Нещо за Атака
Получих съобщение от форума на "Атака", че отново са он-лайн. Хубаво. Дотук нищо особено. Радвам се, че Атака отново е он-лайна. Обаче получих съобщението на 6 /шест!/ от своите пощи. Ама аз съм се регистрирал там само с една поща, откъде Чуколов знае останалите? На всичко отгоре отдавна съм баннат от тоя форум. Хайде размислете и ще разберете защо ви описвам случая.
Нямам намерение да пиша във форума на "Атака". Навремето обещах, че спирам да пиша на друго място в Интернет, освен в тоя сайт и държа на думата си. Но тези, които пишат при атакистите нека се размислят върху сигурността на своите лични данни. На всичко отгоре получаването на писма на всичките шест адреси май понамирисва и на целенасочено събиране на данни...
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Тоз не е случаен. Естествено че са го ползвали да прати ЛС до останалите ти пощи за да разберат колко активно ги отваряш. А и не е изключено някой друг троянски кон да ти пасе по компютъра вече.
Изниква въпросът дали руските сървари са достатъчно надеждни за поща. И дали не е по добре да прибегнем до арабски такива. И по точно в арабска страна дето е забранено за чифути и такива минавали през чифутистан.
И второ. Отново се зачетох в дискусиите там: www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,5272.45.html
Имам идиотското усещане, че участниците в този форум целят да отблъснат нормалните хора от каузата на национализма.
Който има желание, нека види сам и да прецени. А може и да вземе отношение. Не е зле някои да видят, че не всички български националисти приличат на ФелдмЪршали...
Но онова, което исках да кажа в началото е, че от форума на в-к "Атака" по някакъв начин шпионират своите потребители. Жалко, че моят съученик и някогашен приятел Станимир Цолов нещо се поиздъни напоследък. Иначе щях да се обърна към Комисията по защита на личните данни...
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Предлагам да поканим валентина при нас:http://www.voininatangra.org/modules/xcgal/displayimage.php?pid=5357&pos=-5357
вижте и темата пак: www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,5272.45.html
А в "Атака" да си останат само плъхове, мЪршали и чукали...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.