Полу-Бан
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Елтимире, ти също трябва да знаеш че тук си един от нас и си винаги добре дошъл! Няма две мнения по това. Всеки от нас е човек и като такъв не е перфектен. За мен тази история с компютъра си е една добре координирана хакерска атака, за която се използва едно незначително недоглеждане за последствията, а именно триенето на един-единствен твой пост от страна на админа. Това е правено и към Йордан и Антиджу преди време, а и мои постове са били редактирани и го е направил просто с идеята, че си върши работата. Без да съобрази, че ще го изтълкуваш като демонстративно пренебрежение.
Ако имаш запазени предишните ти материали - пусни ги пак! Това е желанието на всички нас. Не си мисли, че няма кой да ти ги чете! Богатир ти го беше казал пределно ясно, аз също преди време. Това, че няма коментари под тях, не означава, че не са премислени. Като имаш достъп до мрежата - използвай го и не се отказвай!
Знаем за уиндоуса,че е най глупавата операционна система.Освен това програмистите,които са я писали,обслужват интересите на евреите,следователно освен глупава е и опасна.
А и доколкото знам е най-недостъпен за вирус и хакер атаки.
Винаги съм си мислил, че модераторите тук са част от ядрото сайта - тези, които са най-активни. Кои са модераторите всъщност?
Дори и да не е така, доста странно звучи те да трият постове на Елтимир. Неговите матеряли са в основата на Движението.
Аз знам за едно единствено съобщение на Ангел, което Запознат е преценил и модерирал, изтривайки написаното в него, а аз след като говорих с Ангел му казах, че ще изтрия този "празен" поуст за да не стои така и да не го дразни. От отворената тема обаче е видно, че Ангел има предвид, че "редовно биват изтривани" негови поустове, което значи, че е забелязал повече от едно изтрито съобщение и на мен даже ми звучи като че някой от модераторския екип умишлено и тенденциозно трие това, което Ангел пише. Ако това действително е така, аз не мога да приемам за нормално едни такива действия насочени срещу Него. За да няма сенки на съмнение, ще помоля Админите да проверят статистиката за модераторски действия и да ни информират кои постове на Ангел са изтрити и от кого, защото така поставената тема сваля доверието от целия Модераторски екип.Елтимир писа: част от съобщенията ми редовно биват изтривани
Към buden:
Администратори и Модератори в този сайт
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.