Току що СКАТ излъчи материал за Елтимир
Парите са проявление на абсолютното зло според мен.Писал съм есе относно отричане на парите,отхвърляне на човешкия прогрес в съвремието и нещо като "слово против републиката".Имам съответно 2, 3--,3+. Моя съученичка писа философско есе,в което "доказва",че разумът е зло:6.
Разлепих моите есета на дъската за съобщенията,последва първото ми предупреждение.
Да се отрекът парите не е лесно,но изглежда много просто,ака се действа по метода на атома: постоянно издребняване,докато се стигне до безсмислица.Безсмислието при атома представлява липса на открития,но парите са направени от човек.Щом са направени,значи трябва да има идея,а идея няма.Идеята е оскотяване и световно правителство следва навлизане в друга материя и първопричина.Ето тук идва времето за оценяване...
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Същото е с парите. Те са средство за измерване на положен труд. А са станали зло едва когато са предстанали да са средство на положения труд и са започнали да бъдат инструмент за ЛЪЖА и СПЕКУЛА. Тука е тънкия момент. Станали са зло когато идва евреина , вади един мильон спекулативни пари и купува земите на едно селце на добра за момента цена. А по късно селяните се принуждават да работят собствената си земя, но при заплащане и условия не зависещи от тях. Ето къде е измамата: ако селяните затворят евреина е една работилница и му кажат: почваш да работиш докато изкараш един мильон, ние ще ти продаваме стоката и ще ти преспадаме за храна и облекло. Кога мислите евреина ще изкара честно един мильон? След може би 250-300 години усилен труд някъде. Кой може - нека го пресметне .
Аааа, аха в двумесечен срок. Ами то за два месеца - общинската свиня може да се опраси.
Много грозно написана призовка, бееее! Явно служителя на времето не е наблегнал на писането в училище. Но пък за сметка на това сигурно ще чете гладко.
А защо ли те викат в София?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.