Нещо за Атака
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Фелдмаршалът си позволи да се солидаризира с атентаторите миналата година. При този атентат животът на дъщеря ми висеше на косъм. А това вече не мога да простя. Чуколов ако иска да млъкна, нека се освободи от помошници като МЪршала, а не да слага забрани за цитиране на нашия сайт и да трие мнения. Думите на Елтимир винаги намират начин да стигнат до хората, пък и нашият сайт се посещава много повече от техния.
Ами хубаво, че си го познал, ама що му затваряш?!
Като чуят Тангра, сякаш ТОК ги удря?!
Аз знам само за един етнос дето го е страх от Тенгри! Сещате ли се?
Всъщност сещам се за още едни, които ужасно, до смърт се страхуват от Тенгрианството. Това са представителите на руската управляваща върхушка. Отново моля да не се смесва тази върхушка с руския народ. Та тези типове се страхуват Тенгрианството да не се превърне в оня обединителен фактор, който ще събере заедно Дунавски, Волжски и Кавказки българи. Руската управляваща върхушка, сред която има не малко последователи на юдаизма се боят от създаването на една нова Българска Империя. От какво обаче се страхуват в "Атака", та показват такава злоба към нас? Нали уж всички ние сме за България и за Българското? Или не сме...?
А не иска и дума да става за Тенгрианство, което е изначалния и чисто Български мироглед, ценностна система, религия, начин на живот, мислене и действие.
Като задаваме правилните въпроси, стигаме до верните отговори!
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
Ей това ми излезе току що във форума на АТАКА...
Във речта си тази вечер по СКАТ Волен освен другото каза:РУСИЯ Е ДЪЩЕРНА ДЪРЖАВА НА БЪЛГАРИЯ! На мен лично ми хареса много.И виждам общо с някои идеи тук.
Аз виждам, как усърдно през последния век се е триело всичко свързано с Тенгрианството от нашата, Българската история. И като едни културни хора, веднага си задаваме въпроса-Защо?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.