Заплашват някой от нас със съд Блога на ХЮМ-АНУС фалософфа

преди 19 години 2 седмици #19851
Всеки изучавал контрол нaд масите знае, че за да има ефект едно репресивно действие, то трябва да е индивидуално. От тълпата трябва да се хванат няколко човека, най-добре организаторите, за да ca сплашени останалите. На този принцип дори действа една топлофикация, която с няколко знакови дела срещу нeредовни платци успява да накара пенсионерите да си вкарват половината пенсия в джоба на мутрите, държащи парното, дори и да не ползва отопление за да не му вземат панелното апартаментче, както на някои си от 156 блок.
Тук беше нагледно демонстриранa една тактика за защита. Тя успешно се прилага от циганите - ако хване някои джебчийка, около полицайчето се събира тълпа циганета, които почват да вдигат врява и да викат "пуснете го бе бате, не е той". Накрая става такава лудница, че полицаят си хваща фуражката и отива да лови някои българин, застрелял в двора си мургав нашествениk и си признал най-честно, че го е направил. Тази тактика използваха и номенклатурчиците-комунисти след 1990. Не съм аз, то системата такава, шефа ми нареди и т.н. Резултатът - няма един осaден за престъпления срщу българския народ.
Същото може да използва и някое момче, имало нещастието да го арестуват щото някой го бил натопил че е направил нещо. Ако срещу този някой застанат 10 верни негови съратници и всичките поддържат противоречащи версии, в един момент следствието няма да знае какво става и кой е действителния извършител, ако има такъв. Това е още едно предимство на такива отряди за самозащита - те не само биха могли да защитават физически, но и при евентуални следствени действия срещу някой от тях.

За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.

преди 19 години 2 седмици #19853

Елтимир писа: Ами тогава да го поздравим с едно мангал-демократично забавление:
www.zazz.bg/play:8ee6e396
Впрочем със същото клипче поздравявам "православните фундаменталисти", като използвам случая да ги питам защо не протестират срещу гаврата с тяхната ццърква? Сигурно защото клипчето не е заснето в синагога.

Клипът е гаден. С право е забранен,доколкото личи от заглавието му.
А къде е БПЦ? Защо мълчи? Много ясно защо.Тя вече никакъв духиовен център не може да бъде. Това е просто едно търговско дружество. Също като Свидетели на Йехова и другите подобни. Само дето за разлика от тях изобщо не пропагандира и се е затворила и самоизолирала,затова на българите вече хич не им пука за светото Православие. За свещениците пък никак не ми се говори.То това е друга тема.
А този Азис трябва да бъде направо обезглавен като в онези другите клипове с кюрдите.Това заслужава,защото е едно сатанинско изчадие,разлагащо съзнанието на младежта.

преди 19 години 2 седмици #19858
Азис не им е нито политически, нито никакъв противник. наглият мазен циганин Азис е един от тях, той по никакъв начин не застрашава властта им. затова нищо не му се случва. Обаче когато някой от нас покаже какво се случва по света и предупреди, че това може да се случи и в България, елате гледайте какъв вой се чува и какви заплахи се отправят към "гадните нацисти" и безбожни.и Азис обаче е много вярващ човечец, истински бранител на Светото Православие. Ох...! Неам думи!

преди 19 години 2 седмици #19864
Всичко си идва на мястото при тоя ФАЛОСофф. Видяхте ли къде щял да ходи?
http://

преди 19 години 2 седмици #19866
Нещо не се отваря, но тоя педер щял да има свое предаване в СКОТ+

преди 19 години 2 седмици #19870
Имаме "поздрави" от "демократа-философ":

"ЗАБЕЛЕЖКА: ТОВА Е ПОСЛЕДНИЯТ КОМЕНТАР НА ANTIJEW В ТОЗИ БЛОГ. НАХАЛНИЦИ КАТО НЕГО НЯМАТ МЯСТО ТУКА. ДА ИДАТ КЪДЕТО ИСКАТ, ТУК НЯМА ДА БЪДАТ ДОПУСКАНИ! СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА Георги Минев, Елтимир, Запознат, georgi_nz, Дари И ВСИЧКИ ДРУГИ ТЕХНИ КЛОНИНГИ С НАЙ-РАЗЛИЧНИ НИКОВЕ"

преди 19 години 2 седмици #19871
Демократична свобода на словото или свобода по демократически. Жалко. Много исках да ни съди. Ама всичките! Аз съм свикнал да бъда подсъдим. Да му мисли адаша, ако попаднем в една килия. Няма да позволя на никой да му прави разни работи. Та да умре задника на мъка! За един педал това е най-голямото наказание.

преди 19 години 2 седмици #19872
Няколко часа по-рано хюм-ануса каза:

"Да живей свободата: от мен цензор не става!

Публикувано от Ангел Грънчаров на август 29th, 2007"

Типично педалска постъпка!

преди 19 години 2 седмици #19874
А ти какво искаш от един объркан мозък? До вчера плюеше СКОТ, днес вече го канят да прави предаване в СКАТ! Тоя страда от комплекси, че всички трябва да го забележат и да се възхищават от "мъдърните" му мисли. Оп-па, извинявайте, ако пак сгреших некоя дума. Та него почнаха да го забелязват, откакто ние се включихме там. Хубаво, ама като не се възхищаваме нито от мангалите, нито от педалите? И даже от Америка и нейните бушмени не се възхищаваме. Та тоя тотално се обърка. Без нас зле, с нас още по-зле.
Сега пък някакъв, може би самият той ни пише:
"SickBoy Казва:
август 29th, 2007 at 9:14 pm

Абе,пичове,аз не че нещо,ама вие що не си биете шибания шут?нямате дори блогове(явно нещо сте некадърни),пък говорите на Грънчаров какво трябвало да има в неговия блог.Аре направете си вие,па после ше говорим.ИИ бе значи,дразня се вече…."

Да, ама нашият сайт е един от най-популярните и посещавани български сайтове. Ами сега? Как ще ни стигне? Не хамериканците да стигне, нас да стигне? Ще смогне ли философчето? Не вервам. А вие вервате ли?

преди 19 години 2 седмици #19875
Ето ми го и целия последен пост,прилежно модериран от а.г. там:

# ANTIJEW Казва:
август 29th, 2007 at 9:03 pm

Добрата, не ставай смешна. Пусни си записа от предаването с негово участие в ЧТВ/БТВ/ и ще видиш, че запецва като развален грамофон.Не става, ще го направим крив, както тук.
АПРОПО а.г. ти не плюеше ли по СКОТ?
МАЙ КЪДЕТО ПЛЮЕШ НЕ ТРЯБВА ДА БЛИЖЕШ ДВУЛИЧНИКО, НО ТОВА Е НОРМАЛНО ЗА ТЕБ а.г.!

ЗАБЕЛЕЖКА: ТОВА Е ПОСЛЕДНИЯТ КОМЕНТАР НА ANTIJEW В ТОЗИ БЛОГ. НАХАЛНИЦИ КАТО НЕГО НЯМАТ МЯСТО ТУКА. ДА ИДАТ КЪДЕТО ИСКАТ, ТУК НЯМА ДА БЪДАТ ДОПУСКАНИ! СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА Георги Минев, Елтимир, Запознат, georgi_nz, Дари И ВСИЧКИ ДРУГИ ТЕХНИ КЛОНИНГИ С НАЙ-РАЗЛИЧНИ НИКОВЕ

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.