милиция
21 юли 2008 година
Ботевград
………….…………..
/Ангел Грънчаров/
Това е документът, а по-интересно е продължението.
За да участвате в разговора, използвайте Вход или Регистрация.
"Началникът здраво се е задействал. Самият Павлин Димитров се обадил и наредил да се направи цялостно разследване. И на палежа, и на заплахите."
Хубаво, ама нещо не повярвах. Особено като научих, че разследването ще бъде поверено на ДАНС. Офицерът от ДАНС, който щял да се заеме със случая бил в отпуск. Щял да се върне на 1-ви август. Дойде 1-ви и го потърсих. Той потвърди, че Павката, стария бандит е наредил разследване. И даже ми показа част от неговото изложение или не знам как се казва до ръководството на ДАНС. Айде, нека е така, нека и от МВР и ДАНС веднъж направят нещо против престъпниците, вместо да им съдействат. Нека да е така, ама си знаех, че не може да е така.
Ще продължа след малко, бързо се уморявам.
Тук, в нашия квартал живее един близък на Павлин Димитров. В добри отношения сме. Та същият познат на Павката ми казва: "Имаш много поздрави от Павлин. Каза ми: да поздравиш Елтимир - Сивия Вълк".
Това са част от фактите. Е, не са ли тези факти доказателство, че МВР и ДАНС работят ръка за ръка с престъпниците и терористите? Само не знам кой на кого е подчинен.
Ще има още факти. А сега да кажа какво предприех.
Постарах се живеещите в нашия вход да научат за заплахите. Защото в крайна сметка един нов терористичен акт може да засегне и тях. Да видим сега, когато са застрашени 18 семейства какво ще направят ченгетата. Ако пък нещо се случи, тоя път ще се разсмърди много повече, отколкото през 2006 година.
Очаквайте продължение, с представяне на премълчаните факти и с някои имена.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
КОЙ ИНФОРМИРА БАНДИТИТЕ В БАНДИТОСТАНА, НАРИЧАН ВСЕ ОЩЕ БЪЛГАРИЯ?
"Ами сам разбирате, че рибата се вмирисва откъм главата."
Дали тази вмирисана рибешка глава не се нарича Гладен комисар Павлин Димитров?
Няма да кажа откъде съм получил информацията, но ви уверявам, че е достоверна до последната буква. В централата на ДАНС постъпва доклад, че известният бандит Цветелин Кънчев, известен още като дон Цеци дава пари на ботевградските цигани с изричната заповед с парите да купуват оръжие. "Включително автомати Калашников" - последните думи са точен цитат. Дават се примери за организиран цигански терор на българското население в града и общината. Аз ще прибавя и убийствата на българи от цигани, които останаха "неразкрити" и съответно ненаказани. Пак от свое име ще добавя и разказа на мой приятел, който поправял някаква инсталация в едно циганско мазе, намиращо се в Ж. К. "Саранск", известен още като Севера. "Вътре само танк нямаше, защото не може да влезе в мазето" - отново цитатът е точен.
Какво следва след тези сведения? Нищо? Няма да съм точен. След тези думи кметът на Ботевград Георги Георгиев издига в циганската махала паметник на "Холокоста над ромите". Ебати безумието! Издига се паметник на нещо, което не само не е съществувало, но е точно обратното. На откриването на паметника, естествено присъства и самият дон Цици. После какво следва? Следват организирани нападения на цигани над българи, за които нито местната преса пише, нито местната кабелна телевизия показва. А когато един полицай се осмелил да удари при самозащита циганин, наказали полицая.
Ето, това е нашата полиция. По-точно нейното вмирисано ръководство. А после Павлин Димитров ще се чуди по наци.аналната телевизия защо българите нямат доверие на полюцията, тоест на полицията.
След малко ще продължим с още един любопитен документ. Тоест с извадки от него, защото ме мързи да го преписвам целия. А откъде го имам - пак си е моя работа. Нека онези от борба с противниците на корупцията дойдат да ме питат. Най-много пак да ги напсувам.
И ще бъде правилно!
Е, какво да правим със скъпите ни наркоченгенца? Те се съюзяват с терористи. Аз пък съм решил да приема помощта на контратерористи, която ми бе предложена. Павлине, глупако, нещо да кажеш? Ти заплашваш семейството ми със смърт, но не забравяй, че твоя син е пред моя поглед, идиото мръсен! Ще пускам снимки и адреси, ще пускам пълни данни, щом нищо друго не помага.
Впрочем някой да знае нещо за фелдмършъла?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.