Полицията срещу България

преди 20 години 3 месеца #6905
На Ботевите тържества във Враца полицията арестувала няколко младежи от БНС заради знамена с изобразени върху тях исторически Български символи - знакът iYi и Розетата от Плиска. Символите според ченгетата били Свастики и хитлеристки символи. Така им бил рекъл вечнопияният министър Гумен Петков. Това са фактите.
Турски, американски и еврейски знамена може. Полумесци, петолъчки и шестолъчки може. Не може само български символи. Утре ще сложат фес върху главата на Ботев от паметника и ще ни обяснят, че това е проява на етническа толерантност. Ей, докъде стигнахме с нашето търпение? Едни наричат Родината ни "Булгейрия", други ни наричат "нация от изроди", трети пикаят въху паметниците на нашите светини, а ние мълчим. Ние продължаваме да вярваме на тая българоубиствена държава, която отдавна вече не е наша. Арестуват в България българи заради използването на български символи, а ние продължаваме да се надяваме, че ще променим нещата по демократичен път. Ами надявайте се, българи. Надявайте се, само накрая да не се наденете!

За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.

преди 20 години 3 месеца #6909
Това е, защото българите приеха да изповядват бога на евреите - Парите над всичко!!!
Ако беше само толерантност в един момент щеше да се изчерпи....за съжаление проблема е по-сериозен и веднъж избрал да се продаваш и да продаваш другите после няма връщане назад!
Няма бивша курва! А нашата система е изградена и съставена от комунистически курви!

Това съобщение е редактирано от Bell на 4.6.2006, 17:23

преди 20 години 3 месеца #6910
Ми чингета бивши комунисти. Това е доста глупаво до си
помислиш IYI за нациски символ.

A.C.A.B :hammer:

преди 20 години 3 месеца #6911
Да види човек равини по улиците...ще се справи.Да го нападнат цигани,пак ще се справи.Но ако го нападнат полицаи,да им счупи главите би било най-голямата грешка.А какво би могъл да направи,за да не го пречукат и без това в районното? :mad5:

преди 20 години 3 месеца #6912
Вижте какво!... и ченгетата са хора, и те имат семейства и нужди - да ядат и т.н. Убедете хората да спрат да дават енергията си за хартийки и да започнат да работят така, че да виждат плодовете от труда си. Който е обезпечен и независим от към храна и елементарни стоки за потребление да излезне и да гори публично пари! Хората трябва да превърнат политиците и полицията в просяци, а не да бъде обратното.
При сегашното положение нещата стоят така: Който плаща обяда, той поръчва музиката. Разбира се, че като им осигуряват храна, къща, кола, дрехи, ток и т.н. тъпите шапчовци ще им играят по свирката.
Нека разсъждаваме върху принципите, а не върху това което дирижира злото, защото така то винаги ще е крачка пред нас.
Единствения проблем хората да се обезпечат е енергията. Намерим ли безплатна енергия планетата ще е свободна.
www.imadrugpat.org/books/kniga-solar.zip

преди 20 години 3 месеца #6930
Днес прочетох заглавие във в-к "24 часа" - "Националисти сквернят националния флаг".
Ставаше въпрос за същия скандал, предизвикан от IYI върху трибагреника. Доколкото знам БНС са имали доста проблеми с този символ, който става по-мразен и от свастиката (изпитала съм го на гърба си - имам медальонче с него, както и розета. Като ги носиш повечето хора все едно дявола виждат).
Милиционерите, че са тъпи, тъпи са. На тях каквото им кажат ония от горе и го изпълняват - те са като роботи. Дразня се единствено от зомбираността и наивността на повечето българи днес, които позволяват да ги манипулират с лека ръка, та даже вече имам чувството, че им е и кеф да са кукли на конци. Интересното е, че ако някой носи Всевиждащото око, или пък го сложи на знамето никой нищо няма да му каже. Продават се и Давидови звезди - хората ги носят и им се кефят...
Това е трагедията - не че са ни тъпи полицаите.

преди 20 години 3 месеца #6940
Е, не, няма такава кретения като тази на 24 гафа!!!

Това е гробът на Великия Кан Кубрат. А тая мръсна измет българофобска трябва да бъде изселена на южния полюс!

преди 20 години 3 месеца #6941
Лятото на 2004-та в-к "Съпротива" разобличи Соломон Паси, че сътрудничи на терористите на Заркауи и е пряк виновник за смъртта на двамата шофьори в Ирак. Тогава 168 гафа ни изкараха, че сме защитници на тероризма. Подлостта на тия измекяри не познава граници!

преди 20 години 3 месеца #6942
Най-лошото е че обикновените хорица вярват на това, което пишат и казват ционистките медии. Трябва да убедим по-голямата част от хората за това, което наистина става. Така доста от проблемите ще бъдат решени. Въпросът е как? Явно само Интернет пространството и вестниците не стигат.

преди 20 години 3 месеца #6957
Според мен в голямата си част нашата борба за България е чрез просвещение. Интернет и печатното издание са само една форма за борба. Добре ще бъде обаче хората да си говорят и обсъждат по между си тези важни теми. Създаването на местни форуми организирани в клубове е добра практика. Защо да не я използваме? Много родолюбци нямат интернет у дома, а и е непосилно за нас вестника да стига до всеки дом. Всеки от нас може да размножава вестника на копир в населеното място където живее. Даже съм съгласен по пощата да взимаме повече броеве и да си ги плащаме, че ще излезе и по-евтино, сигурен съм.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.