БЪЛГАРКА БЯГА В АМЕРИКА, ЗАПЛАШВАНА ОТ СИН НА "БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ"
afera.bg/
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Тук един участник с ник "Тумок", или направо "Тумор" ни казва да се вгледаме в себе си, т.е. да се погледнем в огледалото. И ние, докато се вглеждаме в огледалото, евреите ни режат главите.
Но нашата глава вече не е преклонена, Българският Бог ни зове да я държим високо изправена с поглед към Небето.
Огледалата са за тези, които нямат Небе. А ние имаме.
В това Небе няма евреи. Остава да направим така, че и на Земята да няма такива!
Гергана Александрова, не знаем каква си, но щом евреите те заплашват, ние сме с тебе. Само не бягай към Америка, отиваш баш в устата на вълка!
Та за конкретния слуай. Един евреин - сина на Стоянов помага на свои сънародници евреи. Кога ли ние, българите ще почнем да мислим с етнически категории като тях? Кога ли ще разберем, че своят си е свой, дори когато за нещо сме влезли в конфлик с него? Кога ли българинът ще осъзнае, че чуждият си остава чужд, дори когато уж ни прави добро?
Случаят е само епизод от голямата Етническа война, която се води срещу Българите, нищо повече.
Можете да се насладите на хубавеца с дългия нос и еврейската шапчица. Снимката е от в-к "Строго секретно", тоест от ДС. Нека петьо се оплаче там. Ако му стиска, щот те от своя страна могат да отворят неговото досие и това на баща му, а тогава става льошо, много льошо.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Този урод ще ме учи на морал?!?!?!
Нека ме съди за обидата "УРОД",хиляда пъти е Урод,да му бера лайката да му бера!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И пак един спомен. Любомир Захариев, зетят на Владимир Свинтила ми е стар приятел. Някъде през 2000-20001 година той работеше в някакво списание, не си спомням точно. Та според Любо, съпругата на Стоянов - Антонина е купила къща в центъра на София за сумата 48 лева сегашни пари. Той искал да пусне тези факти в списанието, но бил заплашен. И той, и неговите колеги. Затова ми ги съобщи на мен, аз да ги публикувам където и както намеря за добре.
Пиша това не защото е особено важно, а защото не е известно. И защото се налага изводът, че в стремежа си да уредят своите синчета и дъщерички, старите легионери плюха и на Идеята, и на България. Може би затова днешният БДФ е забравен от всички.
А като си помисля, че на конгреса през 1994 година присъстваха над 5000 делегати! Така се опорочава една Идея.
- Докога евреите ще са ви виновни за всичко..?!!
Това е показателно за това колко далеч е стигнало зомбирането на Българската нация...!!! За Българина е станало почти невъзможно да разпознава истинските си врагове въпреки, че истината буквално му се навира в очите ежедневно...!!! Това ми напомня за темата която бях отворил за т.нар. толерантност...!!! Карат ни да се гордеем с нещо което е много повече страх, отколкото някаква търпимост....!!! Дават ни за пример навсякъде с толерантния ни етнически модел, а ние се радваме...!!! На какво се радваме в действителност обаче..?!! На собствения си страх..!!! Страхът от факта, че Българите са безгласна буква в собствената си държава..!! Страхът от факта, че Българската държава се е превърнала в мащеха за Българите, а майка за цигани, турци, евреи и всякаква друга зган дошла в земите ни от майната си....!!! Дават ни за пример западните нации и колко успешен там е многоетническия държавен модел...!! Аз бях там обаче много пъти и никъде не видях да е останала някаква нация...!!! Мине се не мине някой друг месец и пламне някой квартал я в Париж, я в Берлин, я някъде другаде! Тогава виждаме и етническата търпимост на "нациите", които ни се дават за пример!!! Полицията и армията буквално смазват всеки протест и недоволство от страна на етническите малцинства, като често в болниците им не достигат легла за ранените..!!! Там негъра, арабина, турчина, китаеца, или който и да е не вижда и един евро-цент от заплатата си или социалната си помощ преди да си е покрил сметките...!!! А тук...?!! Какво става тук..?!! Защо търпим...?!! Толкова ли е сляп вече Българина, че не може да разграничи думите на безродните ни политици от жестоката действителност...?!!!
Имам и още идеи, ама не виждам смисъл да ги огласявам. Бездруго никой не се интересува.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.