Имаше преди идея...
Целта е да се опише циганския геноцид и това че ако българин счупи от бой някой мангал - това е било съвсем оправдано и нещо като неизбежна отбрана.
Мисля че сега е още по-актуална идеята. Всеки има познати пострадали от цигани и може да даде някой и друг случай за базата данни. На мен лично събориха къщата на дядо и баба , правена преди над 50 години. Никога няма да простя за това на циганите. И не само за това - имат още няколко такива зверства. А аз помня като слон!!!
Трябва да се направи сайт, или поне един екселски файл да се качи в нета с даните. Ако аз се понауча на това-онова - бих се наел да подържам такава база данни. За мен ще е въпрос на чест и отговорност спрямо българите като народ.
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Например тук съм качил някой неща с УЧЕБНА ЦЕЛ в нета:
tangra.nz.free.bg/
Та за идеята основното е да има отзивчивост от обикновените българи за да дават достоверни данни за базата.
Сигурен съм, ако направим такава БД, то интереса ще е по-голям отколкото към лъжливите манипулационни медии.
Може да се направят справки за случаите "Неприключили" и "Висящи дела", понеже ще са най много, за да се види, че всъщност полиция-съд-прокуратура работят срещу етническите българи и подкрепят с всички сили геноцида срещу нас. Не е зле да се помисли и за превод поне на англиски език-така да се каже мултиезичен сайт.
Само да не ни се разсърдят "добрите роми-националисти", че събираме данни против циганите? И после Волен Сидеров да ни заклейми като расисти. Последното е малко шега, ама не много. За справка - форума на в-к "Атака".
"Служителите на НСС и ГД БОП са насочили усилията си към постоянно наблюдение на българското интернет пространство, за да не бъде допусната възможността то да се превърне в проводник на терористични идеи, религиозна омраза и нарушаване на установения в страната траен етнически мир и религиозна толерантност."
Това вероятно значи, че който каже лоша дума за българския етнос, ще бъде обвинен в нарушаване на етническия мир. А който си позволи да се обяви срещу Тенгрианството, например, ще бъде обвинен в нарушаване на религиозната толерантност. Тук ми подсказват, че в бивша България всеки може да си говори и да си пише колкото си иска против българите и против българската Вяра. Нима? Тогава излиза, че или похвалните слова в съобщението са една гнусна лъжа, или че според НСС ние, българите не сме хора.
Оставям всеки от вас да прецени за себе си кое от двете е вярно. Но което и да е вярно, идеята за данни, сочещи кои са истинските расисти в България е чудесна и ние ще работим за нейното реализиране. Напук на расизма и НСС!
Само ще поясня, че същите палачи, или поне част от тях и до днес работят в служби като нашето скъъъъъпо НСС! Вижте ги, полюбувайте им се и решете имат ли точно те право да обвиняват такива като нас в каквото и да било. Погледнете снимките, вижте с какво се е занимавала ДС и си спомнете, че част от тези изроди, включително бившия Директор Чобанов, и сегашния Директор Драшков са измежду тях. После сравнете тези зверства с циганските зверства по нашите български земи и ще се досетите кой е учителят на циганите. ще се досетите и защо НСС обявява противниците на зверствата и на насилието в расизъм и проповядване на етническа и религиозна нетърпимост. Все пак разгледайте снимките. Вижте злото, макар и да изтръпнете пред вида му. Вижте злото и решете: ще го пресечем ли сега, преди да е набрало сила или ще му позволим да се разрастне до размерите, показани на тези снимки.
Забележка: ако сте много чувствителни, по-добре не гледайте. Ще ви стане зле. Пуснете си Слави Трифонов и не мислете.
И все таки,хочу попросить:БУДЕМ ЛИ?!
И аз го видях това. Мислех днес да ги попитам, дали проповедта на антиюдаизъм се вписва в термина "религиозна омраза"?
Аз толерантността я разбирам в изселването, депортацията на съответните чуждоземни елементи в тяхната си държава.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.