Относно "Waffen SS" и други чуждици...

преди 19 години 4 месеца #15775
Защо не дойде онзи ден,тъкмо и с Кавхана щеше да се видиш,да си поговорите"за доброто старо време"...
А ти от кой комунистически подмолен свищовски агент,който не смее да каже дума в очите на Кавхана ,черпиш тия комуноидо-еврейски подмятания и клевети?

За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.

преди 19 години 4 месеца #15776
Хахахаха....!!! :tooth: :tooth: :tooth:
Ама си и отворен...!!!!
Така де бъде мишленце..!!!!

ОБЕЩАВАМ ПРЕД ЦЕЛИЯ ФОРУМ ДА КАЧА СНИМКИ НА РАЗБИТАТА МУТРА НА САМОТНИЯ ВОЙН ДО 2 СЕДМИЦИ... ТАНГРА МИ Е СВИДЕТЕЛ, ЧЕ МНОГО, АМА НАИСТИНА МНОГО СЕ НАБРАХ НА ТОВА МОМЧЕ... КАКВО ПЪК..?!! ТРОФЕЙНИТЕ МУ СНИМКИ ЩЕ СЛУЖАТ КАТО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ЕБАВАТ С НАС...

преди 19 години 4 месеца #15777
На мен никой една стотинка не ми плаща,за разлика от теб,но работя на свои разноски!
Между другото ,какъвто и да изкарваш Антон Рачев и останалите,ти падна по-ниско от всички,на ниво долен комунистически квартален доносник и махленски клюкар и интригант и всичките ти анализи са на такова ниво!
Със службите навярно имате връзка вие,след като намирате адреси...

преди 19 години 4 месеца #15778
Абе те и комунистите-/е/"БНС"-ари,се канеха много анонимно като мишоци в нета,ама макар че знаят за всичките ни явки още не са дошли...
Дори в Плевен лично Боян щеше да идва и аз щях да се срещна с него,но не дойде...

преди 19 години 4 месеца #15779
Наистина не очаквах от Елтимир да падне толкова ниско,иначе теб съм те преценил от самото начало...

преди 19 години 4 месеца #15780
"Воинчето" отиде да си сменя гащичките, че май се понаака от шубе. Такива анонимковци са много смели, докато не разкриеш истинската им самоличност.

преди 19 години 4 месеца #15781

samvoin писа: Абе те и комунистите-/е/"БНС"-ари,се канеха много анонимно като мишоци в нета,ама макар че знаят за всичките ни явки още не са дошли...
Дори в Плевен лично Боян щеше да идва и аз щях да се срещна с него,но не дойде...

Аз не съм Боян, Драган или Петкан...
Много скоро болезнено ще се убедиш в това...

преди 19 години 4 месеца #15783
Изтича ти пясъка, момче..!!!
По-добре използвай малкото време което ти остава, за нещо смислено вместо да пишеш глупости тук... Следващите няколко месеца ще си в гипс.. Изпозвай времето си пълноценно...

преди 19 години 4 месеца #15784
Всъщност има една причина за смелостта им. Идват посред нощ тихо, докато спим, поливат вратата и цялото стълбище с коктейл "Молотов", после бягат, а накрая полицията отказва да разследва. А те продължават да отправят заплахи. Това са фактите и всеки средно интелигентен човек ще може да направи логическата връзка. Заявявам най-отговорно, че добарам ли такова копеленце, ще му забия ножа в шията. Два пъти спасявах от бой Антон Рачев в Ботевград, за което съжалявам. Такива не бива да ги спасяваме, а да ги бием докато дишат и после да ги пращаме за храна на рибите.

преди 19 години 4 месеца #15785
През 1985 година, рождената година на samvoin, Илия Минев ни венча със съпругата ми в църквата в гр. Септември. А сега Христо, тоест samvoin седнал да ме учи кой кой е бил.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.