в."168 часа" 1 600 000 лева
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Моето мнение е, че Волен трябва да си уволни съветниците и да си вземе други, по-кадърни.
В същото време той е член на контролната комисия на партия ГЕРБ. Разбира се, бате ти Бойко "уж" не знае за документа, който има Мюмюн.
Това е разчистване на политическо пространство, познай за кого
Интересно,каква е и защо изобщо няма реакция от доган...Той трябва да се чувства обиден в момента.Или за него това са нищо пари?! В деня на публикацията бях при нашия заместник кмет да търся клуб.Той е председател на дпс-то в града.Още не бях чел публикацията.Вика ми:"ейййййййййй,много пари сме ви дали ние бе..."
питам кои ,на кого? И ми просва вестника на бюрото-гледай! Реакцията ми беше шеговита,но оня ме наблюдава яко...
Не може и дпс-то и ББ да не са знаели нещо,даже и Чернев споменава,че знаел обаче май за всички е неочаквано...Май не са вярвали,че може да се падне толкоз дълбоко в калта.
Нищо чудно тия около Волен да са на същия хал.
Един от т.нар.съветници на Волен е депутатчето от Хасковска област -хванатото от улицата момченце-рокерче Георги Димитров. Искате ли да научите подробности? Е,и аз като принцеса Шехеразада ще оставя най-интересното за утре! Но ще го имате,не си блъскайте главите!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.