Гадовете пак затриха сайта XNETBG
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
www.google.bg/interstitial?url=http://ww...opic%3D2753.msg49256
Това съобщение е редактирано от Запознат на 9.10.2007, 15:55
Чета и не вярвам на ушите си.WhiteKNght писа: Единствено на angeligdb.wordpress.com/ един от адашите на Ангел Грънчаров държи още положение, въпреки че изглежда и него го притискат от всякъде...
Ангел Грънчаров-фалософа е онзи мангалолюбец, педерасолюбец, американолюбец и основното българомразец, а ти го сложи редом до нашия сайт и го титулова едва ли не като будител на народа.
Истинските Будители и Просветители на народа не ги допускат да препарят до телевизиите дори, когато скъпите ни служби им организират палежи и атентати на домовете, какъвто беше случая с Елтимир. В атентата срещу Елтимир едва не са загинали той и детето му, а "независимите" медии са му искали по 1000лв на минута за да каже в ефир истината сурова и жестока такава каквато е. А този фалософ го поканиха в чифут ТВ за да си направи безплатна реклама на блога. Отговори си сам, защо!
Не съм чула досега някой да му е хаквал блога за разлика от нашия сайт, който виждаш, че почти ежедневно е спиран.
А, добре, щом е било въпрос, извинявам се ако съм отговорила по-остро от необходимито. Помислих, че ти твърдиш, че фалософа е полезен и работи за България, което е несериозно.WhiteKNght писа: Не знам бе хора, затова и питам... а и не съм достатъчно запознат с някои сайто-ве, просто Търся... ето този го разгледах преди малко и ми хареса: www.sarakt.org/
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.