Биг Брадър контролира нацията с психооръжие Дългото гледане на предаването ви прави
Засилени атаки с психотронно оръжие срещу българския народ са засечени в навечерието на предстоящите парламентарни избори. Всеки втори българин е жертва на експерименти за “контрол на съзнанието”. Из страната ни се разхождат зомбирани хора, които не знаят какво вършат и поведението им е управлявано от
неизвестни за мнозинството сили. Това показва изследване на единствения в Югоизточна Европа център по психотроника и парапсихология- Училище МАГ.
Предаването “Биг Брадър” е средство за психотронен контрол не само над участниците в шоуто, а и върху тези, които го гледат редовно. Оказва се, че дългото гледане на предаването ви прави зависими от него и по-нататък вие ще бъдете манипулирани от заентересованите. Психотронното оръжие е наречено “несмъртоносно”. Неговото въздействие е “тихо”, но както се вижда цялата нация успя да се побърка по едно предаване, което като се замисли човек, никак не е интересно. Но защо тогава се получава така? Нека започнем от самото начало.
ЩО Е ТО?
www.chudesa.net/?group_id=9&id=1435
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Хората бая ще им вържат ръцете ако прекъснат връзката си с "елита".
Наблюденията ми са крайно песимистични.Според мен духовната борба вече не може да се спечели с думи.Страхувам се,че центрове,излъчватели или хора,занимаващи се със сферата на пси-контрола...трябва да бъдат физически премахнати(което би влошило нещата...но друго решение не ми идва на ум).
едит:
Хммм...странно,не съм срещал нищо за животните.Влияе ли излъчването на животни...по-силно,по-слабо? Ако да,то сещам се за един случай.
Що се отнася до Pig Brother, мога да кажа няколко неща. Това, че е психотронен експеримент стана сигурно, още когато се изясни, че продуцентите са старите познайници - финансовата секта SIA Advertising. Те стояха зад случаите с вкарване на 25-ти кадър и скритите наопаки послания в някои песни. Другите интересни случки бяха честите промени в настроенията на "тестовите обекти" (така се наричат хората, които доброволно участват в експерименти). Започваха да плачат без видима причина, изпадаха в депресии и странни състояния. Иван - един от обектите в първото издание имаше оплакване, че чувал гласове и идвали някъде изпод възглавницата. Това ме кара да вярвам, че в къщата е имало инсталирана някаква апаратура за психоманипулации.
Всичката световна конспирация е събрана там, но най-ценното е устройството на мозъка и по-точно рептилоидния мозък които бозайниците притежават, а също и човека (които учените наричат Р-комплекс). Както изглежда псиконтрол си има от много векове, но чак сега са осъвършенствани техниките за прилагането му на глобално ниво.
Струва 10-ина лв., но определено си заслужава!
Petee, изключително интересно. Продава ли се свободно в книжарниците и лесно ли може да се намери?
Истината е, че това предаване заедно с чалгата са от така наречената суб-култура и хората интересуващи се от тях не са с високо интелектуално ниво.
Книгата на Атанас Гълъбов я има по големите книжарници или предполагам на Славейков. Пак ви казва, купете си я и няма да съжалявате!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.