милиция
това се казва милиция, а !?
ние им плащаме заплати да пазят Майка България, а те пазят мафията от Българите !
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Не се наемам да взема страна.Официалната мафия си е ясна.Става въпрос за другата страна.
Напрежението е повече от всякога и ако сега ескалира ще ги прати в трета глуха всичките барабар с опозицията. За това и действат.
Волен няма време да чете сайта, но със сигурност неговите хора го четат. Та какво сте намислили а?
Един коз ще ви дам. Като искате да правите протести, за което все пак поздравявам, да разберем къде ще е следващата оргия на коалиционните партньори и да се съберем там да им светим. Така ще ги светнем, че да стане всичко в околностите в руини.
България няма полиция. България няма правозащитни служби. В България има само една овластена мафия, нищо повече.
Ако днес събера сили, ще опитам да пусна любопитен документ, който дава косвени доказателства, че Павлин Димитров, бивш шеф на ДС - Ботевград и сегашен Гладен секретар на МВР е свързан с едни други терористи. А може би не с други, а със снощните, кой знае...
Добро утро на всички и честита ви нова бомба!
В средата на юли ме потърси офицер от МВР Ботевград. Новият началник искал да ме види. Ами да ме види, щом иска. И ме видя. Обясних му за какво става дума и се разбрахме да напиша до него. Нямам навика да пиша жалби, затова написах Изложение. Ще ви го пусна цялото, като ще съкратя само някои "лични данни".
До Началника на РПУ – Ботевград
ИЗЛОЖЕНИЕ
От Ангел Георгиев Грънчаров
Ж. К. „В. Левски”, бл. 43, вх. А, ап. 14
Г-н Началник,
От началото на юли 2008 година почнах да получавам по Интернет редовни заплахи от лице, представящо се за функционер на организацията „Сивите вълци”. Заплахите бяха на български и на турски език. През юни 2006 година след подобни заплахи, отново от името на „Сивите вълци” бе извършен терористичен акт срещу жилището ми. Полицията не само потули уликите по случая. Срещу мен бе организирана безпрецедентна клеветническа кампания. Твърдеше се, че съм се напил и съм се подпалил сам. Фактите около палежа, включително свидетелски показания, снимки и документи бяха публикувани както в местната ботевградска преса, така и в Интернет – в българския раздел на китайския сайт „Епохални времена” и в сайта на Движение „Воини на Тангра”. Публикуваните факти не попречиха от клеветите да си изпатят дори невинни хора, като например моят съименник Ангел Грънчаров, доцент по философия от Пловдив, с когото дори не се познаваме лично. Поради простото съвпадение на имената, този човек неведнъж си е патил. Прилагам снимки на написаното от него в личния му Интернет блог. Тези признания са доказателство, че срещу мен са били организирани кампании от овластени лица, на национално ниво.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Моите обръщения към всевъзможни инстанции в тази бивша държава не дадоха никакъв резултат. Правил съм многократно принтерни разпечатки от заплахите и съм ги давал на ръка на Владислав Попов, служител на НСС. Свърших дори малко полицейска работа като издирих данните на един от типовете, които се заканваха, че ще следващия път ще ни изгорят всички, цялото ми семейство. Ето отново данните: Калоян Чавдаров Христов /в Интернет се подвизава с прозвището Фелдмаршал/ ЕГН 8510255320, Русе, ул. „Дондуков Корсаков” № 55А, тел.0889752432, домашен 824272. Резултат, разбира се нямаше никакъв. Ако опиша подробно всичко, ще се получи цял роман. Прилагам снимка на една от тогавашните заплахи.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.