Горите
ПАРАДОКС,едва ли ти би пил от тази чешма,ако знаеш какво пише на нея.PARADOX писа: Незнам защо, но си мисля, че с бутането на чешми нищо няма да стане! Най много а остане някой жаден...!!! Представете си, че в една и съща нощ пламнат всички небългарски храмове в страната ни...!!! Пламнат всички небългарски махали и квартали, офиси, магазини и банки...?!!! Тогава ще ни забележат отгоре и ще ни помогнат да довършим започнатото... Само тогава...!!!
А там РЕЗАНЯЦИТЕ те призовават да: "ПИЕШ И ДА ГИ СПОМЕНАВАШ"!
Моята сянка не е самотна...!
Просто в кадъра е само тя...!
Зад нея има още...!!!
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Палиш веднага, мама му стара...!!!antijew писа:
ПАРАДОКС,едва ли ти би пил от тази чешма,ако знаеш какво пише на нея.PARADOX писа: Незнам защо, но си мисля, че с бутането на чешми нищо няма да стане! Най много а остане някой жаден...!!! Представете си, че в една и съща нощ пламнат всички небългарски храмове в страната ни...!!! Пламнат всички небългарски махали и квартали, офиси, магазини и банки...?!!! Тогава ще ни забележат отгоре и ще ни помогнат да довършим започнатото... Само тогава...!!!
Зад нея има още...!!!
Пия си водица аз от всякъде...!! Не е важен чучура, а извора...
Ще запомня локацията на чешмата и ако имам път на там ще и дялна едно хубаво и голямо IYI, вместо да я вдигам във въздуха... Мисля, че така е по-правилно.. А за това, че си я обработил с братвата ти пляскам с ръцете и краката...!! Поздрави
Благодаря за поздрава.PARADOX писа:
Палиш веднага, мама му стара...!!!antijew писа:
Зад нея има още...!!!
Пия си водица аз от всякъде...!! Не е важен чучура, а извора...
Ще запомня локацията на чешмата и ако имам път на там ще и дялна едно хубаво и голямо IYI, вместо да я вдигам във въздуха... Мисля, че така е по-правилно.. А за това, че си я обработил с братвата ти пляскам с ръцете и краката...!! Поздрави
Та темата бе за Горите.
НАШИТЕ ГОРИ!
Малко късно,но мисля,че все още има време да се организира от нас наказателен отряд и да вземам нещата в наши ръце.Видяхме,че от така наречените държавни институции няма правда!
Те работят за Нейното унищожение!
Сплотена бригада от 2 коли хора ще свърши добра работа там където се сече!
Паразитите трябва да излязат завинаги насрани от Гората!
А може и да не излязат...!
Няколко засъдени... дървета повече няма да бият на око!
Техниката там да бъде унищожена тотално!
Аз съм готов,а Вие?
Ще ударим взаимозаменяеми пешки, на които им подхвърлят само трохите от цялата далавера! На тяхно място ще дойдат други, а нас рано или късно ще ни приберат по килиите...!!! Аз предлагам малко по-различен подход..!!!
Незнам дали знаете, но в цяла България има само два цеха (завода) които обработват букова дървесина..?!! Единият е в помашкото село Драгиново до Велинград, а другият е в Банско...!!! Ходил съм в този в Драгиново - държът го помаци. Почти цялото село работи при тях...!! Във въпросното село, има новопостроен институт за имами(сещате се с какви пари)...!!! Почти същото е положението с дъбовата дървесина..!!! Ето къде трябва да се пали...!!! Като се удари дървопреработването им, няма кой да изкупува дървесината...!! Сечта няма да спре, но ще намалее чуствително..
Ти ще ни водиш...Аз съм готов...ВИОЛЕНС знае рецептата на Молотов....!Има ли още готови...?PARADOX писа: Преложението ти е искренно и идва от сърцето ти, НО...!!!
Ще ударим взаимозаменяеми пешки, на които им подхвърлят само трохите от цялата далавера! На тяхно място ще дойдат други, а нас рано или късно ще ни приберат по килиите...!!! Аз предлагам малко по-различен подход..!!!
Незнам дали знаете, но в цяла България има само два цеха (завода) които обработват букова дървесина..?!! Единият е в помашкото село Драгиново до Велинград, а другият е в Банско...!!! Ходил съм в този в Драгиново - държът го помаци. Почти цялото село работи при тях...!! Във въпросното село, има новопостроен институт за имами(сещате се с какви пари)...!!! Почти същото е положението с дъбовата дървесина..!!! Ето къде трябва да се пали...!!! Като се удари дървопреработването им, няма кой да изкупува дървесината...!! Сечта няма да спре, но ще намалее чуствително..
Ще го продължим по някое време на друго място...
Съгласен!PARADOX писа: Тоя разговор го спираме тука...
Ще го продължим по някое време на друго място...
Времето е важно!Дано на другото място сме калкото стигат и няма "коен"там...
Дано не пострадат невинни!!!
Виоленс, приятелю, лесно ли се дават оценки така, като стоиш пред компа и щракайки на клавиатурата?Ти по какъв начин си допринесъл Справедливоста да се появи?Само факта, че някой е видял турска мемориална чешма на Българска земя и не е отминал безпристрастно/а после да изписва страници в интернет възмущавайки се от видяното/, а е станал "Сянката на Справедливоста", би трябвало да те накара да замълчиш уважително спрямо тези,които Действат не само на думи. Тук типично по български се търсят и се намират кусури. Няма добра или лоша Справедливост.справедливостта изглежда не се е появила още. нещо ми подсказва, че след нейната поява, не би и останал помен от тази чешма-турски мемориал.
На Сянката на Справедливоста не са и приоритет само чешмите...............!!!!!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.