Поклонението пред Мамона продължава
И вие ли 1 700 000 овце, ще се поклоните пред тази Стена?
Думи на външния министър на "България" - Николай Младенов.
www.segabg.com/online/new/articlenew.asp...d=hotnews&id=0000130
"В Централна и Източна Европа има елемент на вина, защото в много от тези държави не се отнесоха към Холокоста така, както това стана в Германия" , казва българският външен министър.
"Външните министри на Европейския съюз не винаги имат точно разбиране за това, срещу което е изправена държавата Израел, а Турция реагира "малко прекалено силно" на епизода с флотилията за Газа"
"Щастливи сме, че мнозинството от българските евреи бяха спасени (по време на Холокоста) и можаха да отидат в Израел и да изградят държавата. Това създава здрава емоционална връзка и отговорност от наша страна да осигурим израелската сигурност и бъдеще".
Запитан в интервюто защо прави такива коментари, когато Израел е изправен пред растяща международна изолация, Младенов отговорил: "Защото за това са приятелите, за да бъдем с нашите приятели, когато те имат проблеми".
България е сред страните от ЕС, които най-много подкрепят Израел. Младенов направи изключително приятелски коментари за страната ни във време, когато едва ли ще чуете нещо подобно от негови колеги
(вестник "Джерузалем пост")
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Со здраве!
=====================================================
Тоя ченгесарски рефрен, вече сме го слушали дълги години и много ми омръзна.
Има прекалено много хора, които не са овце.
==================================
Развитието на света говори за точно обратното на твоите думи.
В кое РПУ работиш?
Проблема на съвременното общество не е толкова, че са овце ами произвола на медиите. В медиите масово се тиражират разни работи, които в даден момент стават толкова объркани и всичко е различно, че почваш да се чудиш кое е реално и кое не, кое е информация за други край на Вселената и кое е тукашно (ако мога така да се изразя) . Така че стадния инстинкт го създава проблемната медия, която трябва да се самосезира и реформира, но като се има в предвид, че в тая медия работят същите коне с капаци, тя отразява и заблудите, в които е попаднало и обществото. Попадаме в нещо като омагиосан кръг. Проблемните и лоши новини трябва да накарат всеки да се замисли кви ги върши с какво допринася и позволява на обществото такива неща да се случват, защото обществото трябва да се гради от личности, а не от поданици (овце). Когато започнем да разбираме, че света се нуждае от повече личности отколкото овце, тогава и проблемните овчи медии контролирани от заговора зайтгейтс и приятели, ще изчезнат. Някои казват, че политиката е отражение на обществото, а аз бих казал, че медиите са отражение на обществото и са един за сега все още негативен пример за стадото. Стадото се появява най-вече от необразованите хора, които се водят по временни страсти и емоции. Това е стадото, а правителството трябва да е това, което трябва да оправи стадото и да го цивилизова и образова. Знаеш ли колко трудно става това? За тва 20 години ни крадат разни разбойници и мошенници и ни лъжат, защото има кой да им вярва и кой да ходи по същите тяхни болни и пропадащи стъпки. Всичко се е превърнало в шарени дрешки и обувчици с високи токчета, а това са най-големите овце. Това е болния електорат.
Рейтинга на дадена власт се формира от това колко добре властта комуникира с хората и се оставя те да я разберат какво реално може да направи тя и какво прави. Тогава доверието на хората расте. Когато не се знае какво всъщност става доверито към управляващите спада или това са така наречените непопулярни мерки, които са за тесни специалисти и трудно биха били разбрани от обикновенни човек без адекватно образование. Все пак политиката е нещо много тънко и не винаги пред обществото трябва да се казва какво става (или поне да не се обявява публично), защото това може да засегне националните интереси. Друг е въпроса, че именно с това се спекулира вече толкова време и никой нищо не правеше по въпроса заради овцете, които си ходеха да гласуват вкупом и под строй (те някои и сега си ходят под строй и най-вече подкупен такъв). Сега правителството и да има желание за популярни мерки то не е в положение да ги реализира, защото е поставено пред ситуация, в която да използва непопулярни мерки. Проблемите са много и реален резултат, ако има реалносвършена работа, ще има в края на мандата, ако не, това ще бъде поредното провалено правителство.
Надявам се, че ти отговорих за МВР-то.
Со здраве!
Не мисля, че е в РПУ. Но напълно е възможно да е в ГРУ, ЦРУ, дисКЮТЕКА (ДАНС)В кое РПУ работиш?
Аз съм от богопомазаните. На мене не ми требе МВР-то, ЦРУ-то, ГРУ-то и прочие. Стига ми да си почитам боговете и да си гледам философията и живота.log-viewer писа:
Не мисля, че е в РПУ. Но напълно е възможно да е в ГРУ, ЦРУ, дисКЮТЕКА (ДАНС)В кое РПУ работиш?
, а може и СОРОСотка да си е...
Айде, со здраве, късмет и малко кютек!
Нема да е със здраве, а с много кютек!MaR писа:
Аз съм от богопомазаните. На мене не ми требе МВР-то, ЦРУ-то, ГРУ-то и прочие. Стига ми да си почитам боговете и да си гледам философията и живота.log-viewer писа:
, а може и СОРОСотка да си е...
Малко съм далече от такива световни заговори и конспирации. Просто си изразявам мението, а всеки да си мисли квото ще - боли мъ достойнството.
Айде, со здраве, късмет и малко кютек!
Ами то многои и малко са си относителни понятия. Някои носят много на пиячка, други на лобут, трети ги заболява достойнството когато ги изненадат отзад...Нема да е със здраве, а с много кютек!
Ясно, този е от богопомазаните дето са възседнали дъгата от ляво на дясно. На Азис приятелче... КонСпиративно...всеки да си мисли квото ще - боли мъ достойнството.
Аз съм от богопомазаните.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.