Агентурическо агенти, евреи, ченгета, стражари и апаши
- Велине, и до теб ли стигна оная мастия, и теб ли те докопа? Щото май нещо такова усещам.
Който не познае себе си в горните редове, нека не ми отговаря, защото не знае за какво се отнася. Който се познае, ще разбере.
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Аз бях един от очевидците как се атакува администратор. Ако не бях там и не бях видял, трудно бих повярвал. Има такива атаки... Вярвайте ми.
И аз присъствах на срещата.Бях там,когато Запознат получи есемесите от човек от форума.Чух името на Митко Радев и историята с експедицията.Потвърждавам и думите на antijew:
"Срещата за, която говори Елтимир се състоя у дома. Общо с двамата администратори, бяхме пет човека от форума. До колкото разбрах, Запознат не говори с Димитър Р., а с човек от форума и заплахите бяха от него, а не от Димитър. Може да е предал послание от Димитър, защото терминологията бе в стил Лоенгрин. А може така да е повлиян/манипулиран/, че и изказа им да е идентичен. А Севар го подкрепям за казаното и заставам до него. Допълвам, че няма да сме само двамата.
Аз бях един от очевидците как се атакува администратор. Ако не бях там и не бях видял, трудно бих повярва. Има такива атаки... Вярвайте ми."
Това е накратко историята видяна и от мене.
Някой може ли да ми даде някакви координати на Иван да го питам къде го сърби, че да го почеша...?!!
За Иван не мога да ти кажа,не го познавам.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.