От форума на Батака ме резнаха гадовете
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
И да им съобщиш, че в оня форум не бях аз, просто съвпадерие на имената. Също така им предай моята благодарност, че ме насочиха там. Сега вече могат да видят и нещо, написано от мен. Подписът ми си е същият, Елтимир: clubs.bol.bg/index.php?t=thread&frm_id=2...1aedab8833eb6db7dcc2
За всеки случай копирам мнението от форума на "Атака" и тук:
www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...um=lastup&pos=0&cat=
Не че плъха не си е за псуване, но в конкретния случай мисля, че ще бъде по-важно да им се каже истината. По-добре те да си я кажат, защото аз съм много приказлив и като тръгна да приказвам, мога да кажа нещо за разни иглички и тревички, а това няма да се хареса никак на Владо. Той си знае защо.
Нека не насилваме нещата,трябват реални позиции в цялата баталия.
Не знам дали някой тук ме смята за Воин,но наистина не ми пука от нищо и никого и току-що пуснах линка там.В темата за еврействащите...
Ако го трийнат,пак ще го пуснем. А в краен случай имам принтер вкъщи и мога да разпечатам материалите и да ги разпространявам на ръка-за по-сигурно.
От известно време точно това правя. Давам да се четат. Опитвам се да запаля интереса към нашия сайт у моите приятели и познати,но доколко успявам,още не знам.За някои съм вече сигурна,че влизат тук и четат,макар още да не са се регистрирали във форума. Ако имате идеи с какво още мога да съм полезна, пишете!
За мъдрите и това е достатъчно.
ме хвана яд,че хора,които се имат за националисти,хулят древната българска вяра. Че и дават акъл как да се казваме.Абе какъв е тоя нов Възродителен процес-ще ни сменят името на "Воини на България"Браво бе! Аш'колсун!
Те не само не чуват други мнения, а и не искат да ги чуят. И точно те говорят за обединение с останалите националисти в България. Някои даже им вярват. Блажени са вярващите....
Newbie
Активен
Публикации: 23
Re: И така, деца, да се преброим истинските и еврействащите.
« Отговор #43 -: 07 март 2007, 21:09:23 » Цитат Промени Премахни
А,така май няма да се разберем.Защо сте ми променили съобщението бе,хора? Аз дадох един друг линк.Ако не искате да знаете истинската история,си е ваш проблем,но нямате право да ми посягате на съобщенията!
Никой насила не ви кара да четете.Но сигурно пък има хора,които са любознателни
За втори път е променено.
Ами майната им!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.