БСП, може би защото знае, че няма да управлява. Ивелин Михайлов пък иска свобода, навярно от нещо се притеснява.
Политическата ни система е в разпад, политици няма, остава да видим има ли поне търговци, за да скалъпят така жадувания редовен кабинет. Алексей Петров вече не е сред живите да прави сглобки, надеждите са най-после да видим коалиции. Като в "белите" държави. Да имаме не просто редовно правителство, а ефективно правителство. Не е толкова страшно, но у нас всички искат цялата баница...
Бой, флекс, клишета, негласуващи... Живеем в политическа симулация
Доверието в изборите е като доверието към НС - движи някъде към 5-6 процента
28 окт 2024 13:28, Александър Попов
52
www.dnes.bg/izbori-2024/2024/10/28/boi-f...dW41JhC4BhTNP_7G0LPw
Tенгри Кан
преди 0 секунди
Toa Василев, голем баксьор, жа удря крошета
Хората харесват острата риторика на МЕЧ, защото е алтернативна
Слави Василев: Няма кой да удари едно кроше на Борисов
www.dnes.bg/izbori-2024/2024/10/28/horat...kI2ww#comment-newest
Тенгри Кан
преди 1 секунда
Без Палковника жумбиш не стаа, затва "Величието" са срина!
класа
Инфарктен фотофиниш остави "Величие" извън 51-то Народно събрание
При 100% обработени протоколи: 8 партии влизат в новия парламент
www.dnes.bg/izbori-2024/2024/10/28/infar...FH-4w#comment-newest
Ха-ха-ха... Шпионите не са герои
"Имам план и той сработва. Дали съм ходещо СРС, ще преценят хората, а дали определяте МEЧ като вождиска партия - ако искате я определяйте като партия от рода Дуло."
news.bg/politics/radostin-vasilev-imam-p...c8U38r2fs9Er03isFycg
Анонимен
преди 22 минути
Бат Бойко, къде ти е кръглата шапчица? Сложи си я на главата и отиди в синагогата да се молиш!
Тенгри Кан
преди 0 секунди
Eвреите от сички страни се съединиха и доволно праха с белина АЧЕ образа на Бойко кат Спасител и Цар Юдейски
Борисов – премиер? Трябва приемлива за всички фигура, а не равноотдалечен
Разни имена се въртят още по време на кампанията
www.dnes.bg/politika/2024/10/29/borisov-...nvlUQ#comment-newest
Симеонов
преди 1 секунда
Евреи от всички страни, съединявайте се!
www.dnes.bg/politika/2024/10/29/simeonov...oSDvg#comment-newest
Съединени евреи
преди 1 секунда
Както сами виждате и усетихте, нема политическа партия, която да не лелее да получи солидна легитимност чрез повдигане на избирателната активност
www.dnes.bg/izbori-2024/2024/10/29/kosta...5taBA#comment-newest
12 гласа
преди 0 секунди
можеха да бъдат купени
www.dnes.bg/izbori-2024/2024/10/29/vitan...chata-na-gerb.625147
преди 1 секунда
Да прайш системна политика ти требе пари, а парите са при евреите
ЦИК потвърди: 29 гласа не достигнали на "Величие" за НС
Не се извършва закръгляне, категорична бе Матева
www.dnes.bg/izbori-2024/2024/10/29/cik-p...01WXA#comment-newest
Костадинов за мишките и хората: Огромна маса от населението трябва да бъде разтърсена
news.bg/politics/kostadinov-za-mishkite-...bade-raztarsena.html
Врабевски губи търпение и ще превърне мангалчето Коста в новият Валери Балевски
========================================
Избирателната активност стана тема и в друга част от брифинга на "Възраждане" - в края Костадин Костадинов заяви, че много граждани от цялата страна ги призовават да се въведат санкции за негласуващите. "Хората изпитват ярост и гняв към тези не гласуват", убеден е Костадинов, а "Възраждане" се позиционира като изразител на родния гняв. Такива санкции от партията няма да предлагат въпреки всичко, тъй като това би било в противоречие на Конституцията. Но и Костадинов изпитва същия гняв, стана ясно на брифинга, тъй като: "Има една огромна маса от населението, която трябва да бъде разтърсена. Нацията е смъртно болна."
На въпрос не смята ли че обижда едни близо 400 000 българи, които вчера нарече "мишки", Костадинов отхвърли всякакви такива тези дори и с обяснението, че всъщност е отбелязал Мишкинден, който се празнува на 27 октомври.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.