Гадовете пак затриха сайта XNETBG

преди 19 години 7 месеца #13112
Много се надявам да успеете да запазите цялата информация в сайта и форума - xnetbg ми стана един от най-интересните и ценни сайтове и ще бъде много жалко, ако го затрият!!!

Не разбирам от компютри и не мога да ви помогна в това отношение, но силно се надявам, че ще се справите с положението!!! Ако има с какво друго да се помогне казвайте!

За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.

преди 19 години 7 месеца #13114

meshter_at писа: Днес го има сайта!

Да , но днес след обед отново го хакнаха. Става нещо, но...Елтимир май най-добре го казва в темата "Обвинявам". Щеше ми се да приема, че пишлемета се щуросват, обаче нещата май стават сериозни.

преди 18 години 11 месеца #21621
От 2-3 дни има проблем със сайта на приятелите.Гледам,че asdfghjkl е тук.Ако може да даде яснота по въпроса.

преди 18 години 11 месеца #21657
Сега всичко трябва да е ОК! Аз също не можех да влизам, но админът направи някакви корекции и сега е нормално.

преди 18 години 11 месеца #21685
Да и при мен сега всичко е наред и сайта се зарежда нормално. За промените според мен лично така е по-добре, защото преди докато си изберях раздела в който искам да вляза, свят ми се завиваше от въртележката. :lud:

преди 18 години 11 месеца #21707
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 18 години 11 месеца #21752

ime писа: е те откъде знаят че са турски хакери? Да кажат че сайта е хакнат от компютри в турция ще е по правилно. А кой е седял зад комютрите не се знае. 100% са били или чифути или чифутски подлоги. Използват ножа на турците за да го забият в гърба на Българите... Кой убива с чужд нож, вие си знаете.

Древните киргизи не подозирали за съществуването на евреите, и за всички беди и нещастия обвинявали природните стихии.

преди 18 години 11 месеца #21753
И именцето ти е хубаво "Kohen" ако ми кажеш какво означава?

преди 18 години 11 месеца #21760

SoYoung писа: И именцето ти е хубаво "Kohen" ако ми кажеш какво означава?

Божи служител.

Всъщност, корена му не е еврейски.

преди 18 години 11 месеца #21764
Ами дай тогава същността на тоя корен.

П.П.дума за "божи служител" без юдейски корен? айде стига.И не ми говори на "пич",че всички инфилтранти напоследък така говорите.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.