Национален план за циганите Прочети внимателно!

преди 20 години 1 месец #9060
Има национален план за изселването им от София и заселването им в малко градове с чисто българско население-чисто българско население!

Този план се финансира с 3милиарда евро от предприсъединителните фондове.

Ще Ви помоля да активно да потърсим всякаква информация за този план и да спускаме инфото тук, след което ще дадем гласност, защото до колкото разбрах още не се афишира, а се работи тихичко!

За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.

преди 20 години 1 месец #9066
Мда, изселват циганите там където няма цигани, а в София ще докарат негри, араби и друга сган! Какво значи финансира се с 3 млрд. евро? Кой ще работи за собствената си гибел ако не българите, водени от собствената си алчност.
nik, какво ще кажеш, ако на часа отхвърлим паричната система дали няма да е друго яче, а?

преди 20 години 1 месец #9068
Типично в духа на системата: взимат се пари от хората,за да се използват срещу тях.Не че не могат да си напечатат,просто за момента са предпочели метода хората да имат малко,а не много и обезценени.

преди 20 години 1 месец #9076
Аз пък имам друг национален план - да ги изселиме в Турция барабар с резаните. :aura: :tooth:

преди 20 години 1 месец #9080
Лесно е да говориш

преди 20 години 1 месец #9084
При търсенето на информация да се наблегне не толкова на плана, колкото на извършителите.

Планът по принцип е ясен. Както глобално, така и конкретно за България. Елтимир още през 1990г. предвиди какво ще стане, но ... да не отклонявам.

Най-трудно е да стигнем до планиращите, но нищо не се знае.
На първо време ще се задоволим и с изпълнителите. По-дребните от тях не са наясно в какво участват и стават за източник на информация в приятелски разговор. По-едрите изпълнители са осведомени, но са гузни или изплашени. Няма да говорят свободно, затова трябва да се действа по-твърдо. Накарайте ги да се почувстват застрашени. Нека знаят, че ние българите няма да им простим.

Всяко име, до което се доберете, да се записва.

преди 20 години 1 месец #9088
Ама то има ли места без цигани?

преди 20 години 1 месец #9090
Днес се върнах от село Чупрене от Северозападна България. Там съществува такъв проблем. Циганите от Видин и Монтана "мигрират" по селата в общината, където останалите старци и шепа млади трудно им се противопоставят. Забелязах много странни феномени в това село. Там има 3 кръчми. Две от които се посещават само от българи, циганите са ги самоизолирали в третата кръчма. Реално циганите са колкото българите в това село, но местните чорбаджии - българи са натирили циганите в най-пропадналата дупка, която може да си представите. А иначе циганите причиняват и екологични проблеми - изкореняват редки билки и гъби, секат незаконно (има разлика между циганската бракониерска сеч и българската такава). Скоро това място с девствена природа ще бъде засрано заради алчността на циганите и безхаберието на българите.

преди 20 години 1 месец #9099
Моето село е също в Северозападна България - Бъзовец (Ломско или Монтанско - не знам как се води точно). Та в това село никога не е имало цигани - хората винаги са ги гонели от там. Циганско семейство се задържаше за максимум 6 месеца. Дотук добре, но селото естествено запустя, защото този край е доста беден в момента, а в съседните села и гр. Вълчедръм се заселиха масово циганьори по запустелите къщи. Чувам, че вече и при нас почнали да разбиват къщи и е въпрос на време тая напаст да се нанесе и там, защото я са останали, я не към 100 безпомощни старци. Лошото е , че както баба ми умря в къщата никой не ходи - нито майка ми, нито брата на баба ми, защото и двете семейства нямаме възможност. Не искам и да се замислям какво може да стане до зимата както си стои празна къщата - нищо чудно някоя сутрин да осъмнем с многобройно циганско семейство в имота. После ходи ги гони...
Страшна е съдбата на много чисто български села!

преди 20 години 1 месец #9101
Е! "Ходи ги гони"! Ми хващат се двама мъже с кухненски ножове и надве-натри за пет минути ги осакатяват! Качват се на колата и духват!! Кога ще се научим да ги гоним най-сетне !!!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.