Цирк "България" траги-трагично четиво за напреднали
Няма абсолютно никаква нужда от нея. Тя осигурява условия за най-некадърната част от населението да живее, за сметка на другото. Сиреч, тази държава е направена за това-да поддържа правата на едно малцинство, и то доволно некадърно, и задължително неморално, за сметка на мнозинството.В нея, най-свестните, най умните и читавите отдавна са се махнали, отвратени от правилата, които им предоставя. Същевременно, най-мързеливите, най-некадърните и лишени от всякакъв морал, се възползват отлично от тези правила, защото самите те са ги направили, и като едни стари войници действат новобранците, сиреч останалите, и паразитирайки за тяхна сметка.Абдалите им дават огромна част от данъците,пенсионират ги на четиридесет години, дават им по двайсет хилядалевови заплати заради привилегията им да са избрани, заедно с максимума на пенсиите. А на тях, овцете, половината от работодателите не им плащат осигуровките и получават под екзистенц минимума. Ще се пенсионират на седемдесет с привилегията да вземат за едно мляко и една вафла дневно. Лекарствата-от децата, които са навън. В така изграденото общество всичко е наобратно. Няма как другояч едни да живеят за сметка на други.
Прости и елементарни хора, обикновени ловци на пари и заблудени души, говорят по медии и учат на морал. Градят морални норми-правилно-погрешно Вълци пазят стадото, а други вълци го доят и стрижат.. Невинни влиза в арести да демонстрират работата на фарисеи и грешници за справедливост-под външен натиск, за да имитират дейност. Съгрешилите бирници не плащат, а плащат синца, заради техни натегачества, с които си правят алиби за далавери. Прости хора са богати, а умни им метат плацовете. В тази държава всички публични личности са жалки и гротескно смешни, като опити на Азис да прави впечатление по шоуто си. Жалки са, като застаряващата актриса, бившо величие, което му партнира, а преди това продавало кока, за парче хляб и лъжица чер хайвер.. В тази държава колата и телефонът са всичко, новите дрешки, животът назаем, пунта и пластиката, имитиращи пълната липса на смисъл и състоятелност. В нея бедни карат мерцедеси, а те, последните, са повече от в Германия. В нея, родители изпращат децата си навън и казват, „Заръчвам ти, сине, не се връщай, тук бъдеще няма.” В тази държава усещането за безнадеждност идва още с първия крясък на новороденото.В тази държава свестните са лузъри и чак като отидат в чужбина, стават нормални. Реализират се там-тук не става. Навън дишат-тук се давят.
. Възрастните не ги изнасят накрая на гората, да умрат там, защото и за това няма пари. Понеже всичко е пари, синовете нямат сантименти, а пращат родителите си да гледат набори и баби -в Италия. И те отиват.
В тази държава нямаш спокойствие, дори и да си Любен Гоцев. Винаги трябва да си готов да почнеш от нулата и винаги могат да ти вземат къщата и на стари години да те пратят в Ножарево. Дори и да не отидеш там, други мафиоти може да ти продадат жилището и да станеш клошар. Винаги може да дойде експроприация и винаги да станеш жертва на чувството за справедливост, като поредната дежурна мантра на някой циганин, лузър или още по лошо и често срещано -нереализиран водач-интелигент, който да я облече като идеология.. В тази държава най-лошите и нелогични сценарии винаги се сбъдват, защото Европейски съюз не значи нищо, както и „Любовта към СССР е като слънцето и въздуха за всяко живо същество” нито пък политиката, колкото и да ни облъчват с празни лозунги. Още по малко понятия като права, демокрация, правила.Тя е направена за хиени, безскрупулни и ментори с манталитет на южноамерикански наркобарони. Защото думите не значат нищо, пред инстинкта им да убиват. Да имат, за сметка на усилието да говорят, да имат, без да работят. В тази държава винаги е ставало нещо далеч по лошо от времената на завладяването на Дивия Запад. Защото и тогава е имало правила-не стреляй пръв, не стреляй в гръб, за кражба се беси, извадиш ли пръв пищов-по-бързия печели.
И ред други, опрени на изстрадан опит и чувство за справедливост.
Правила за живот. Няма и кой да ги изисква, утрепан от малцинството, което му е оставило само правото да оцелява на скотско ниво, с триста лева заплати и над европейски цени на основните храни. В тази държава историята не служи за нищо друго, аосвен за пропаганда на поредна измама.
Всъщност, тази държава е лесно прогнозируема, ако си достатъчно изграден песимист.
Но в тази държава думите не знача нищо. Докато те убият за тях, ако говориш истината. Прочее, в тази държава за истината няма друга алтернатива.
Освен последният читав да им я остави, тази държава, на тях. Оставете им я, майната й.Тогава,обаче, ще внесат виетнамци.
Запомнете този текст, за да не се каете или оправдавате сетне. Казах ви.
zemaria
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Но няма какво да се заблуждаваме. Тази Земя представлява затвор за всички престъпници, не само от нашата Слънчева система. Тя е контейнер на целия боклук, който се заключва тук да робува на условията и на жестоките надзиратели. В това отношение България е миниатюр на Земята. Тук в България е най-трудната школа, защото не е лесно да живееш сред вълци и да си сам срещу всички. В България буквално те изстискват дори и най-близките ти хора, които ти желаят доброто. Където съм ходил в чужбина не съм виждал такива жестоки кучета, както българските. В чужбина кучетата просто не хапят, а тук ако не убиеш те убиват. Много велики души се родиха на тая проклета земя и до последния си дъх страдаха, защото и те живяха сред вълци и не ги познаха. Някои бяха по-снизходителни: "Пиянството на един народ". Други бяха по-категорични: "Не народ, а мърша". А колко пък се самоубиха, защото от самото начало разбраха къде са попаднали и не издържаха...
Ще ме извиняват историците, че говоря против "царското племе на българите", но чистата истина е, че проклятието на България е да е сметище за всичкия земен и не толкова земен отпадък.
Сега, когато света е отворен, вече никой не иска да плаща със страдания. Затова и младите се разбягаха за да се спасят.
Така че внимателно с призивите!
Изкарвам си парите с труд, не съм излъгал никого. А по въпроса какво сме дали на България -аз знам какво съм и дал и какво мога да дам. Навремето съм носил бойни дежурства на първата линия на отбраната на България - в буквалния смисъл. Познавам и много други българи, в момента пръснати по света, които мислят като мен и не биха се поколебали да хванат пак оръжие ако се наложи.
Че има и такива, които са забравили българското си - техен си избор. Такива има и в България.
Не коря никого....!!! Всеки си има глава на раменете и решава сам къде и как да протече живота му...!!! Само ще задам един въпрос, ако ми позволите...?!!! И по време на тутското робство е било трудно... Какво щеше да стане с България, ако вскички Българи бяха последвали примера на Бесарабските Българи...?!!!anti666 писа: Значи, аз съм също на мнението, че призивите да се махаме от България наливат вода в мелницата на евреите. От една страна това се прави от най-дееспособните и образовани българи, които са добре дошли във всяка страна. На английски си има и дума - брейн дрейн (тук не говоря за гастербайтерите). Но те са там в момента по икономически причини. Тимок, ако тези българи имат добра работа в България, те няма да си заминат оттук с погнуса. Но да работиш за някоя тъпоглава мутра, дето е завлякла труда на родителите ми - без мен! Или пък да плащам данъци, че да хрантутят мангустите с тях. Така че, Парадокс - не бързай и ти да кориш тези заминали българи, че са оставили бащиното си огнище. Ако трябва да сме точни - такива са били и Левски и Ботев. Това не им е пречило да си останат българи. Така че да слагаме всички под общ знаменател е излишно. Аз също често работя на контракти извън страната и не се срамувам от това. За бащиното си огнище имам грижата да не е пусто, включително и земята си обработвам.
Изкарвам си парите с труд, не съм излъгал никого. А по въпроса какво сме дали на България -аз знам какво съм и дал и какво мога да дам. Навремето съм носил бойни дежурства на първата линия на отбраната на България - в буквалния смисъл. Познавам и много други българи, в момента пръснати по света, които мислят като мен и не биха се поколебали да хванат пак оръжие ако се наложи.
Че има и такива, които са забравили българското си - техен си избор. Такива има и в България.
Да се казва, че евреите са лоши и, че трябва да се прави точно обратното на желанието им е скъпо удоволствие, чиято цена аз лично не бих платил. И то е манипулация, но евтина, а струва скъпо на манипулатора. Не че евреите не са лоши, но това е типична черта на българина - да е професор и световен шампион по инат и твърдоглавост. И евреите и българите са твърдоглави, но еврейнът е схватлив, той знае как да си разпредели времето и го цени, а българинът все отлага. Ако не се лъжа дори евреите имат празник, на който се събират веднъж в годината и всеки казва какво е постигнал през изминалата година. Правило е: стани, тръгни и свърши на време.
anti666, не се тревожи, никой не си е забравил родината. Разпитай твоите познати как живеят българите в чужбина. Ако изключим новото поколение, което се пръсна да се изучи по западните университети, старите българи и след 10-15 години престой са си същите хора. В Испания, в Германия, в Италия, във Франция, в Канада....къде ли не, има цели български квартали. Обикновено се познават по българското знаме, заведение кафе или ресторант , други типични български символи...задължително чалга!...
Аз приветствам младото поколение, което се махна от България. Това тук не е живот, а вегетиране. В живота има изобилие, има култура, има наука.
Мисля, че вече не е геройство да стоиш в родината си, за да доказваш за пореден път твърдостта си. Българите са я доказали много пъти през последните 5-10 века. Да устояваш на простотия, цигания, чалга, наркотици, беднотия е дежа-ву. Нормално е младите да искат да постигнат нещо в живота си, а това за момента в България не е постижимо. Ако дойдат по-добри времена, може би ще се върнат.
И още, знаете ли откъде са идвали парите за революционното движение още от Левски? От Виена или Лондон? Едва ли. Защо ли пък Левски и Ботев са избрали именно Румъния, а не Гърция например за емиграция? Много неща са скрити в историята и е време тези хора да бъдат реабилитирани. Не всичко е черно и бяло.
Между другото миналия век същия проблем е бил с урбанизацията. Абсолютно същата дилема. Комунистите умишлено вземат земята на хората по селата, за да ги заселят в града и да ги оставят безимотни, т.е. на благоволението на Компартията. Тя вече им определя съдбата - комуналки, работа и т.н. Съответно бащиното огнище остава празно. Дори сега - София стана 3 милиона и не са виновни прииждащите българи там. Те просто изоставят Кърджали или Търговище заради по-добра работа. Не че са умрели да стоят по 2 часа в задръстванията. Просто комунизма мутира и им отне и малкото поминък, дето са го имали в провинцията. Сърцето ми страда, когато гледам празни масивни къщи - строени някога за поколения да стоят безлюдни. Това въобще е много обширна тема, но всичко опира дотам - какво да правим оттук насетне. Защото тяхната стратегия е ясна. Да се изгонят българите, а тези които останат да бъдат видиотени с чалга, предизвикани болести и мизерия. От нас зависи дали ще им вървим по свирката.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.