милиция
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
Ако очакваш хората които са тук да говорят, виж тогава и аз се чудя!
От 1565 регистрирани потребители да проговорим тук 100 души поне. Това обаче не се вижда, няма го. Явно има разочаровани наистина. Чудя се и аз в този случай, какво ли ги е отблъснало?
Нямаше да се включа,ама хайде,нали се знаем с Ангел кои сме,да отгърмявяме заедно...
Вие,приятели,които търпите на страх-вас питам:докога ще търпите на страх?!
Не е важно как ще се мре.Как ще се рита,е въпросът...
Ангеле,вече не се сърдя.Но по-добре е да си кореспондираме оттука,...Приятелю!
- Че навремето Димитров си даде оставката от поста Началник на Районното управление на МВР Ботевград заради кражбата, в която хванаха сина му. Че след като си даде оставката работеше като адвокат и следваше /Едва тогава!/ право.
- Пропуснат е и фактът, че Павлин Димитров през годините на Перестройката беше Началник на Държавна сигурност Ботевград.
Явно в бившата ни държава лъжата се е настанила здраво. Утре същият, с извинение вестник може като нищо да напише, че Павлин Димитров няма нищо общо нито със "Сивите Вълци", нито с палежа на жилището ми през юни 2006 година.
Павлине, не се чуди защо хората нямат доверие на такова бандитско МВР, в което ти си Главен секретар. А вие, приятели не се чудете защо върху територията на бивша България се появи това бандитско чудовище, наречено РъБъ.
А с гнилите им останки ще направим това:
Нямам друг избор, освен да продължавам борбата. Или ще ме убият, или ще победя. Просто няма друг начин. А за Павлин имам още данни, с него се познаваме добре. Но ще изчакам читателите да смелят досегашната информация.
0tolerance, благодаря за инициативата.
www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=1963
Посветил съм му цял раздел в "Парад на измяната". Досега нищо не е опровергано.
Та съветът ми е да внимавате с разни непознати, които ви канят на срещи или пък искат да ги посетите в болницата, където лежат. Ще бъда благодарен на всеки, който ми се обади, че е получавал такава покана. Явно ченгеджийските групички не мирясват, а имам и съмнение, че са замислили нещо ново.
Освен "Парад на измяната", можете да погледнете и в "Невидимата атака". Някои от вас може би си спомнят как съвсем случайно разкрих, че Димитър Радев работи съвместно със Силвия Мирчева - ЛЕМС. Та повече предпазливост с такива не е излишна. А най-добре ще е, ако пак ги разобличим. И то така, че да млъкнат завинаги. Не, не да ги убиваме, а да ги разобличим. Всъщност голяма разлика няма, защото за агента разобличението е духовна смърт.
Защо след като от системата на МВР бяха уволнени всички служители, работили по линията на турския тероризъм, такива като Павлин Димитров, преследвали български националисти биват издигани на по-високи постове? Защо уволняват доблестните офицери, разкрили убийците на жени и деца, а издигат мракобесите, преследвали хора заради техните идейни убеждения?
Ще цитирам думите на един бивш полковник от ДС: "Някога в Държавна сигурност имаше и свестни хора, имаше и пълни боклуци. След 1989 година уволниха свестните, а оставиха боклуците."
Не е ли време да почнем да се чистим от боклуците? Или поне да знаем кои са боклуци, та да не се лутаме много, когато дойде време за чистене?
www.afera.bg/index.php?option=com_conten...iew&id=2569&Itemid=2
часовника на димитров
Автор: ivo mitrov Дата: 05-09-2008 16:52
Ако се вгледате внимателно ще видите една годишна заплата на комисаря трансформирана в дрехи, часовник, очила и аксесоари. Сигурно са подарък от близки?!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.