Сайта на зиези под атака
From: tankistabg
Date: May 06, 2008, 09:20 AM
Subject: Посетете, оценете
Body: Първия сайт ПРОТИВ трако-славянската теории за произхода ни!
www.ziezi.hit.bg/
----
Е вече наистина ще се разходя до училището им.
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Вижте колко посещения
Ден Посещения Уникални Импресии М.О. PPV Диаграма
06.Май.(Вт) 151 133 520 20 3.91
05.Май.(Пн) 13 5 73 2 14.6
04.Май.(Нд) 8 4 31 2 7.75
и има към 50 онлаин в момента да го ева/
Не съм адвокат на Зиези, но Кретена-ташко казва:gan4ocenov писа: Еми точно когато си помислих че нещата около ташака са утихнали се оказа че току що получих в ютуб акаунта си следната реклама:
From: tankistabg
Date: May 06, 2008, 09:20 AM
Subject: Посетете, оценете
Body: Първия сайт ПРОТИВ трако-славянската теории за произхода ни!
www.ziezi.hit.bg/
----
Е вече наистина ще се разходя до училището им.
"Излезе първия сайт против трако-славянската теория за произхода ни!"
"Според Зиези
Българите са:
Траки, готи гети
хуни тюрки монголи
кимери пеласги печенеги
узи власи и каракачани
славяни алани и авари
Според Зиези
Българите не са:
...българи!
Всичко друго но не и българи!"
Това не е вярно!
Зиези казва:
"...На гръцки нарицателното "траки" е добило значение на "необразовани", "диви", "варвари", "неелини". С две думи - колкото и еретично да звучи - терминът "траки" е неприложим за историографията. Все едно да обявим, че в XV-XIX век на Балканите не е имало българи , а "гяури", само защото османските тефтери твърдят това.
Като се има предвид горното, смятам за оправдано да сложа "етнонима" "траки" в кавички. Истинското име на земите, заселени от край време с българи е БАЛГ, БОЛГ, БАЛК , БАЛХ, БЕЛГ, БОЛГА, БЪЛГАРИЯ, БОЛГАР, БАЛКАН, БАЛХАШ, БАЛАХИЯ, (Валахия или Влахия), БОЛГАРДАГ и т.н. Коренът на всички тези наименования е Б-Л-Г / Б-Л-К, аналогичен с корена на българското народностно име."
И най-важното, което оборва Кретена и доказва, че лъже е това, което Зиези казва:
И така стигнахме до единствено възможното за нас заключение - древните българи не са били нито траки, нито тюрки, нито славяни, а чисто и просто те са били българи.
Източник
Получих заплахи от него и от фелдмаршала да ме накажат със смърт и тем подобни.
www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=6027.15
Бях свидетел на опита ти за дискусия там. Около десетина поуста ти изтриха, даже направих снимки на част от тях в, които питаш защо те трият. Гарантирам, че в тях нямаше обиди и грубости. Ако държиш довечера мога да ги побликувам тук.Ziezi писа: Направих множество опити да влеза в дискусия с танкистабг, за да му обясня, че лъже и клевети доста нагло, но в "Български националистически форум" всичко, което написах беше изтрито.
А колкото до "форума" им, хвалещия се, че не цензурира там псевдонационалист и двуличник-калоян пловдивски, най-нагло лъже.
Емиле,Ziezi писа: Направих множество опити да влеза в дискусия с танкистабг, за да му обясня, че лъже и клевети доста нагло, но в "Български националистически форум" всичко, което написах беше изтрито.
въпреки че остана много горчилка от несправедливите ви нападки по мой адрес във форума на вестник Атака, и от сляпото ви следване на "новия Левски", напук на разобличенията, аз, в случая съм напълно на ваша страна.
И тук не става дума за симпатия или за правилото: дай да сме на страната на нападнатия.
Става дума за това, че въпреки, че не съм изчел всички материали в сайта ви, от това, което съм чел, сравнявал, и преосмислял, стигам до извода, че вие:
1. Много сте работили, събирали, мислили и сравнявали по въпроса. Това е не само достойно за уважение, това е истински подвиг, на който не са способни повечето от уж призваните ни официални историци. Не мисля, че прекалаявам с патоса, аз просто така смятам.
2. Теориите ви се нуждаят от много малко още доказателствен материал, който лежи заровен и чака откриване, описване и публикуване, или прочитане, превеждане и публикуване (в чужди архиви и библиотеки, имам предвид). Но даже и така за мен те са доста убедителни и засега съм склонен да приема, че най вероятно, ако не се окажат чиста истина, истината ще е някъде много близо до тях.
3. Въпросният критикар, Пепчо Танкиста, когото аз лично на времето имах неблагоразумието да броя за човек, и да отдавам агресията му към неоправдани адресати на юношески максимализъм, е просто откровен хейтър и завистник, който се опива от манията за собственното си величие и преекспониране.
Той не е забил един пирон в живота си, не е създал нищо, но работи на бясни обороти да плюе Елтимир, мене, воините, руснаците, сърбите...
Да се думка като подрастващо горилче в гърдите колко бил "за" българите, как българите били дошли на Балканите, изколили де що трак и славянин все още шавали, и в резултат били установили 96.7% генетическо превъзходство над недоизкланите и недопрокудените унтерменшове, според него и другия с възпаления мозък - Калоян Чавдаров Христов от Русе, (дето адреса му могат да ви дадат с точност до квадратен метър вече).
Тези момчета, за съжаление, са грозното, уродливо лице на българският национализъм. И понеже са кресливи, шумни и активни, създават впечатление за количество, и едва ли не за основното лице на този злополучен национализъм.
Волен впрочем направи думата "национализъм" на мръсна дума. Въпреки, че в началото тя стана знаме.
А запушването на устата ви от форумната администрация (не знаех, че са ви трили) оставям без коментар.
Факта сам по себе си е показателен.
Господин Пасков, благодаря Ви за подкрепата.Пламен Пасков писа:
Емиле,Ziezi писа: Направих множество опити да влеза в дискусия с танкистабг, за да му обясня, че лъже и клевети доста нагло, но в "Български националистически форум" всичко, което написах беше изтрито.
въпреки че остана много горчилка от несправедливите ви нападки по мой адрес във форума на вестник Атака, и от сляпото ви следване на "новия Левски", напук на разобличенията, аз, в случая съм напълно на ваша страна.
И тук не става дума за симпатия или за правилото: дай да сме на страната на нападнатия.
Става дума за това, че въпреки, че не съм изчел всички материали в сайта ви, от това, което съм чел, сравнявал, и преосмислял, стигам до извода, че вие:
1. Много сте работили, събирали, мислили и сравнявали по въпроса. Това е не само достойно за уважение, това е истински подвиг, на който не са способни повечето от уж призваните ни официални историци. Не мисля, че прекалаявам с патоса, аз просто така смятам.
2. Теориите ви се нуждаят от много малко още доказателствен материал, който лежи заровен и чака откриване, описване и публикуване, или прочитане, превеждане и публикуване (в чужди архиви и библиотеки, имам предвид). Но даже и така за мен те са доста убедителни и засега съм склонен да приема, че най вероятно, ако не се окажат чиста истина, истината ще е някъде много близо до тях.
3. Въпросният критикар, Пепчо Танкиста, когото аз лично на времето имах неблагоразумието да броя за човек, и да отдавам агресията му към неоправдани адресати на юношески максимализъм, е просто откровен хейтър и завистник, който се опива от манията за собственното си величие и преекспониране.
Той не е забил един пирон в живота си, не е създал нищо, но работи на бясни обороти да плюе Елтимир, мене, воините, руснаците, сърбите...
Да се думка като подрастващо горилче в гърдите колко бил "за" българите, как българите били дошли на Балканите, изколили де що трак и славянин все още шавали, и в резултат били установили 96.7% генетическо превъзходство над недоизкланите и недопрокудените унтерменшове, според него и другия с възпаления мозък - Калоян Чавдаров Христов от Русе, (дето адреса му могат да ви дадат с точност до квадратен метър вече).
Тези момчета, за съжаление, са грозното, уродливо лице на българският национализъм. И понеже са кресливи, шумни и активни, създават впечатление за количество, и едва ли не за основното лице на този злополучен национализъм.
Волен впрочем направи думата "национализъм" на мръсна дума. Въпреки, че в началото тя стана знаме.
А запушването на устата ви от форумната администрация (не знаех, че са ви трили) оставям без коментар.
Факта сам по себе си е показателен.
Аз няма да се оправдавам, задето съм изказал мнението си относно Вашето отношение към Атака. Аз никога не съм твърдял, че Волен Сидеров е "новия Левски". Аз винаги съм твърдял, че ние с ангели не разполагаме, та да направим партия ангелска. Бъдете сигурен обаче, че дори Атака да беше съставена от ангели, медиите и властите щяха да я превърнат в дяволска партия. Защото ние не живеем в Рая сред ангели, а живеем в ада сред дяволи.
За Волен Сидеров съм казвал единствено следното - той е най-добрият оратор, и един от най-добрите политици на прехода. Това е моето мнение. Волен Сидеров хитро влезе в парламента, като използва комунистически "националистически" партийки, които си вярваха, че ще го използват и манипулират лесно - оказа се, че смешните съветски псевдобългарски "патриоти" бяха всъщност използвани, и после фино изритани - чудесен политически ход на Сидеров! Атака продължава да бъде третата българска политическа сила, въпреки крокодилските сълзи и предсказанията на разни псевдополитолози. Атака има шанс да измести дпс от ролята на балансьор. Само тази възможност е достатъчна, за да спрем да се двоумим и съмняваме, и да подкрепим Атака.
Всеки е свободен да не харесва Атака, да събира ангели и да си прави собствени партии, но никак не е честно от страна на родолюбивите българи като Вас да се дърпа Атака назад, след като съществуват достатъчно българофоби, които го правят и без това.
Пак повтарям, уважавам Вашето мнение, но моля Ви, осъзнайте се в каква среда се налага да вирее Атака, колко кал и помия се излива върху нея, колко агенти се внедряват в нея, и как се оцелява, и как се пази добро име в тази враждебна атмосфера !
Атака нямат никакви принципни различия с ДПС (освен реториката и заявленията, те са ясни).Ziezi писа: Господин Пасков, благодаря Ви за подкрепата.
Аз няма да се оправдавам, задето съм изказал мнението си относно Вашето отношение към Атака. Аз никога не съм твърдял, че Волен Сидеров е "новия Левски". Аз винаги съм твърдял, че ние с ангели не разполагаме, та да направим партия ангелска. Бъдете сигурен обаче, че дори Атака да беше съставена от ангели, медиите и властите щяха да я превърнат в дяволска партия. Защото ние не живеем в Рая сред ангели, а живеем в ада сред дяволи.
За Волен Сидеров съм казвал единствено следното - той е най-добрият оратор, и един от най-добрите политици на прехода. Това е моето мнение. Волен Сидеров хитро влезе в парламента, като използва комунистически "националистически" партийки, които си вярваха, че ще го използват и манипулират лесно - оказа се, че смешните съветски псевдобългарски "патриоти" бяха всъщност използвани, и после фино изритани - чудесен политически ход на Сидеров! Атака продължава да бъде третата българска политическа сила, въпреки крокодилските сълзи и предсказанията на разни псевдополитолози. Атака има шанс да измести дпс от ролята на балансьор. Само тази възможност е достатъчна, за да спрем да се двоумим и съмняваме, и да подкрепим Атака.
Волен сложи функционери на ДПС за шефове на Атака по места, и двамата с Доган са на една хранилка, което предполага и общ инструктаж. Вижте в линкваните "тук" по-надолу за подробности.
Аз нямам никакво отношение към дърпането назад!Всеки е свободен да не харесва Атака, да събира ангели и да си прави собствени партии, но никак не е честно от страна на родолюбивите българи като Вас да се дърпа Атака назад, след като съществуват достатъчно българофоби, които го правят и без това.
Тази услуга Волен и компания си я правят съвсем самостоятелно.
Аз просто питах: защо така, и се възмущавах, че машиниста само клати влака и пуска парата през свирката.
Калта и помията последните 2 години също те си я произвеждат сами.Пак повтарям, уважавам Вашето мнение, но моля Ви, осъзнайте се в каква среда се налага да вирее Атака, колко кал и помия се излива върху нея, колко агенти се внедряват в нея, и как се оцелява, и как се пази добро име в тази враждебна атмосфера !
Сами се оливат и осират, а после се опитват да викат "Кой ми сра в гащите".
Накратко: следва ли да очакваме каквото и да е добро за България от Волен и Атака, и средата и ли е виновна, или фронтмена и факлоносеца, четете
тук, тук, тук, тук, тук, тук, тук и тук
Ако на вас ви е останала каквато и да е надежда за Волен или Атака, че са в състояние, или даже, че, имат намерение да направят каквото и да е българоугодно, моята е окончателно пресъхнала.
Ерго, подкрепа от мен повече няма да видят никаква.
Докато им вярвах, съм им помагал всячески, включително и с пари. Халал да са им, платих си консултацията, за да си направя извода.
Забравяте да си припомняте какво е писал Елтимир.
"Траки, илири, печенези, кумани - те станаха част от нас, потомците им са наши братя, ние не ги различаваме, не ги отделяме от себе си. Има ли тайна и каква е тя?
Ние не сме нито покорявали, нито завоювали тези народи. Те се сляха с нас, защото живеехме един и същ живот, изповядвахме една и съща Вяра, почитахме едни и същи ценности. Ние израснахме от един и същи корен и пак станахме едно. Ние не се изклахме взаимно, а се сродихме, защото бяхме изпълнени с доверие и уважение един към друг. Разликата между горепосочените етноси и днешните кресливи пришълци е, че пришълците ни ненавиждат, като същевременно изискват от нас да отвърнем на ненавистта им с примирение. Само че заради шепа кресльовци ние нямаме намерение да се опълчваме срещу всичките народи по света. Ето основата на нашата съпротива срещу измамниците:"
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.