ЗОВ ЗА ПОМОЩ
Татуировката не е на лявата, а на дясната ръка.
Не са две точки, а една цяла фигура, която пък прилича много на друга една фигура.
Та не е зле да съберем малко пари и да помогнем на Краси да си купи нови очила. А иначе е прав – оня, когото обесиха не беше Саддам.
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Това мекеренце от световно неизвестния SS парцал що не ги споменава тези неща?
Привет
Та да се върнем към въпроса за Саддам. Един приятел казваше: "Когато постоянно ти навират в очите нещо сензационно, значи се опитват да скрият друго нещо, също сензационно, само че истинско"... Мисля, че към тези думи трудно може да се добави нещо.
Дали ще може да осветлите за какво иде реч?Какво търси храстаракофф във Ирак знаем също - подобно нещо търсеше и в 2000г. в Египет при пирамидите, но нещо коптите го срязаха - и се отказа. Обаче какво се оказа в Ирак? Че не можаха да влязат в "нещото" което търсеха. Щото нямали пропуск. Те и в Афганистан търсеха - по стъпките на руснаците вървяха.
Сега предлагам да се върнем към темата за Саддам. Не за друго, а за да разберем, че на така наречените информационни средства, или медии, както ги наричат, изобщо не бива да се вярва.
Но както и да е - след "бисквитките" малко поумня - и юруууш към Авганистан - на тагадък.
А тези, които "търсят" са отзад - и дърпат конците. За тяхните "събирания" по света се строят нови крепости - да ги защитава и пази инкогнито. И ги знаем кои са - мисля че Елтимир преди много години (май на стария сайт) беше публикувал списъка им - не съм сигурен - може и другаде да съм го прочел. Моята информация е предимно на английски. Както и да е - не е важно кои са те - а какво правят, и къде "ни" водят. Мен не могат да ме "водят", щото не могат да ми промият мозъка, и 25тия кадър не ми действа.
Въпрос е на вътрешна логика за да разбереш истинското."Когато постоянно ти навират в очите нещо сензационно, значи се опитват да скрият друго нещо, също сензационно, само че истинско"
СВРЪХ-СЕКРЕТНИ ЕКСПЕДИЦИИ НЯКЪДЕ В АЗИЯ,
ЩЕ ВИ КАЖА ТОВА,КОЕТО ЗНАМ ОТ ДОСТОВЕРЕН ИЗТОЧНИК:
ТОЗИ БЪЛГАРИН Е БИЛ СРЕД ВАС
И НАЙ-ПОСЛЕ Е ЗАПОЧНАЛ ДА ГОВОРИ,
ТЪЙ КАТО УМИРА И ОТ НИЩО НЕ ГО Е СТРАХ,
НО НЯКОЙ ОТ ВАС ГО Е ПРОГОНИЛ
И ГО Е НАКАРАЛ ДА ЗАМЪЛЧИ
И ТО ТОЗИ ПЪТ ЗАВИНАГИ !
ЖАЛКО,МНОГО,МНОГО ЖАЛКО !!!
НИЕ , ДРУГАРИТЕ МУ ,РЕШИХМЕ ДА КОМПЕНСИРАМЕ
ФАКТА НА НЕГОВОТО ОТСЪСТВИЕ
И ДА ВИ ДАДЕМ ЗНАНИЯТА , КОИТО ТОЙ НЕ УСПЯ ДА ВИ ОСТАВИ !
/ТОВА БЕШЕ НАШЕТО ПРИПОМНЯНЕ ! /
Елтимир писа: Ако руснаците още малко ми полазят по нервите, ще разкажа нещичко за последната такава експедиция, в която /отново кой знае защо/ взели участие и двама българи. Единият умрял в Ташкент, а за другия забравих какво точно се случи. Но мога и да си припомня, не се знае знае ли се...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.