ЧОВЕКО, СТАНИ! за книгата
Експедициите ще си ги правим после....
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Интересът ми към въпроси с идентична на идеята, на движението същност, ме накара да прочета същото послание между редовете на новините, които гледаме и слушаме постоянно. И надявам се да са повече хората, които чуват това.
Друг е въпроса обаче, че с ловни пушки едва ли бихме спасили хиляди.
Мисля си, сигурно тук има такива, които се стъписват от прочетеното. Които не приемат достатъчно сериозно ситуацията и за тях тези писания изглеждат налудничиви и нереалистични. А аз им изглеждам луд и не само аз, за тях ще кажа следното:
Аз винаги имам едно на предвид и предпочитам да съм готов и за най-лошото, така страха изчезва. Остава едно спокойствие и време да обмисляш действията си. Пак си работи, пак си учи, пак си гледай семейството и приятелите - никой не те спира. Но бъди наясно с реалността!
Ако обаче отричате това при едни буря, не само на политическия живот, но на която и да е било сцена, а камо ли военна окупация просто ще поддадете от раз. В този момент ви се дава шанс да излезете от летаргията, ако не успеете след това следва парализата. А там вече няма излизане и това ще ви е за този живот, повече в следващия! В този ще стигнете до ниво "храна на господарите", както прасетата в американските корпоративни свинеферми - гъз до гъз, и те са живи същества и те имат интелект, ама на кой му пука. Че и за вас същото, на кой му пука бе! Ако не на вас самите! ... Не съм вегитарянец, ама е хубав пример.
Или с други думи, накрая "лудите" може да се окажем най-разумно мислещите.
А иначе въпрос - как мислите за другите с оръжие, онези дето режат уши, тях коментирате ли ги че са луди или ви е страх? Ами онези дето ги наемат луди ли са? А те че имат бизнес отношения с тези които пък вие избрахте на власт, та тези на власт които са, луди ли са? Или те са просто агресивни предприемачи с много проспериращо мислене, и вие като тях ли искате да сте!?
Кой е нормален, вие които само сте наблюдатели на собственото си падение ли? Които гледате с безпристрастие или пък сииржийската към събитията днес?! Вие които си мислите че щом има войни и хората страдат, то е нормално щом се случва и вие нямате думата, така ли?!?
..
Това бяха леки отклонения, но навярно има за какво.
До скоро и здравейте!
Всички сме срещали информация за това, че има местности в страната където често може да се види НЛО, да се наблюдават аномалии и че България е енергиен център. Ще посоча като пример книгата, където са споменати онеди странни камъни, които се топят а дои и движат!?
Хубаво си решил. Слушай вътрешния си глас, намери си съмишленици и го направи.
Няма само ЧТВ (БТВ) да прави такива материали. Пропагандата е един вид също много силно оръжие, стига да е добре направена. Тя дори е по-силно оръжие и от "Калашников", защото последното убива само тялото.
По-хубаво не бих могъл да го кажа!buden писа: Относно оръжието и амунициите - напълно съгласен съм, по този въпрос се действа от известно време насам. Мога да допълня брашно, консерви и подобни.
Интересът ми към въпроси с идентична на идеята, на движението същност, ме накара да прочета същото послание между редовете на новините, които гледаме и слушаме постоянно. И надявам се да са повече хората, които чуват това.
Друг е въпроса обаче, че с ловни пушки едва ли бихме спасили хиляди.
Мисля си, сигурно тук има такива, които се стъписват от прочетеното. Които не приемат достатъчно сериозно ситуацията и за тях тези писания изглеждат налудничиви и нереалистични. А аз им изглеждам луд и не само аз, за тях ще кажа следното:
Аз винаги имам едно на предвид и предпочитам да съм готов и за най-лошото, така страха изчезва. Остава едно спокойствие и време да обмисляш действията си. Пак си работи, пак си учи, пак си гледай семейството и приятелите - никой не те спира. Но бъди наясно с реалността!
Ако обаче отричате това при едни буря, не само на политическия живот, но на която и да е било сцена, а камо ли военна окупация просто ще поддадете от раз. В този момент ви се дава шанс да излезете от летаргията, ако не успеете след това следва парализата. А там вече няма излизане и това ще ви е за този живот, повече в следващия! В този ще стигнете до ниво "храна на господарите", както прасетата в американските корпоративни свинеферми - гъз до гъз, и те са живи същества и те имат интелект, ама на кой му пука. Че и за вас същото, на кой му пука бе! Ако не на вас самите! ... Не съм вегитарянец, ама е хубав пример.
Или с други думи, накрая "лудите" може да се окажем най-разумно мислещите.
А иначе въпрос - как мислите за другите с оръжие, онези дето режат уши, тях коментирате ли ги че са луди или ви е страх? Ами онези дето ги наемат луди ли са? А те че имат бизнес отношения с тези които пък вие избрахте на власт, та тези на власт които са, луди ли са? Или те са просто агресивни предприемачи с много проспериращо мислене, и вие като тях ли искате да сте!?
Кой е нормален, вие които само сте наблюдатели на собственото си падение ли? Които гледате с безпристрастие или пък сииржийската към събитията днес?! Вие които си мислите че щом има войни и хората страдат, то е нормално щом се случва и вие нямате думата, така ли?!?
..
Това бяха леки отклонения, но навярно има за какво.
До скоро и здравейте!
Колко дълго ще работи след това никой не може да каже!
Как стана това спиране? От хост компанията или по някакъв друг начин?Запознат писа: След като днес бе публикувана следната декларация, сайта ни бе спрян! Пуснах го, заобикаляйки забраните!
Навярно от хостинг компанията. Сайта беше спрян на "Thu Mar 20 09:17:48 2008" и след по-малко от 10 минути успях да отменя забраната по нерегламинтиран ред.Jordan_13 писа:
Как стана това спиране? От хост компанията или по някакъв друг начин?Запознат писа: След като днес бе публикувана следната декларация, сайта ни бе спрян! Пуснах го, заобикаляйки забраните!
Към Декларацията трябва да се добави, че така наречената Република България създадена след 1944 г е една нелегитимна държава и всички вътрешни и международни решения, които е вземала са невалидни спрямо Българския Саракт/Царство - единствения Върховен, който може да взема решения за съдбините и бъдещето на Българския народ.Запознат писа: След като днес бе публикувана следната декларация, сайта ни бе спрян! Пуснах го, заобикаляйки забраните!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.