Оставаме все по-малко!
Доживяхме и комунистите да се считат за християни.nik писа: Говори се за лъжехристияни,понеже не са стъпвали в църква и са с подменена ценностна система.Това е факт.Детето е лошо-да го бием!А възпитателя,системата,какво? Аз съм от хората,които рядко стъпват в църква,но християнството си го нося в мен.Досега нито един път не писах или укорих някого за партийни или религиозни възгледи.Опитах се да внеса мир,уважение и толерантност-такива са ми и разбиранията.Но понеже не съм Тенгрианин и съм от АТАКА/,което не виждам как може да ми се вмени,като негативно качество/,как да разбирам изразеното пренебрежение или направо упрек?Значи ли,че хора с друго разбиране и начин на мислене нямат място в сайта?Ами ако грешат тези,които ни упрекват,защото аз виждам някои неща и съм ги споделил доста деликатно при това,но не срещнах дори намек за опит за разбиране.При това обвиненията освен,че намирисват на лични,не са особено конкретни.
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Запознат, аз се намирам в империята(сещ) и времето ми е ограничено. Всъщност го използвам почти цялото, за да чета форума. От време на време пиша, но ако много се запаля от нещо. Преди време Севар беше постнал статистика на посещаемостта - много хора четат форума и материалите. И това е добре.Запознат писа: Уважаеми приятели,
прави ми впечатление, че от ден на ден оставаме все по-малко!
Сигурно всеки от Вас е забелязал това. В този форум има регистрирани около 500 човека, а постоянно активните са около 15-тина човека средно, и то не по едно и също време. Знае ли някой защо се получава така? Искам да попитам също и по старите, знаят ли какво става с по-активните участници от преди. Изведнъж започват да не идват във форума ни. Това е повече от странно!
А би трябвало да се увеличаваме с всеки изминал ден, не мислите ли?
А аз чета "материали" след като си изпечатам текста и го подвържа на книга. Много по готино е така. Иначе ми бръмва главата като чета от монитора продължително.БРАНЪ писа: Преди време Севар беше постнал статистика на посещаемостта - много хора четат форума и материалите. И това е добре.
На лазерен принтер излиза много евтино. Едно зареждане на касетата - 30 лева за 3000 копия ( 1500 листа двустранно+20 лв за хартията = 50 лв=>стотинка за страница книжен формат ).
Но още по евтино излиза ако принтера е служебен.
По този повод ще кажа, че започвам по-задълбочена работа по един проект (някои знаят), който ще помогне много при измъкването ни от матрицата.Иван писа: Мисля да разширя въпроса ти защо ставаме по-малко с предложение да започнем другата форма на общуване, за която говорихме при срещата си, приятелю. Нека да приканим всички, които искат да градят, да си намислят област, която им е по сърце и да материализират в тази област себе си (влюбването). И да споделяме методи и резултати при градежа с другата форма на общуване.
Който търси начини намира, а който много пъшка-накрая умира!
Това е най-вярната обословка на положението на България и българския народ.Елтимир писа: От месеци насам се провежда кампания, целяща да противопостави Тенгрианство и Християнство. Имам само един въпрос. Колко християнски църкви са разрушени, опожарени или разграбени от тенгрианите? И колко са разрушени, опожарени или разграбени от турци, цигани и комунисти? Кой бесеше православни свещеници, кой им режеше главите, кой ги вкарваше по затворите? Кой нарича християните “гяури”, “кавури”, “даса” и “гои”? Нещо повече. Един, подвизаващ се тук като Сабазий и Локи някога се сърдеше, че не го слушаме да почнем подпалване на църкви по примера на норвежеца Варг Викернес. Обаче срещу Спас-Сабазий-Локи и дума не бе казана. Срещу него нямаше кампания. Защо ли? Може би точно това да се е искало – да тръгнем да палим църкви. Особено като знаем, че решението за атаката срещу нас е взето в кабинета на ген. Иван Чобанов, а Спас-Локи се включи в група, намираща се под командването на полк. Румен Николов, подчинен на Чобанов. Нима не осъзнавате? Целта на кампанията не е срещу враговете на християнството. Целта на кампанията е да бъдем унищожени ние. Вече можете да се досетите кой и защо провежда тази кампания. Най-страшно от всичко е, че същите методи, използвани някога срещу християните, днес биват използвани срещу нас. Вместо да протестират, християните се радват и тържествуват. Остана ли нещо християнско в християните? Интересно защо никой от тези ревностни защитници на православието не видя принципната несъвместимост между православно християнство и парламентарна демокрация, например. Никой не се възмути, когато в уж християнска държава правителството бива съставено с мандата на мюсюлманска партия. Как така “православните” предпочитат цигани и турци мюсюлмани пред българи – Тенгриани? Но както някъде някога беше написано – Бог вижда.
За съжаление е така.
Но власт не се събаря с манифести а с проливане на кръв...наша и вража кръв.
Пътят към Свободата минава през обединение на Българите и техните общочовешки ценности.
Религиозните различия между нас са в полза на враговете ни-поклонниците на звездата на давид и полумесеца.
Ние сме българи,но не се ли обединим...ще си останем криви един на друг.
Елтимире, сигурно знаеш но:Елтимир писа: От месеци насам се провежда кампания, целяща да противопостави Тенгрианство и Християнство. Имам само един въпрос. Колко християнски църкви са разрушени, опожарени или разграбени от тенгрианите? И колко са разрушени, опожарени или разграбени от турци, цигани и комунисти? Кой бесеше православни свещеници, кой им режеше главите, кой ги вкарваше по затворите? Кой нарича християните “гяури”, “кавури”, “даса” и “гои”? Нещо повече. Един, подвизаващ се тук като Сабазий и Локи някога се сърдеше, че не го слушаме да почнем подпалване на църкви по примера на норвежеца Варг Викернес. Обаче срещу Спас-Сабазий-Локи и дума не бе казана. Срещу него нямаше кампания. Защо ли? Може би точно това да се е искало – да тръгнем да палим църкви. Особено като знаем, че решението за атаката срещу нас е взето в кабинета на ген. Иван Чобанов, а Спас-Локи се включи в група, намираща се под командването на полк. Румен Николов, подчинен на Чобанов. Нима не осъзнавате? Целта на кампанията не е срещу враговете на християнството. Целта на кампанията е да бъдем унищожени ние. Вече можете да се досетите кой и защо провежда тази кампания. Най-страшно от всичко е, че същите методи, използвани някога срещу християните, днес биват използвани срещу нас. Вместо да протестират, християните се радват и тържествуват. Остана ли нещо християнско в християните? Интересно защо никой от тези ревностни защитници на православието не видя принципната несъвместимост между православно християнство и парламентарна демокрация, например. Никой не се възмути, когато в уж християнска държава правителството бива съставено с мандата на мюсюлманска партия. Как така “православните” предпочитат цигани и турци мюсюлмани пред българи – Тенгриани? Но както някъде някога беше написано – Бог вижда.
www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=608
каква тема е почнал потребителя шурале.
Кой ли е потребителя шурале
Е как кой:
clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=hist...&view=collapsed&sb=5
накратко потребителя шурале написа:
мненията му там леееко не ме радват. сеенето на вражда между българи се казва как?П.С.
Аз съм Сабазий. Пиша с другия си ник защото стария създава проблеми .
Създавал му проблеми ника!teoden писа:
Елтимире, сигурно знаеш но:Елтимир писа: От месеци насам се провежда кампания, целяща да противопостави Тенгрианство и Християнство. Имам само един въпрос. Колко християнски църкви са разрушени, опожарени или разграбени от тенгрианите? И колко са разрушени, опожарени или разграбени от турци, цигани и комунисти? Кой бесеше православни свещеници, кой им режеше главите, кой ги вкарваше по затворите? Кой нарича християните “гяури”, “кавури”, “даса” и “гои”? Нещо повече. Един, подвизаващ се тук като Сабазий и Локи някога се сърдеше, че не го слушаме да почнем подпалване на църкви по примера на норвежеца Варг Викернес. Обаче срещу Спас-Сабазий-Локи и дума не бе казана. Срещу него нямаше кампания. Защо ли? Може би точно това да се е искало – да тръгнем да палим църкви. Особено като знаем, че решението за атаката срещу нас е взето в кабинета на ген. Иван Чобанов, а Спас-Локи се включи в група, намираща се под командването на полк. Румен Николов, подчинен на Чобанов. Нима не осъзнавате? Целта на кампанията не е срещу враговете на християнството. Целта на кампанията е да бъдем унищожени ние. Вече можете да се досетите кой и защо провежда тази кампания. Най-страшно от всичко е, че същите методи, използвани някога срещу християните, днес биват използвани срещу нас. Вместо да протестират, християните се радват и тържествуват. Остана ли нещо християнско в християните? Интересно защо никой от тези ревностни защитници на православието не видя принципната несъвместимост между православно християнство и парламентарна демокрация, например. Никой не се възмути, когато в уж християнска държава правителството бива съставено с мандата на мюсюлманска партия. Как така “православните” предпочитат цигани и турци мюсюлмани пред българи – Тенгриани? Но както някъде някога беше написано – Бог вижда.
www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=608
каква тема е почнал потребителя шурале.
Кой ли е потребителя шурале
Е как кой:
clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=hist...&view=collapsed&sb=5
накратко потребителя шурале написа:мненията му там леееко не ме радват. сеенето на вражда между българи се казва как?П.С.
Аз съм Сабазий. Пиша с другия си ник защото стария създава проблеми .
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.