"Борисов 5"- изпраният Бойко республиката отвръща на удара
преди 66 секунди
Идеята не е лоша
Депутатка от "Величие" иска да е с бебето си в НС, дори в пленарната зала
Председателят на НС е планирал промени в правилника по казуса
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/673858-deputatk...pQgkAdDBf1Iytw6kXz4g
Тенгри кан
преди 67 секунди
Дрътите марамуни, които стояха зад младите и красиви бананчета, на които са ловнахте отново, пак са качиха на дървото, от което беха свалени
Рокади в кабинета: Дора Янкова и Тодор Чобанов са назначени за зам.-министри
Премиерът Желязков е подписал заповедта за това
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/673875-rokadi-v...2lFTuphdGoZifKwFZLDw
По "Референдум" са изкарали некви млади пеерасчета, део са опитват да разсъждават
Тенгри кан
преди 68 секунди
Ако мислите, че Бойко не е разпаднал групата на Василев, жестоко се лъжете
Борисов: Доста рехав протест на МЕЧ ми се видя
Правилното беше да се извинят, че са допуснали юридическа грешка
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/673944-borisov-...hnuoTFPamXoJ0iTdE27A
На тоз, квото и да кае, доверие не моа да имам. Затва ша извада само тва за 17-сетте чешми
===========================================
Културният шок го получих когато отидох в щатите. Спомням си, че отидохме в някакво студентско общежитие където имаше 17 чешми. От едната течеше Coca Cola light, от другата Coca Cola cherry и най-различни видове Sprite. Само дето нямаше боза и те си течаха и никой не плащаше – всеки ходеше и си пускаше каквото му се пие. Такива неща в България не можеха да се случат, можеше да си купиш банани когато и колкото поискаш. Това са неща, които бяха новост за мен, въпреки че дотогава бях излизал на запад.
transitionstories.eu/en/stoyan-denchev-i...O_Srvw1-EcW1fS5mzqPQ
Нали? Толкова време нищо, а сега гаф
========================================
Борисов коментира и гафа в спортния тотализатор. “Сега е моментът да се помисли за лотарията, за тотото, да се вкарат мощни световни компании, да се даде на концесия. И тези хранилки на партии... Знаете от кой беше назначен този шеф на тотото - от министъра на ПП. Едно време какви шефове имаше тотото... Може да се върнат,” каза Борисов.
Държавна фабрика за барут предлага Борисов
trud.bg/a/articles/държавна-фабрика-за-б...D0cTkP3aofpsiETT7EAA
Бойко рече: или слагате моят човек или давам Тотото на чужда компания
Кадър на ГЕРБ поема за втори път тотото
Любомир Петров бе изп. директор от 2020 до 2022 г. и бе върнат в УС от служебния министър Глушков
www.segabg.com/hot/category-sport/kadur-...975jZN0DrkkKeAYkiXew
Парите се превръщат в кюлчета злато в шкафчетата на Бойко
www.segabg.com/category-observer/zagovor...6RxgYoR4dO2BXqGI4p5A
Бургаският кибапчия Зафиров от БСП каза, че не е против корупцията
======================================
Единствената държавна банка у нас - Българска банка за развитие, отново предизвика напрежение. Правителството планира да налее в нея 4 млрд. лв. с неясно каква цел, като ще осигури тези пари със заеми. Т.е. сумата заедно с лихвите ще бъде платена от всички данъкоплатци в страната.
Сумата от 4 млрд. лв., която държавата смята да даде на периодично разтърсваната от скандали държавна банка, е колосална. Тя надхвърля повече от два пъти сегашния й капитал, а обществеността все още добре помни как 2/3 от този капитал преди няколко години бе раздаден на шепа близки до властта бизнесмени и политици.
Част от тези подаръци, маскирани като кредити, никога няма да бъдат върнати, защото са дадени на кухи фирми срещу съмнително и дори липсващо обезщетение. Сред известните личности, с които се свързват щедрите заеми за десетки и дори стотици милиони левове, са Румен Гайтански, Георги Гергов, Рамадан Аталай, Георги Самуилов, а сложни връзки показаха, че усвояването на порции е стигнало и до Ахмед Доган. Ако има кой да разрови още по-надълбоко, какви ли други интересни обвързаности да изскочат?
www.segabg.com/category-observer/korupci...krOLIH-2Z9XgGz29MkiQ
И аз искам да заведа дело срещу Първо РПУ за преки и косвени щети, като косвените щети са всеки ден, понеже доносниците му, ма слухтят, секи ден и това ми причинява психически стрес, който ми бута имунитета и това води до здравословни проблеми
И ОЩЕ
Акцията в президентството "роди" и разследване срещу бизнесмена Пламен Бобоков и президентския антикорупционен секретар Пламен Узунов. То обаче беше прекратено безславно, а междувременно арестите им бяха признати от съда за произвол. Двамата дотук осъдиха прокуратурата за по 10 000 лв., защото държеше делото срещу тях на трупчета. С прекратяването му преди 2 години обаче получиха и правото да заведат искове за незаконно обвинение, което тепърва може да направят.
www.segabg.com/hot/category-bulgaria/pro...VtIgXuBsUxSCTDCCZ-Hg
КОЙ? КОЙ СТОИ ЗАД ПЕЕВСКИ?
===========================================
Пеевски беше категоричен, че трябва да има държавен завод за барут.
"Държавен завод във ВМЗ трябва да има, а не частен на Цветан Василев", каза той и добави, че времето на олигархията свърши.
"В съда има огромна корупция. Трябва да излезе кой с кого е свързан. Всичко, което имам за президента - съм го подал и чакам отговори от институциите. Аз съм информиран човек, имам много информация и знам къде какво се случва", обясни още Делян Пеевски.
trud.bg/a/articles/делян-пеевски-правите...rpxPKRil6rSaPoBjXwmQ
Всяка уважаваща себе си политическа партия и партиен лидер не би трябвало да дава, каквато и да е подкрепа за каквато и да е Еврозона, поне, докато съществува Бойко
Пресен пример: човека на ПП на Киро, шеф на Тотото. Бойковите хора в тотализатора, а вероятно и тези на Пеевски му извъртяха такъв номер с топка 41;))), че това доведе до уволнението му и смяната му с човек на Бойко
========================================================
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че влизането в еврозоната е толкова важно, че приема всякаква подкрепа. Той обаче намекна, че след като приемем еврото, повече няма да остави никого да му се катери по гърба.
Начало България
Борисов: Ще оставя да ми се катерят по гърба, докато не приемем еврото
След това ще видите реакцията ми и тази на партията, закани се той
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/674199-borisov-...to-ne-priemem-evroto
Затва казвам винаги: Дойдеш ли на власт - пълна чистка на всички кадри. Ама, имало кадърни... Те мой са кадърни, ама не са твои
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Тенгри кан
преди 97 секунди
Освен турските етнически партии в България има и две или три еврейски етнически партии, това са ГЕРБ, ИТН и ПП-ДБ
Пасков и оня, другият чифутин Карбовски, бая са огладнели
Соломон Паси Евреина
преди 95 секунди
Обещах ви, че като влезем в ЕС от чешмите ви ще потече мед и масло. Е, стига, да не сте антисемити
Да не си помислите, че се твори нещо ново
"Някои ентусиасти, подкрепящи идеята, предполагат, че има прецеденти в „пожертването на зърно“, въведено в древната римска република, за да смекчи въздействието на робството върху вътрешния пазар на труда или периодичното разпределение на богатството на Юлий Цезар между гражданите на Рим."
www.dnes.bg/a/2-svyat/675786-eksperiment...IgbcEpjDCi40XZYDT4dA
Поп Какалайча Хуелюбни
Тенгри кан
преди 96 секунди
Що за присъда е това?
Оня ден по "Панорама", измекярчето Бойко беше поканил едни дърти пиераси начело с пиераса тамплиер Овчар-офф да проповядват "смирение". Хайде, нека се пробваме още със смирението, което сега ще се учи и в училищата и ще го проповядва Поп Какалайча Хуелюбни
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/675941-prisadat...xHuOq1bRbVOApmnEQ06g
Който има проблеми с парите, нека ги даде на жените!
Ха-ха-ха
преди 95 секунди
Късно е, Мирчев
=========================================
"Това, че ако не си изхарчим заплатите в определен период Урсула фон дер Лайен ще ни ги вземе, е пълна лъжа. Наистина трябва да се подхожда отговорно тогава, когато разговаряме с българските граждани", това каза депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев в предаването "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/675920-mirchev-...sEDkJBCkXmWaVaE0B-Uw
Кокошките яко кудкудякаха, а дъртити пидираси яко махаха кръстове из "Панорама"
Тенгри кан
преди 94 секунди
4 години са достатъчно, за да се произведе в затвора поредният пеерас
Любопитен детайл е, че той получи и обществено порицание, което ще представлява залепва на уведомление в община Перник.
www.dnes.bg/a/6-krimi/675862-osadiha-pro...KHuluZ3fcrjUs3XjWfJw
Тенгри кан
преди -94 секунди
13-тата и 14-тата пенции отиваха за ръгане на млади български путета
www.dnes.bg/a/2-svyat/675830-gratskite-p...TlZRo5tQ0Z6wKy0NFVlg
Най-накраа са опитаха да откраднат и Нивата...
Най-странното, обаче е, че говорим за християн-демокрация, закачена на върха на минарето
ДПС-ДПС се оттегля, но правителството остава
news.bg/columnists/dps-dps-se-otteglya-n...P8JK6zNP4TMfk-M3aalw
Бойко Тиква Сенсей
преди 101 секунди
Ъ, духовност... Ква духовност? Света Го Духа и Го Пуха... За духовност върети при попа Сатана... оп, Данаил...Превеждам му секи месец заплати за това! Бъдеща България ша е барутният погреб на Балканите!
Борисов: България е идеално място за отбранителната индустрия
Лидерът на ГЕРБ се срещна с шефа на "Райнметал" в Дортмунд
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/676335-borisov-...k0hpobEwfa3GhMcdiZMg
Пеевски
преди 102 секунди
Е, разбрахте ли, кой е Цара и кой е Везира? Кой? Кой? Кой управлява България? Мой управлява България! Аз, Шиши съм Цара, а Бойко е Барактара! Де се е чуло и видело, в София града голема, двама цара царуват, един ми цар Делян Шишмана и везир му, Бойко байрактар - със знаме синьо с 12-сет звезди, а на дръжката му месечина... С турци прукльоте бой водат, с турци, доган женлате, чи болгарете да спасат, да спасат и отведат, тамо в Хейропца голема, за да бъдат честити, честити и даровити
ДПС - Ново начало няма да подкрепи вота на недоверие
Имаме нужда от кабинет сега, заяви Искра Михайлова
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/676340-dps-novo...aT_p9RyAMCao4Fs0CsCA
Разбираме вече, кой е бил чоластрен на сухо, без вазелин от Доган
ИТН приема с облекчение оттеглянето на ДПС-ДПС
news.bg/politics/itn-priema-s-oblekcheni...7R4ODfleLiYFZW0fQn5A
Нал искахте редовно правителство? Ем, редовното правителство, така прави
Тенгри кан
преди 12 секунди
Я, тия почнаа да работат
Борисов за имунитетите: Губим времето на парламента
ГЕРБ няма да се занимава с такива теми, категоричен е лидерът на ГЕРБ
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/678489-borisov-...s62R79ahuFTregYnlegQ
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/678640-borisov-...Eazn3gHxqV2Xqm-Ss4xg
Тенгри кан
преди 13 секунди
Единственото, което разбрах от всичко е, че щом бойковите хора са първи, само Господ мой ги накаже
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/678622-peevski-...E-3Qnw25MpUhQnOIN33w
дезинформатор
преди 21 минути
Ако рейтинга на парламента е 0, на Пеевски е -1. Той рейтинга е нула, щото в същия тоя парламент са Пеевски и Борисов, вместо да са в затвора до живот.Не може парламент, кокто се управлява от босовете на мафията, да има рейтинг над 0.
trud.bg/a/articles/кабинетът-продава-държавни-имоти
То в таа "държава" правителството е МОСАД, а вие искате да не ви изкупят барабар с долните гащи
Вече стана традиция некой да си го изкарва на Ладата. Пльосна върху предният й капак найлон с вода, аз излязох бързо, ама убега
Защо 6 месеца ли, Свин? Ами, защото има вътрешни сътресения в коалицията дето крепиш. И те са в БСП
Служебните правителства? Последните служебни правителства с Главчев бяха на Бойко. На твоят Бойко!
=================================================
news.bg/politics/peevski-referendum-za-evroto-nyama-da-ima.html
"Референдумът е ясно, че няма да се случи. Сега най-важното е наистина КЗП и КЗК - както и каза Борисов преди малко в кулоарите на Партийния дом - да бъдат разширени техните правомощия и да има абсолютен контрол на храните и на всички останали стоки, защото ако отнякъде може да дойде проблем, това е от там", заяви Пеевски.
Той призова за увеличаване на щатовете и правомощията на Комисията за защита на потребителите (КЗП) и Комисията за защита на конкуренцията (КЗК), с цел по-ефективен контрол върху стоките и пазарната среда.
По повод представената от премиера управленска програма, Пеевски изрази несъгласие с времевия ѝ обхват.
"Видях, че премиерът е представил програма, но защо само за 6 месеца? Мандатът на едно правителство е 4 години. Очаквам от Желязков програма за 4 години да бъде изпратена, ние ще предложим неща, които са важни за хората", каза той.
Според него не е редно управлението да се движи на принципа "6 по 6 месеца", а трябва да се търси пълен мандат.
"Пълен мандат - това е правилното, за да изведем България от щетите от служебните правителства", подчерта Пеевски.
Дончев: България прекара четири години в почти перманентна политическа криза
Кабинетът работи за това България да бъде атрактивна за инвеститорите
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/679359-donchev-...a-politicheska-kriza
Ха-ха-ха-ха...Шиши са надява на правителство за 4 години
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/679355-novo-raz...Tg5VKQdc6V3-KzX841Dg
На мене тука в Германия ми дават 2700 евро социалка, само за да си клата краката, да жула мастика и да са плода кат за световно! В България, българите плачат за пари! Дасове, кво да прайш!
Кметът на Перник се жалва: Блокирани сме!
Станислав Владимиров заяви, че след края на протеста, ще отиде в София
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/679349-kmetat-n...zhalva-blokirani-sme
Маг Светлина, знае, а Бойко не знае? Хххм? Дайте да я видим таа маг Светлина, пуснете я в Новините по Канал 1 !
Модерно е днес да си "маг"
Докато, Боку е, кат застане при каминката до Тръмп ще спаси българите и ще им осигури насъщният! БОКУ Е СПАСИТЕЛ!
==================================================
За ситуацията в ДПС бе категоричен: " Аз турски сериали не гледам". Борисов не се страхува, че Делян Пеевски ще посегне и на ГЕРБ, а на въпроса какво ще се случи в ДПС отговори: "Не съм маг Светлина, че да зная".
Заради митата на Доналд Тръмп, който заплашва Европейския съюз с тарифи от 50%, Бойко Борисов е притеснен, че "маса заводи в България ще затварят" и много хора ще останат без работа.
По думите му реакцията на политическата класа би трябвало да е много остра, заяви Борисов и сподели, че не го интересува "какво ще прави Джевдет".
В отговор на въпроса на News.bg той каза: "Когато аз се снимах с Тръмп на каминката, нямаше мита. Когато стане правителството на Борисов, тогава ще отида на каминката и ще реша тези въпроси".
news.bg/politics/boyko-borisov-ne-gleda-...mitata-na-tramp.html
Поп Данаил: Антихрист! Антихрист! Който слага портрети на смъртни люде и си прави кумир от тех е Антихрист! Само иконата спасява, само иконата лекува! Защото болестта, тва е казънта на първородният грях, неизчистеният от Лукаваго, Образ Божий. А, когато човек се богоуподоби, той не боледува!
================================================
Трябва да стигнем до икони в болниците ли, недоумява Василев. Според него пари в системата има за медиците, но трябва да се спрат кранчетата.
news.bg/politics/asen-vasilev-uspokoyava...te-nyama-da-ima.html
преди 46 секунди
Аз ви каах: не мъ оставяйте да съм обикновен дупетат, турнете ма па цар и повеке никви притеснения за нищо, аз поемам оттам-нататък
А, не кат Асен Василев: - Ша отблъснем врага, ша отблъснем врага! Не ви требет такива луди ора!
Мнозинството от българите са оптимисти за ЕС
www.dnes.bg/a/2-svyat/680936-mnozinstvot...e-sa-optimisti-za-es
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.