Щом е за пари...всичко е позволено! Дали?
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Само думите ви са големи.
Не, не е въпрос на страх, а на стратегия.Petee писа: Бре, че страхливец! Убий си го сам бе, защо ще плащаш на друг да ти върши работата. Да не те е страх от другите юдеи или от властта?
За да влезе в битка човек, трябва да има какво да доказва, какво да премери с врага си. Трябва поне да има общи правила на боя.
Юдеите на са ни противници, защото живеят в друг свят. Проблем ни създават, когато правят набези или когато се опитват да примамят наши представители от човешкия свят в техния - нечовешкия.
По тази причина за нас е по-добре да ги сбием помежду им. Да ги накараме да се самоизядат. Така хем ще е справедливо (справедливостта за нас е на първо място), защото ще се бият по техните си правила, хем ще е полезно за нас.
Понеже техните правила включват самоизяждането, ние няма какво принципно да правим. Прсто искаме да ускорим процеса. Като ускоряваме процесите в нашия свят ние казваме, че подпомагаме еволюцията си. Ускорявайки самоизяждането на дегенератската юдейска секта ние подпомагаме тяхната еволюция, такава, каквато те я разбират. Не сме виновни, че в следствие на собствената си "еволюция" те умират, нали?
Ставаш много нахален, чифутант такъв! Като не те кефи тук, нямаше да имаш няколкостотин мнения. За тебе ми иде да си наруша правилото да не псувам във форума!Petee писа: Бре, че страхливец! Убий си го сам бе, защо ще плащаш на друг да ти върши работата. Да не те е страх от другите юдеи или от властта?
Аз съм убеден, че това президентско подобие(вадено на копирна машина с лошо качество) няма да искара още много и ще си заеме килията в пазарджишкия затвор дето му е мястото - при циганите да му пръснат розичката.TCHO-S писа: Ей, Седефчов, ти още ли се надяваш да останеш да скверниш президентския пост бе?
Логиката ти изглежда правилна само на пръв поглед. Не забравяй,че гореупоменатите от теб евреи, масони и др. винаги могат да завъртят така нещата, че да омаловажат парите и да измислят някоя "по-достойна" кауза, за която да са пак прави.Запознат писа: Щом парите определят, кое е правилно и кое не, то съвсем лесно могат да се решат някои наболели проблеми .......
Работат е там,че въпросните нямат разбиране за Морала и Чистотата. Те са интелигентни, но не са разумни. Те са посветени и просветлени, но са слепи и алчни.
Каузата е загубена.
Пете не се впрягай, няма да ангажирам теб за тая работа. Това е начин хем да ускоря процеса, хем да не ствам като тях. Ти какво искаш принципите си ли да загърбя? Несъмнено технически мога съвсем спокойно и аз да се подготвя в рамките на 1-2 месеца и аз да свърша мръсната работата, ама нали целта е аз да се запазя, а гадовете да намаляват! Пак ти казвам, ако опре до това и е последното, което мога да направя, аз съм подготвен, ама ти къде си? От далеч много лесно се дава акъл!Petee писа: Бре, че страхливец! Убий си го сам бе, защо ще плащаш на друг да ти върши работата. Да не те е страх от другите юдеи или от властта?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.