Делото срещу Елтимир 7 декември

преди 19 години 9 месеца #11778
Ей, какво стана със снимките от Варна? Делото е ясно, шефовете оставиха Йолов да се оправя сам и да доказва колко пъти и от кого е обиден. Като излезе втората част на биографичната ми книга, тогава това момченце ще разбере какво значи дискредитиране. Но не аз го дискредитирам, не аз опетнявам "доброто му име", а неговите себоствени деяния. Йолов само ще разбере, че приятелството с ченгета е като таралежи за възглавница.

За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.

преди 19 години 9 месеца #11779

Елтимир писа: Ей, какво стана със снимките от Варна?

Моите ти ги пратих. Нека и Запознат ти прати от неговите.

Но не аз го дискредитирам, не аз опетнявам "доброто му име", а неговите сoбствени деяния.

Да. То името Цветомир по принцип си е много хубаво, браво на кръстника му. Обаче проблема идва при съчетаването му с фамилията Йолов, защото комбинацията вече означава БОКЛУК.

преди 19 години 9 месеца #11781

Baldr писа:

Севар писа: . Яви се първата адвокатка на г-н Ялов, опа, г-н Йолов. Не вярвах, че е толкова тъп да не я смени, но май е. Тя горката гледаше като препикано мушкато. Неграмотността й си личи още от самата тъжба, която най-вероятно е съставена от нея. Там се жалва за това, че бил наречен "агент на Н.Сл.С", а не на НСС. Такава глупост да напише един професионален юрист...

Излиза,че този Йолов не е агент на НСС, шото ако беше щяха поне да му осигурят някоя по-добра адвокатка, нали?
.ХАХАХА :hammer: ......... НСС -национална служба сигурност хахха национална следствена служба хахха тва е смешно!!!! ебати тъпата

Хахаха, вие ли агенти на НСС бе!? Такива дето пикаят по вратите на хората стават само за агенти за еднократна употреба.

преди 19 години 9 месеца #11798

Севар писа: Хахаха, вие ли агенти на НСС бе!? Такива дето пикаят по вратите на хората стават само за агенти за еднократна употреба.

Хахахах беше казано от великия КОЛОБЪР кой е агент и каква е целта на "заговора" срещу него!!
Да, по-добре агент за еднократна употреба , отколкото зомбиран модератор без личен живот цели 3,5 години!! :hammer:

преди 19 години 9 месеца #11805

Да, по-добре агент за еднократна употреба , отколкото...

Много ти мерси за признанието, употребени "агенте"! Какво повече да искам, като сам си признаваш? :roll:

...зомбиран модератор без личен живот цели 3,5 години

Ти май забрави до каква степен те докара твоя зомбировач, та си тръгнал да говориш за мен.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.